TARA 2021 (PERUĆAC, KUCICA NA DRINI, BANJSKA STENA )

TARA 2021 (PERUĆAC, KUCICA NA DRINI, BANJSKA STENA )
5 decembar 2021 / jednodnevni izlet (500 km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2700 din / 2500 din

Nacionalni park Tara je protkan beskrajno zelenim šumama četinara, širokim poljanama i pašnjacima, očaravajućim jezerima i vidikovcima. Planina Tara koja je savršeno mesto za rekreaciju i relaksaciju je dragulj prirode Zapadne Srbije čija će netaknuta okolina lako ukrasti vaše srce.

TVRĐAVA BAČ, MANASTIR BOĐANI, GRAD SOMBOR

TVRĐAVA BAČ, MANASTIR BOĐANI, GRAD SOMBOR
05 decembar 2021 / jednodnevni izlet autobusom (450km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2300 din / 2000 din

Krenite s nama na izlet tokom kog ćete posetiti tvrđavu u Baču i doživeti čari grada Sombora. Kada se nađete u Somboru, polako koračajte njegovim ulicama i trudite se da zapamtite sve lepote koje ga krase. Posetiti Bač, Sombor i manasti Bođani jedinstven je doživljaj koji se pamti...

PODZEMNI BEOGRAD (trajanje 2,5h)

PODZEMNI BEOGRAD (TRAJANJE 2,5H)
5 decembar 2021 od 14h /pešačka tura Kalemegdan-Karađorđeva ulica

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1000 din / 800 din

Otkrijte tajne Beograda na savršen način. Podzemni Beograd sadrži na stotine lokaliteta: pećina, laguma, bunkera i drugih građevina koje su uništavali i gradili narodi koji su naseljavali Beograd. Da li znate istorijski značaj i priče koje se kriju upravo ispod ulica današnjeg Beograda, u skrivenim lagumima, zakopane vekovima? Šetnja podzemnim lokalitetima Beograda otkriće vam njegove najskrivenije priče!

KOPAONIK SKI OPENING SEZONA 2021/2022

KOPAONIK SKI OPENING SEZONA 2021/2022
9, 11 i 12 decembar 2021 / jednodnevni izlet (580km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3500 din / 3000 din

Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete – strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981. Novi sistem za veštačko osnežavanje pokriva čak više od 70% kapaciteta ski centra. Pored odličnih uslova za skijanje, Kopaonik je i omiljena destinacija za ljubitelje prirode.

DIVČIBARE-MALJEN 2021, KUMOVA VODENICA

DIVČIBARE-MALJEN 2021, KUMOVA VODENICA
12 decembar 2021 / jednodnevni izlet (270km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1800 din / 1600 din

Trebate jak kontakt sa prirodom ? Visina, tišina i čist vazduh su idealni za opuštenu šetnju, relaksaciju, odmor. Blizu je grada, a opet dovoljno daleko. Kao rukom položene na planinu Maljen, prelepe Divčibare kriju se od očiju znatiželjnih. Za avanturiste i ljude željne izazova ovo će biti nov nestrapljiv poduhvat. Smenjuju se vidikovci, proplanci, šume, vrhovi, ali i odmarališta, koja mame na pauzu i vežbu panoramske fotografije. Da se videti, da ima puno toga za posetiti, pa opušteno put Divčibara...

Šarganska osmica (voz Nostalgija), Drvengrad, Ovčar banja

ŠARGANSKA OSMICA (VOZ NOSTALGIJA), DRVENGRAD, OVčAR BANJA
26. decembar 2021 / jednodnevni izlet autobusom (550km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2900 din / 2700 din

Osetite dah minulih vremena na "Šarganskoj osmici". Od Mokre Gore do stanice Šargan Vitasi proći ćete kroz 22 tunela, preko pet mostova, savladati visinsku razliku od 300 metara i sve to na ukupnoj razdaljini od 15.440 metara. Za vreme vaše vožnje imaćete priliku da sa nekog od pet vidikovaca sagledate bogatstvo i lepote prirode ovog kraja.

Krstarenje Djerdapskom klisurom

KRSTARENJE DJERDAPSKOM KLISUROM
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (470km)+brod+ručak

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 4500 din

Kad Dunav priču priča.. Kažu da se lepota Dunava ne može opisati ali se može – doživeti…Djerdap-vožnja brodom Obilasci: Manastir Tumane, Lepenski Vir , Trajanova tabla, Decebal Rex, mali i veliki Kazan, manastir Mrakonije, Hajdučke vodenice.. Nakon plovidbe uživaćete u vlaškim specijalitetima i pogledu sa Kapetan Mišinog brega, najlepšeg vidikovca na Dunavu.

RAFTING IBROM-AVANTURA ZA PAMĆENJE

RAFTING IBROM-AVANTURA ZA PAMĆENJE
PROLECE 2022 / prevoz+vodic+obilasci+rafting

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 5500 din

Doživite nezaobravni rafting Ibrom. Avantura, adrenalin, uživanje. Posetite jedan od najznačajnijih manastira Srbije. Uživajte u ukusu sveže pastrmke sa pogedom na tvrđavu Maglič iz 13 od veka..

