Skenderbeg tura , tačka povezivanja i kultura sećanja (Velika Hoča, Kruja, Drač, Ardenica, Apolonija, Berat, Tirana)

SKENDERBEG TURA , TAčKA POVEZIVANJA I KULTURA SEćANJA (VELIKA HOčA, KRUJA, DRAč, ARDENICA, APOLONIJA, BERAT, TIRANA)
30 april-3 maj ( 2-5 jun) 2022 /4 DANA / 3 NOĆI u Hotelu Leonardo 4* / DNEVNA AUTOBUSKA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 129€

Lepo je poći na mesto gde nikad niste bili, probati jela koja nikad pre niste jeli i upoznati nove ljude, njihovu kulturu! Albanija je danas poznata kao "poslednja evropska zagonetka'', zato vas pozivamo da je zajedno otkrijemo! Junak ovog putovanja jeste Srbin Đurađ Kastriot, zvani Skenderbeg. Obići ćemo predele Albanije koji su nakon pada Dušanovog carstva prepušteni malobrojnoj srpskoj vlasteli da se u ratnim vihorima spaja i stapa sa raznim narodima i plemenima. Skenderbegova porodica je i pored toga sačuvala srpsku pravoslavnu tradiciju i oko sebe okupila ostale u borbi protiv Otomanske imperije. Obići ćemo gradove Berat, Apoloniju, Kruju i Tiranu i upoznati se sa istorijom i tradicijom koju su Srbi ostavili na teritoriji današnje Albanije.

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2022 (Sekešfehervar, Estergom, Višegrad, dvorci Bori, Brunszvik i Gedele)

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2022 (SEKEšFEHERVAR, ESTERGOM, VIšEGRAD, DVORCI BORI, BRUNSZVIK I GEDELE)
9-12 jun 2022 (8-11 septembar , 6-9 oktobar, 10-13 novembar , 8-11 decembar) 2022 / 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / od 129€

Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske. Ista je situacija i sa okolinom glavnog grada - Budimpeštom! Želimo da vam pružimo četiri savršena dana u otkrivanju blaga davnih vremena. Arhitektonsko nasleđe Mađarske, istorijsko nasleđe tvrđava i dvoraca zaista je bez premca. Zato ne oklevajte. Rezervišite svoje mesto na vreme!

Termalni izvori i krajolici Balatona (Banja Heviz, Pečuj, Tihanj, Balatonfured, Pećina Tapolca)

TERMALNI IZVORI I KRAJOLICI BALATONA (BANJA HEVIZ, PEčUJ, TIHANJ, BALATONFURED, PEćINA TAPOLCA)
16-19 jun, 14-17 jul, 6-9 oktobar jun 2022 / 4 dana / 3 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

215€ / od 189€

Priroda nije poštedela guste šume, termalne izvore i planinske padine za Mađarsku, ali i dalje se glavnim ukrasom zemlje može sigurno nazvati Balaton. Ovo putovanje odvešće vas do najudobnijeg i najživopisnijeg okruženja jezera: degustiraćete lekovitu mineralnu vodu u odmaralištu Balatonfüred, posetiti staru opatiju i živopisne zanatske radnje u gradiću Tihanj, razgledati palatu porodice Feštetić u Kesthelju i naravno, kupati se u svetski poznatom termalnom jezeru Heviz…A sve vreme će vas pratiti idilični krajolici Balatona i kaleidoskop mađarskih pejzaža.

Dalmacija - srce Jadrana 2022 (Zagreb, Zadar, Split, Trogir, Šibenik, NP Krka i Plitvice)

DALMACIJA - SRCE JADRANA 2022 (ZAGREB, ZADAR, SPLIT, TROGIR, ŠIBENIK, NP KRKA I PLITVICE)
26-29 jun, (10-13 septembar, 6/9 oktobar , 10-13 novembar, 8-11 decembar) 2022 / 4 dana / 3 noćenja u Zadru / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

189€ / od 149€

Dalmacija...Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju...Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja...Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu...Pridružite nam se!

ITALIJA MONDENSKO LETO 2022 (šarmantni Viareggio, bajkovit Portofino, živopisne Cinque Terre , prestizni Forte dei Marmi..)

ITALIJA MONDENSKO LETO 2022 (šARMANTNI VIAREGGIO, BAJKOVIT PORTOFINO, žIVOPISNE CINQUE TERRE , PRESTIZNI FORTE DEI MARMI..)
3-9 jul, 21-27 avgust, 24-30 septembar 2022 /7 dana/5 nocenja/DNEVNA AUTOBUSKA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

249€ / od 229€

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta zbog svojih lepih i raznovrsnih letovališta. Doživite nezaboravan odmor u Montekatini Termama sa kupanjem na toskanskoj i ligurijskoj obali. Otkrijte skrivene dragulje Italije. Bajkovita sela Cinque Terre, šarmantni Viareggio, mondenski Portofino, živopisni Rapalo, prestizni Forte dei Marmi..

Veneto 2022, italijanski vekovni šarm ( Trst, Venecija i ostrva lagune, Verona i Lago di Garda)

VENETO 2022, ITALIJANSKI VEKOVNI šARM ( TRST, VENECIJA I OSTRVA LAGUNE, VERONA I LAGO DI GARDA)
22 -26 jun ( 14-18 septembar ) 2022 /6 dana/4 nocenja u hotelu 4*/DNEVNA AUTOBUSKA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / USKORO !

DOŽIVI SLOVENIJU 2022 (Ljubljana, Bled, Bohinj, Vodopad Savica , Kopar, Piran, Postojna)

DOŽIVI SLOVENIJU 2022 (LJUBLJANA, BLED, BOHINJ, VODOPAD SAVICA , KOPAR, PIRAN, POSTOJNA)
Novi datum u pripremi / 4 dana / 3 noćenja u Ljubljani HOTEL M 4* u Ljubljani / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

159€ / /

Slovenija, jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”. Krase je brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstveni spoj prirodnih atrakcija koje treba doživeti, kao što i glasi turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”! Obiđite sa nama Slovenačku rivijeru, 47 km raja, najveću luku ove regije Kopar i stari grad Piran. Uživajte u najslikovitijim mestima Slovenije - Bledu i Bohinju. Doživite čari jedne od najlepših prestonica - Ljubljane i parka Postojnska jama koji u svoj svojoj lepoti i veličanstvenosti nudi doživljaj koji ćete dugo pamtiti!

TERME SPA & SKI CERKNO 2022 (Ljubljana i Škofja Loka)

TERME SPA & SKI CERKNO 2022 (LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA)
10-13 novembar (Dan primirja ) 2022 / 4 dana / 3 polupansiona u hotelu Terme Cerkno 4*

CENA / SPECIJALNA PONUDA

309€ / 299€

Tokom zime Cerkno je najveća atrakcija i najmoderniji skijaški centar u Sloveniji. Nalazi se na obroncima 1.291 metara visokog Črnog vrha i obuhvata 18 km uređenih skijaških staza. U sklopu Hotela Cerkno smeštene su jedine slovenačke terme u podnožju Julijskih Alpa. Hemijski bogata termalna voda blagotvorno deluje na ljudsko telo i zato su Terme Cerkno prikladne za opuštanje i rekreaciju.