Sunačana reka /Tršić, Tekeriš, Tronoša

SUNAčANA REKA /TRšIć, TEKERIš, TRONOšA
PROLECE 2022/ jednodnevni izlet autobusom (330km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1600 din

Kada poželite da se opustite i pobegnete od svakodnevnih problema i gradske gužve, pođite sa nama na izlet kao skrojen po vašoj meri. Boraveći u Sunčanoj Reci možete se oprobati u raznim sportovima, doživeti vožnju fijakerom ili čamcem, kupati se na Šotrinoj plaži, obići hram Sretenja Gospodnjeg, seoce “Ko nekad” i mesto gde je počeo I svetski rat. Reditelj Zdravko Šotra, zaljubljenik u “Sunčanu Reku”, snimao je scene za tri serije: Greh njene majke, Nepobedivo srce i Šešir profesora Koste Vujića u ovom kako sam reče turističkom raju. Na ovom izletu posetićemo i Spomen kompleks Srpskim junacima u Tekerišu, manastir Tronošu, Vukov muzej i rodno mesto Vuka Karadžića, Tršić..

Valjevski dragulji (Brankovina, Manastir Jovanje,  Petnčka pećina , kupanje u SRC Petnica)

VALJEVSKI DRAGULJI (BRANKOVINA, MANASTIR JOVANJE, PETNčKA PEćINA , KUPANJE U SRC PETNICA)
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (250km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Valjevo, grad u kome istorija spava, a priroda buja. Kao značajana turistička destinacija u etno-istorijskom smislu izdvaja se selo Brankovina i manastir Jovanja . U centru grada, na desnoj obali Kolubare, nalazi se Tešnjar – autentična srpska čaršija iz perioda turske vladavine. U drugom delu dana posetićemo skriveni dragulj Petničku pećina udaljenu 1 km od istoimenog sela i uživati u sadržajima SRC Petnica. U pećini su pronađena najstarija svedočanstva o životu ljudi u zapadnoj Srbiji. Kupanje u bazenima, šetnja do Petničke pećine, slobodno vreme za uživanje...

Vršac, Manastir Mesić, Belocrkvanska jezera 2021

VRšAC, MANASTIR MESIć, BELOCRKVANSKA JEZERA 2021
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (250km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Vršac, lepa varoš – grad umetnosti, biznisa i sporta. Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad u sebi slikovito odražava i tradiciju i savremenost. Drugi deo dana , planiran je za kupanje i uživanje u kristalno čistoj tirkiznoj vodi, kojoj nedostaje samo so, da bi bila kao more. Šljunkovite plaže su uređene, orezano je drveće u šumovitom priobalju, a pokošena je i podvodna vegetacija. Ovaj izlet se preporučuje i porodicama sa decom.

PEŠTERSKO POLJE-Osvajanje vrha Trojana 1420m- pešačka tura

PEŠTERSKO POLJE-OSVAJANJE VRHA TROJANA 1420M- PEšAčKA TURA
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet (600 km) + pešačka tura 12km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 3500 din

Zamislite da se nađete na jednoj od najvećih visoravni u čitavoj Evropi, i to na visini od 1.150 metara, gde je pedesetih godina 20. veka bilo izmereno čak – minus 39 stepeni! Baš na ovoj visoravni, na 3.118 hektara, prostire se Specijalni rezervat prirode „Peštersko polje“. Ovaj jedinstveni kompleks staništa nastao je usled naročitih prirodnih uslova i bogat je raznolikošću flore i faune. Ali, ne samo time! Ako ste ljubitelj narodnih predanja, zanimljive tradicije i dugih šetnji, ovo je pravo mesto za vas.

Banja Pačir-Roze Jezero 2021 Velika Moravica , SALAŠ 264, Vinarija Brindza

BANJA PAčIR-ROZE JEZERO 2021 VELIKA MORAVICA , SALAŠ 264, VINARIJA BRINDZA
PROLECE 2022/ jednodnevni izlet autobusom (360+50km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1600 din

Roze jezero. Osim u Meksiku, Senegalu, Australiji… Ako se pitate gde još? Pravo pravcato roze jezero možete naći i u mestašcu na severu Srbije, Pačiru. Na ovom izletu posetićemo i spomenik Lajošu Košuta u Staroj Moravici koji je bio je sedmi spomenik postavljen u svetu. Uživaćemo na Salašu 264 u degustaciji sjajnih vina vinarije Brindza. Porodica Brindza verovatno je za mnoge poznata po fabrici bicikla „Capriolo“. Ideja proizvodnje vina je počela kao hobi za osnivače, međutim u jako kratkom roku postala je posebna vinarija sa velikim planovi za budućnost...

GOLIJA 2021 PEŠAČKA TURA, OSVAJANJE VRHA JANKOV KAMEN

GOLIJA 2021 PEŠAČKA TURA, OSVAJANJE VRHA JANKOV KAMEN
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (500km) + pešačka tura 10km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 3300 din

Golija je jedna od najlepših, najočuvanijih i najšumovitijih planina u Srbiji. Golija svojom masivnošću dominira krajolikom i zauzima površinu skoro dva puta veću od susednog i mnogo poznatijeg Kopaonika.Golija je i dalje u velikoj meri „divlja“ planina i u tome se krije njena lepota. 2001. godine je proglašena za Park prirode, a Rezervat biosfere „Golija-Studenica“ je pod zaštitom UNESKO-a. Najviša tačka Golije je Jankov kamen visok 1834 metara. Pođite sa nama u osvajanje još jednog vrha Srbije i beg u prirodu.

Dvorci grofa Lazara Dunđerskog, Ergela Karađorđevo, jezero Tikvara, Muzej piva Čelarevo

DVORCI GROFA LAZARA DUNđERSKOG, ERGELA KARAđORđEVO, JEZERO TIKVARA, MUZEJ PIVA ČELAREVO
PROLECE 2022 /jednodnevi izlet autobusom ( 350km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1700 din

Na ovom izletu posetićemo dvorce u kojima se odmarao veleposednik Lazar Dunđerski u Kulpinu i Čelarevu. Zdanja u kojima su se odvijali tajni poslovi i sklapali sporazumi. U dvorac su dolazili i Laza Kostic I Paja Jovanovic, nakon čega je i nastala pesma o neostvarenoj ljubavi Santa Maria della Salute .. Posetićemo jedno od najlepših kupališta u Vojvodini jezero Tikvaru, vvideti najlepše lipicanere u ergeli Karađorđevo, i oprobati vhunsko pivo u jedinom muzeju piva na Balkanu. ..

KRSTARENJE KANJONOM UVCA 2021-NESTVARNI MEANDRI -VIDIKOVAC MOLITVA

KRSTARENJE KANJONOM UVCA 2021-NESTVARNI MEANDRI -VIDIKOVAC MOLITVA
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (580 km)+krstarenje 3h uključena u cenu

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 3500 din

Udobnim čamcima, splavarite sjeničkim (uvačkim) jezerom i prepustite se lepotama netaknute prirode i nepojmljivom skladu biljnog i životinjskog eko sistema. Uvac sa svojim krivim meandrima jedna je od najatraktivnijih lokacija u Srbiji . U ovom rezervatu prirode živi preko sto vrsta ptica od kojih je možda najznačajniji beloglavi sup jedan od dva preostala lešinara u Srbiji. Tu pticu videćete tokom krstarenja meandrima uvca kako ponosno preleće sa svojim rasponom krila od tri metra...

TAORSKA VRELA 2021-PEŠAČKA TURA, REKA SKRAPEŽ, VODOPAD SKAKAVAC

TAORSKA VRELA 2021-PEŠAČKA TURA, REKA SKRAPEŽ, VODOPAD SKAKAVAC
PROLEĆE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (330km) + pešačka tura 10km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2200 din / 2000 din

Taorska vrela sa brojnim živopisnim kaskadama i slapovima predstavljaju predstavljaju spomenik prirode u podnožju planine Povlen. Taorska vrela izbijaju u selu Donji Taor i završavaju se vodopadom na ušču Velikog potoka u reku Skrapež. Nekada su postojale brojne vodenice, sada ih ima nekoliko.. Pešačka tura za sve uzraste sa posetom Kosjeriću, vodopadu Skakavac, i uživanju u predivnim seoskim predelima ovog kraja.

Stopića pećina, Sirgojno, Gostiljski vodopad

STOPIćA PEćINA, SIRGOJNO, GOSTILJSKI VODOPAD
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (500km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 2300 din

Doživite oazu netaknute prirode usrcu Zlatibora . Na ovom izletu obićićemo Stopića pećinu, jednu od najlepših pećina u Srbiji, poznatu po svojim bigrenim kadama, udubljenjima ispunjenim vodom. Sirogojno, "Staro selo" muzej na otvorenom i Gostiljski vodopad... Zlatibor, njegovi predeli nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i dugo dugo se pamte.

Manasija, Park Maketa, Resavska pećina, vodopad Veliki buk

MANASIJA, PARK MAKETA, RESAVSKA PEćINA, VODOPAD VELIKI BUK
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom ( 370km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1700 din

Putovanje do istoka Srbije sa obilaskom manastira Manasija. Posle divnih stvari sačinjenih ljudskom rukom, obilazimo i dva čuda prirode - Resavsku pećinu i vodopad Veliki buk... Mele grupe, lux prevoz, profesionalni vodici.

KIKINDA BISER VOJVODINE, DVORAC NOJHAUZEN 2021

KIKINDA BISER VOJVODINE, DVORAC NOJHAUZEN 2021
PROLEĆE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (330 km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1900 din / 1700 din

Kikinda-turistički biser Vojvodine- Kikinda je grad poznat po mamutici Kiki, malim stanovnicima koji naseljavaju krošnje drveća u centru grada - sovama, ali i po jednoj od zvanično najlepših ulica na svetu . na ovom izletu posetićemo i rodnu kuću Đure Jakšića . Imaćete i jedinstvenu priliku da sa nama posetite Dvorac Nojhauzen, izgrađen 1943. godine za potrebe visokih oficira nemačke okupacione vojske na Balkanu, tačnije za generala Nojhauzena i njegovu porodicu..

Titel, Kaštel Ečka, Zrenjanin, Kupalište PESKARA -NOVO !

TITEL, KAšTEL EčKA, ZRENJANIN, KUPALIšTE PESKARA -NOVO !
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (220 km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1400 din

Titel je mesto gde se spajaju Banat, Bačka i Srem. Mirno i spokojno mesto, sa pravim vojvođanskim karakterom u kome kao da je vreme stalo. Mesto u koje svako treba doći. Na ovom izletu uživaćete u jednočasovnom krstarenju Tisom. Posetićemo i čuveni kaštel u Ečkoj, dvorac koji je početkom XIX veka u tzv. engleskom stilu izgradio Lukin sin Agošton Lazar i uživati u velelepnim zdanjima grada Zrenjanina. A za kraj imaćete priliku da se u toku letnjih vrelih okupate u vodi uređenog jezera , kupališta Peskara.

Novi Sad, Bečej, Arača i Sokolac

NOVI SAD, BEčEJ, ARAčA I SOKOLAC
PROLECE 2022 /jednodnevi izlet autobusom ( 350 km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1700 din

U ovom delu Vojvodine ima svašta nešto zanimljivo da se vidi, na ovom izletu odlučili smo se da posetimo njenu prestonicu Novi Sad, Bečej, dvorac Sokolac i Araču, napuštenu srednjovekovnu crkvu. Misterija mesta u Srbiji koje krije neverovatnu istoriju: Ovde se oporavljao čuveni engleski kralj Ričard Lavlje Srce , a legenda o zakopanom blagu živi i dalje..

 Lazarev kanjon- pećina, Brestovačka banja- BORSKO JEZERO

LAZAREV KANJON- PEćINA, BRESTOVAčKA BANJA- BORSKO JEZERO
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (520 km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 2300 din

Istražimo našu zemlju Srbiju – Lazarev Kanjon i Borsko jezero, biseri Istočne Srbije! Priključite se Travel Klubu na jednodnevnom izletu gde ćemo videti jedan od najslikovitijih kanjona u Srbiji – Lazarev Kanjon. Ovaj kanjon je najuži i najdublji kanjon koji se nalazi na obroncima Kučaja, a imaćemo priliku da posetimo i jednu od najdužih i mističnijih pećina, Lazarevu Pećinu. Nakon što istražimo i upoznamo prirodne lepote ovih predela, odmor i osveženje ćemopotražiti u Borskom jezeru - smeštenom u podnožju planine Crni vrh.

SREMSKI KARLOVCI-FRUŠKOGORSKI MANASTIRI 2021

SREMSKI KARLOVCI-FRUŠKOGORSKI MANASTIRI 2021
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (220km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Šta su Karlovci? – Dunav, planina, vinogradi, skup trošnih i čudnih kuća, veseo, lak, bezbrižan život sa mnogo pića, pesme, igre, pola selo, pola varoš, na čijoj pijaci danas raste trava?" Ovako je o Sremskim Karlovcima početkom ovog veka pisao varoški lekar dr Laza Popović, a njegov savremenik, književnik i pripovedač Veljko Petrović nazva ih Sionom srpskog pravoslavlja. Na prostoru 50 km dužine i 10 km širine na sremskoj planini Fruška gora, smešteno je šesnaest srpskih pravoslavnih manastira. Tokom izleta posetićemo manastir Krušedol, Grgeteg, Novo Hopovo i Veliku Remetu.

ZASAVICA 2021 - Muzej hleba Jeremija, Sremska Mitrovica (Sirmium)

ZASAVICA 2021 - MUZEJ HLEBA JEREMIJA, SREMSKA MITROVICA (SIRMIUM)
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (200km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Neobični muzej hleba neguje priču o ljudima, običajima i alatima iz davnih vremena. Antički grad Sirmium, koji se nalazio na teritoriji današnje Sremske Mitrovice, bio je prestonica Rimskog carstva tokom perioda tetrarhije. Nazivan je i „slavnom majkom gradova“.Očuvanost izvornih pejsaža, autentična folklorna obeležja i kulturno-istorijski spomenici, ali i proizvodi od mangulice i magarećeg mleka predstavljaju Zasavicu kao jedinstvenu i zaokruženu turističku celinu koju treba posetiti. 

ĐERDAP- MIROČ-VIDIKOVAC PLOČE  ( Kapetan Mišin Breg, voznja čamcem oko Golupca)

ĐERDAP- MIROČ-VIDIKOVAC PLOČE ( KAPETAN MIšIN BREG, VOZNJA čAMCEM OKO GOLUPCA)
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (450km) +pešačka tura 7km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 2300 din

Vreme je da osvojimo i jedan od najlepših vidikovaca Srbije, a po našem mišljenju definitivno najlepši vidikovac na Dunavu i uživamo u pogledu sa Kapetan Mišinog brega . Na ovom izletu imaćete priliku da obiđete Golubacku tvrđave sa obale. Plovićemo Dunav oko tvđđave u trajanju oko 45 minuta.

Carska bara, Kovačica, Idvor

CARSKA BARA, KOVAčICA, IDVOR
PROLECE 2022 , jednodnevni izlet autobusom (200 km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Metropola naive, opština Kovačica, već sedam decenija neguje tradiciju naivne umetnosti.Tokom jednodnevnog izleta posetićemo Kovačicu i Idvor , zavičajni kompleks Mihajla Pupina. Uživajte u vožnji po rezervatu Carska bara.

RTANJ -USPON NA VRH ŠILJAK -PEŠAČKA TURA

RTANJ -USPON NA VRH ŠILJAK -PEŠAČKA TURA
PROLECE 2022/ jednodnevni izlet (500km) + pešačka tura 15km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 2400 din

Imate li hrabrosti da krenete sa travel Klubom u avanturu otkrivanja tajni Rtnja? Zakoračite u misteriju!  Vodimo vas na najinteresantniji i najintrigantniji vrh u Srbiji – Šiljak Izlet idealan za ljubitelje prirode i dužih pešačenja.

ZLATIBOR-EL PASSO CITY JEDNODNEVNI IZLETI SRBIJA 2021

ZLATIBOR-EL PASSO CITY JEDNODNEVNI IZLETI SRBIJA 2021
PROLECE 2022 /jednodnevni izleti 530km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 2000din

Zlatibor je već godinama najposećenija planina u Srbiji. Ovaj planinski masiv nalazi se na samo 230 km od Beograda. Sa čak 220 sunčanih dana godišnje predstavlja idealno mesto za odmor i sportske aktivnosti, uključujući i zimske sportove.

Smederevska tvrđava-Viminacijum-Vila Obrenovića -Srebrno jezero

SMEDEREVSKA TVRđAVA-VIMINACIJUM-VILA OBRENOVIćA -SREBRNO JEZERO
Termini na upit za zatvorene grupe /jednodnevni izlet autobusom (285km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Ne propustite priliku da posetite grad proklete Jerine, otkrijete kako je izgledao antički Viminacijum, obiđete vilu Zlatni breg dinastije Obrenović i uživate na obali Srebrnog jezera.

NIŠ-NIŠKA BANJA 500 km

NIŠ-NIŠKA BANJA 500 KM
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom ( 500km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2700 din / 2500 din

Posetite Niš - rodni grad čuvenog rimskog imperatora Konstantina Velikog koji je 313. godine Milanskim ediktom priznao hrišćanstvo za zvaničnu religiju Rimskog carstva, kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije, celivajte mošti Sv. Despota Stefana, obidjite jedinstveni Kraljevski srpski vojni manastir, uživajte u spektakularnom pogledu na kanjon reke Nišave i degustirajte vino u 110 godina starom podrumu.

Krupanj (kosturnica) -Dobri potok- Mačkov kamen-Manastir Sv. Nikolaja ( Soko grad)

KRUPANJ (KOSTURNICA) -DOBRI POTOK- MAčKOV KAMEN-MANASTIR SV. NIKOLAJA ( SOKO GRAD)
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (400km )

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1900 din

Manastir "Sv.Nikolaj Srpski" smešten je u podnožju Sokolske planine, ispod najvišeg vrha Rožnja. U tradiciji srpskog naroda ima posebno značenje, pre svega ostao je simbol nepobedivosti i jedan od poslednjih uporišta Turske vlasti u Srbiji. Dobri Potok je dolina u Rađevini, interesantna zbog svoje stare drvene crkve, posvećene uspenju presvete Bogorodice, kraj koje se nalazi prastaro groblje sa neobičnim kamenim nadgrobnim spomenicima, i mali etno - muzejski kompleks, u vidu nekoliko drvenih kucica podignutih u tradicionalnom stilu..ne propustite

GOČ -VRNJAČKA BANJA

GOČ -VRNJAČKA BANJA
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (500km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 2200 din

Upoznajte sa nama planinu Goč! Goč je šumovita planina koja je zahvaljujući svojoj bogatoj prirodi i pitomoj klimi postala interesantna turistička destinacija. Izuzetno je bogata izvorima i bistrim planinskim rekama.

Blaga Homolja-Krupajsko Vrelo i Vrelo Mlave, Manastiri Zaova i Gornjak

BLAGA HOMOLJA-KRUPAJSKO VRELO I VRELO MLAVE, MANASTIRI ZAOVA I GORNJAK
Termini na upit za zatvorene grupe / jednodnevni izlet autobusom (380km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1800 din

Krupajsko vrelo još jedna je od veoma zanimljivih destinacija na koje Vas vodim. Ovo mesto predstavlja jedno od najlepših prirodnih lepota koje istočna Srbija ima da ponudi. Pa, krenimo u avanturu i istraživanje. Otkrijte blaga Homolja sa Travel Klubom

Zapadni Srem ( Ruski dvor, Galerija Save Šumanovića, Lovište Morović , Sremski front)

ZAPADNI SREM ( RUSKI DVOR, GALERIJA SAVE ŠUMANOVIćA, LOVIšTE MOROVIć , SREMSKI FRONT)
PROLECE 2022/ jednodnevni izlet autobusom ( 280km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Dođite i proverite zašto pesma kaže „Divan je kićeni Srem, lepo je živet u njem“

Bačka Topola ,  panonska kraljica i njeni kašteli

BAčKA TOPOLA , PANONSKA KRALJICA I NJENI KAšTELI
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (420km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1900 din

Bačka Topola, opština sa pet dvorca i još mnogo toga. Ova vojvođanska varoš se „ugnjezdila“ na 69 km od Novog Sada, a 32 km od Subotice. Bačka Topola je pravi primer multikulturalnosti, ovde će vam poželeti dobrodošlicu na srpskom, ali i mađarskom jeziku.

KAMENA DEVOJKA-TAJNA MALOG ZVORNIKA -ZVORNIČKO JEZERO-BANJA KOVILJAČA-GUČEVO

KAMENA DEVOJKA-TAJNA MALOG ZVORNIKA -ZVORNIČKO JEZERO-BANJA KOVILJAČA-GUČEVO
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet autobusom (400km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1800 din

Pođite sa nama na izlet I bićete u prilici da uživate u prelepoj prirodi a šetjući banjskim parkom vratićete se u neka davno zaboravljena vremena. Posetićete spomenik palim borcima iz I svetskog rata I Podzemni grad u Malom Zvorniku. Otkrićete najveću tajnu Kraljevine Jugoslavije!

Đavolja Varoš - Čudo prirode (Ravanica - Lazarev grad)

ĐAVOLJA VAROš - ČUDO PRIRODE (RAVANICA - LAZAREV GRAD)
Prolece 2022 / jednodnevni izlet autobusom (630km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 2500 din

Atraktivnost dva neviđena čuda prirode dopunjuju okolni prirodni ambijent koji oko zemljanih figura deluje surovo, skoro mistično, a u širem okruženju živopisno i pitomo, kao i ostaci naselja, stare crkve, groblja i nekoliko zanimljivih rudarskih jama. Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE.

Palić , Vinarija Zvonko Bogdan, Subotica, Kelebija 2021

PALIć , VINARIJA ZVONKO BOGDAN, SUBOTICA, KELEBIJA 2021
7 novembar 2021 /jednodnevni izlet autobusom (450km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2600 din / 2400 din

Palić je jedna od najlepših turističkih destinacija Vojvodine, Ovde će se lepo provesti i uživati oni koji znaju da cene očuvanu prirodu, životinjski svet i dobru uslugu. Posetićemo muzej na otvorenom-grad Suboticu. Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera, u sred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije- Vinarija Zvonko Bogdan gde ćemo oprobati vrunska vina. Povešćemo Vas i u Kelebiju da vidite mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur...

Manastir Koporin, Radovanjski lug, Pokajnica, Krnjevo, Moravski Konaci

MANASTIR KOPORIN, RADOVANJSKI LUG, POKAJNICA, KRNJEVO, MORAVSKI KONACI
PROLECE 2022 / jednodnevni izet autobusom (230km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Manastir Koporin, Crkva Pokajnica, Moravski konaci, Krnjevo , jednodnevni izlet, Srbija

Usnuli dvorci Banata (Damaskin, Jagodić i Kapetanovo)-Polazak iz Beograda i Pančeva

USNULI DVORCI BANATA (DAMASKIN, JAGODIć I KAPETANOVO)-POLAZAK IZ BEOGRADA I PANčEVA
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (220km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Da li znate da od Beograda do Plandišta potrebno 1 sat i 45 minuta, odnosno vreme koje je potebno da se vratite par vekova unazad i doživite raskoš i lepotu života tadašnjih uglednih porodica?Obišite sa nama 3 najlepša dvorca južnog Banata koji predstavljaju spomenik kulturnog dobra velikog značaja.

Oplenac, Kraljev podrum, Pećina Risovača, Aranđelovac-Bukovička banja

OPLENAC, KRALJEV PODRUM, PEćINA RISOVAčA, ARANđELOVAC-BUKOVIčKA BANJA
PROLECE 2022 , jednodnevni izlet autobusom (200km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Na samo stotinak kilometara od Beograda, u neposrednoj blizini grada Topole, nalazi se brdo Oplenac, na kome je sagrađen Mauzolej dinastije Karađorđevića. Knez Aleksandar Karađorđević na tom je mestu podigao vinograde, a kralj Petar I Karađorđević počeo zidanje crkve mauzoleja i čitavog istorijsko-memorijalnog kompleksa koji će, potom, postati Zadužbina Karađorđevića na Oplencu. Posetićemo pečinu Risovaču i prošetati se šumom Bukovičke banje. Kada sve ovo obiđete i odete kući bićete zadovoljni, zapamtićete Aranđelovac kao mesto koje vredi posetiti, i vraćati mu se više puta.

Avala, Kosmaj, Manastir Tresije, Šumarice

AVALA, KOSMAJ, MANASTIR TRESIJE, ŠUMARICE
PROLECE 2022 , jednodnevni izlet autobusom ( 300 km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Kosmaj, kao i Avala, je savršeno mesto za beg iz grada. Međutim, ako vas pitamo da li ste bili na Kosmaju, gotovo smo sigurni da će barem polovina odgovoriti sa ne još. Zašto? Verujte nam, nekad su savršena mesta baš ispred nosa. Sa svojom prelepom vegetacijom i svežim vazduhom, ova planina vas mami da joj se posle prve posete brzo vratite. Naravno, krenućemo i nešto dalje, u srce Šumadije, do grada Kragujevca i Šumarica gde ćemo posetiti spomen park Kragujevački oktobar i uživati u razgledu gradskog jezgra i znamenitosti grada.

KLISURA REKE GRADAC-PEŠAČKA TURA( Manastir Lelić i Ćelije)

KLISURA REKE GRADAC-PEŠAČKA TURA( MANASTIR LELIć I ĆELIJE)
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet (230km) + pešačka tura 12km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2200 din / 2000 din

Reka Gradac je smaragdni biser zapadne Srbije koja svojim nijansama zelene boje dokazuje svoju bistrinu i čistoću. Iako je proglašen najčistijom rekom u Srbiji, smatra se da je jedna od najčistijih reka u Evropi. Reka Gradac je biser ovog kraja zbog svoje lepote, prelepog kanjona i još lepše prirode, a sa druge strane je i život ovog kraja, jer mu daje najčistiju vodu za piće. Ovde ćete se osećati kao da ste sami deo prirode, a huk reke je nešto što će Vas terati da se uvek ovde vratite.

ROMANTIČNO GORNJE PODUNAVLJE - APATIN, BACKI MONOSTOR vožnja brodom kroz rezervat

ROMANTIČNO GORNJE PODUNAVLJE - APATIN, BACKI MONOSTOR VOžNJA BRODOM KROZ REZERVAT
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom ( 450km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2300 din / 2000 din

Krenite s nama na izlet tokom koga ćete uživati u misterioznim dunavskim rukavcima i upoznati se s tradicionalnim običajima i šokačkom kulturom. Na ovom izletu očekuje vas vožnja brodom " Apatinka" kroz specijalni rezervat prirode " Gornje podunavlje". Posetićemo mesta koja će vas oduševiti svojim brojnim kanalima i mirisnim šumama, zbog kojih se ceo ovaj predeo naziva i evropski Amazon. Sela očuvane tradicije, starih zanata i prelepih nošnji, etno-kuća i specijaliteta od domaćih proizvoda...

TRAGOM OBRENOVIĆA (trajanje 2,5h)  od 11h

TRAGOM OBRENOVIĆA (TRAJANJE 2,5H) OD 11H
PROLECE 2022 /pešačka tura Beogradom

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1000 din / 800 din

Burni životi vladara iz dinastije Obrenovića obiluju pričama o intrigama, skandalima i zaverama. Otkrijte ko je imao najviše ljubavnica, a ko je preživeo najviše pokušaja atentata. Iskoristite priliku da vidite mesta na kojima se stvarala istorija i zaplovite kroz vreme slušajući priče koje niste mogli naći u udžbenicima istorije.

Putevima fruškogorskih vina- vinska tura

PUTEVIMA FRUšKOGORSKIH VINA- VINSKA TURA
PROLECE 2022/ jednodnevni izlet autobusom (220 km )

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3200 din / 2900 din

Uživajte sa Travel Klubom na novoj vinskoj avanturi, na talasu  božanskog nektara koji će nas nositi. Čućemo priču o najpoznatijim etiketama tri fruškogorske vinarije, degustirati, gustirati i uživati svim čulima. Ne propustite..

ZAGAJIČKA BRDA- BOJE JESENI , Tvrđava Ram

ZAGAJIČKA BRDA- BOJE JESENI , TVRđAVA RAM
PROLECE 2022 / jednodnodnevni izlet autobus (250km) + pešačka tura 14km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2500 din / 2200 din

Zagajičkih brda-zelena talasasta uzvišenja koja izranjaju u sred najveće evropske peščare su nešto što svako treba bar jednom da doživi u Srbiji. Kući se provereno vraćate sa gomilom peska u patikama i punim plućima svežeg vazduha.  Najlepđa su sredinom maja kada sve ozeleni i krajem oktobra kada jesen donese svoje jedinstvene žućkaste nijanse. Svakako preporučujemo da izbegavate posetu tokom leta jer su ovde temperature prilično visoke, odnosno, prave pustinjske. Posetićemo i bajkovita tvrđavu Ram, koja čuva magiju najlepših zalazaka sunca

Spa dan u Banji Ždrelo

SPA DAN U BANJI ŽDRELO
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (300 km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1900 din / 1700 din

Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator. Ova banja jedinstvena je po mnogo čemu, a pre svega po tome što se u njoj nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. U blizini Banje Ždrelo se nalaze značajni kulturno-istorijski spomenici homoljskog kraja kao i manastiri. Poznat je manastir Gornjak iz kraja 14 veka, čuven po pećkoj isposnici..

Požarevac,  Ljubičevo,  Kučevo ( pečina Raništarka ), ispiranje zlata na reci Pek

POžAREVAC, LJUBIčEVO, KUčEVO ( PEčINA RANIšTARKA ), ISPIRANJE ZLATA NA RECI PEK
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet (350km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1900 din / 1700 din

Požarevac je poznat po najstarijoj ergeli u Srbiji „Ljubičevo“, Požarevačkom miru, zgradi Okružnog zdanja, spomeniku knjazu Milošu, Narodnom muzeju, galeriji „Milene Pavlović – Barili“… Na ovom izletu posetićemo i opštinu Kučevo u jugoistočnom delu Braničevskog okruga , na obroncima Homoljskih planina . Posetićemo dve pećine i uživati u Etno selu Katarina u tradicionalnom ispiranju zlata na reci Pek.

SA OVČARA I  VRHA KABLARA

SA OVČARA I VRHA KABLARA
PROLECE 2022 /jednodnevni izlet autobusom (380km) +krstarenje Zapadnom Moravom

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2900 din / 2700 din

Provedite dan u Ovčarsko-kablarskoj klisuri i doživite najbolje u njoj, pođite sa nama , tamo gde ... priroda miriše lepotom i mami u svoj raskošni hram... ... je reka Zapadna Morava, tražeći sebi put, između strmih litica Ovčara i Kablara, ostavila predivne zaokrete svoje vode... ... u tišini srpskih svetinja krstare vetrovi, donoseći priče iz drevnih vremena ... ... u nepreglednim šumskim prostranstvima Ovčara i Kablara izvori žumore, donoseći život ... ... uz sjajne ukuse domaće hrane savršeno ide mirisna rakija šljivovica ... ... odmarate i dušu i telo, pojite se lepotama, i hranite se pogledima ... ... tišina odjekuje ... Tamo gde ste uvek Dobrodošli!

Vožnja čamcem oko ratnog ostrva

VOžNJA čAMCEM OKO RATNOG OSTRVA
PROLECE 2022

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1800 din

Krstarenje kanjonom Drinom Perućac-Višegrad-Perućac

KRSTARENJE KANJONOM DRINOM PERUćAC-VIšEGRAD-PERUćAC
PROLECE 2022

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1900 din po pravcu

Na plovidbi dugačkoj 52 km uživaćemo u lepoti prirode, u staništima biljnih i životinjskih vrsta Nacionalnog parka Tara, ušću reke Žepe u reku Drinu, proći ćemo kroz najuži deo kanjona, kroz kamp Stari Brod, pored manjih potoka i rečica, srednjovekovnih utvrđenja...

Krstarenje Đerdapskom Klisurom u trajanju od 1,5h -Polazak iz Donjeg Milanovca

KRSTARENJE ĐERDAPSKOM KLISUROM U TRAJANJU OD 1,5H -POLAZAK IZ DONJEG MILANOVCA
PROLECE 2022

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1700 din

Kažu da se lepota Dunava ne može opisati ali se može – doživeti. Zaplovite Dunavom u srcu Đerdapske klisure brodom "General" i tokom nezaboravne vožnje kroz dunavske Kazane u svoju knjigu utisaka sa putovanja ubeležite susret sa Trajanovom tablom, dačkim kraljem Decebalom, starim signalnim stanicama i jedinstvenim pejsažima Nacionalnog parka Đerdap. "General" je idealan za manje grupe turista, za koje po želji, organizujemo i kraće panoramske vožnje. Brod je opremljen stolovima sa klupama i raspolaže toaletom.

 Izletište Grza, Krivi Vir, Manastir Lešje

IZLETIšTE GRZA, KRIVI VIR, MANASTIR LEšJE
PROLECE 2022, jednodnevni izlet autobusom (450km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2300 din / 2000 din

Posetite sa nama čuvenu Petrušku oblast, manastir Pokrova Presvete Bogorodice u Lešju i popnite se do časnog krsta sa koga se pruža nestvaran pogled na Južni Kučaj. Najlepše fotografije se prave na vrelima reka i zato posećujemo čak dva: vrelo reke Grze i Crnog Timoka! U Krivom Viru, selu punom istorije oživećemo i sećanje na čuvenu Timočku bunu, koja je počela upravo ovde....

BORAČKI KRŠ, raj u srcu Šumadije-divlja priroda, pitoma Gruža i Gružansko jezero

BORAČKI KRŠ, RAJ U SRCU ŠUMADIJE-DIVLJA PRIRODA, PITOMA GRUžA I GRUžANSKO JEZERO
PROLECE 2022 / jednodnevni izlet (370km+,3,77km pešačka tura )

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2000 din / 1800 din

Borački krš, raj u srcu Šumadije. Sudar pitome Gruže i divlje prirode-iskustvo za pamćenje ! "Moja Gruža je lepa kao i pesme o njoj. I još lepša. Nema tog pesnika koji može da opeva lepotu Gruže, i slikara koji može da je naslika. To je najlepši deo Šumadije. Parče raja, koje je Bog namerno ili nehotice ispustio sa neba..." Dobrica Erić

KAFANSKI ŽIVOT BEOGRADA (trajanje 2,5h)

KAFANSKI ŽIVOT BEOGRADA (TRAJANJE 2,5H)
PROLECE 2022 /pešačka tura Beogradom

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1000din / 800din

Na ovoj turi saznaćete kako je Kako je kroz vekove pulsirao život beogradskih kafana. Turci su, naime, uz svoju pobedu, tadašnjem Beogradu doneli i svoj jedinstveni izum. To su bile javne ustanove u kojima uživanje duvana iz nargila i čibuka – posebnih dugih lula – nije bilo potpuno bez gorkog, crnog napitka. "Kuće u kojima se ispijala kafa" tada su ponele i dobro poznati naziv, a prva kafana zvanično je otvorena 1522…