DIVLJE VODE BOSANSKE 2023 (Plivski vodopad, NP UNA,  Mlinčići, Neretva, Vodopad Kravica, Vrelo Bune )

DIVLJE VODE BOSANSKE 2023 (PLIVSKI VODOPAD, NP UNA, MLINčIćI, NERETVA, VODOPAD KRAVICA, VRELO BUNE )
// 5 DANA / 4 NOĆI SA DORUČKOM / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

U PRIPREMI ! / /

Divlje reke, neverovatne planine i misteriozne pećine. Ali one prirodne lepote koje nas najviše oduševljavaju i od kojih zastaje dah su bez dileme na desetine neverovatno lepih vodopada, smeštenih širom zemlje, svaki lep na svoj način. Bosna i Hercegovina ima više vodopada nego Italija, Francuska i Nemačka zajedno! Program je namenjen zaljubljenicima u prirodu, koji će pored odmora, kupanja i uživanja u divljim bosanskim vodama imati prilike i da se upoznaju sa bogatim kulturno istorijskim nasleđem ove zemlje.

Sarajevo - Misterija Bosanskih piramida 2022 (vikend putovanje)

SARAJEVO - MISTERIJA BOSANSKIH PIRAMIDA 2022 (VIKEND PUTOVANJE)
26-27 novembar 2022 / 2 DANA / 1 NOĆ u Sarajevu HOTEL 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

69€ / /

Priča o Bosanskim piramidama počela je 2005. godine kada je istraživač dr. Semir Osmanagić primetio da su brda oko Visokog piramidalnog oblika. Na osnovu raznih činjenica došao je do saznanja da su piramide u Visokom, izgrađene u davna vremena, delo ljudskih ruku. Energije piramida utiču na lečenje, čišćenje blokada i sprečavanje stresa. Pre nego što odete na ovaj put, postavite svoj cilj vođenom meditacijom. Pronađite svoju vezu sa najstarijim piramidama na svetu.

OHRIDSKI IZVORI LETO 2023 (SA POSETOM VLASINSKOM JEZERU)

OHRIDSKI IZVORI LETO 2023 (SA POSETOM VLASINSKOM JEZERU)
/ 6 DANA / 5 NOĆI U VILI JOCE / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

U PRIPREMI ! / /

Balkanske zemlje bogate su prirodnim lepotama koje iz godine u godinu privlače sve više turista. Travel Klub inicijativa pod nazivom „Ohridski izvori“ uspela je da spoji prirodne lepote ovog makedonskog jezera i stvori melodije koje omogućavaju da se istraže njegove mistične dubine i samo jezero doživi na potpuno drugačiji način. Ohridsko jezero je godinama bilo inspiracija mnogim umetnicima koji su pokušali da „uhvate“ lepotu ovog prirodnog blaga, a upravo ovaj naš projekat na jedinstven način oživljava jezero i daje mu glas.

HIKING LETNJE AVANTURE 2023 - ZELENGORA, KUPANJE NA TRNOVAČKOM JEZERU, PRAŠUMA PERUĆICA, VODOPAD SKAKAVAC

HIKING LETNJE AVANTURE 2023 - ZELENGORA, KUPANJE NA TRNOVAČKOM JEZERU, PRAŠUMA PERUĆICA, VODOPAD SKAKAVAC
/ 3 dana / 2 polupansiona u kampu Sutjeska + IZLETI / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

U PRIPREMI ! / od 199€ do 20.6.2022

Vreme je da letnji odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tišini, da ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. Otkrijte nove destinacije i izaberite ove godine aktivni odmor. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvezdanim nebom.... Stvarajte uspomene vredne sećanja !

Skenderbeg , tačka povezivanja i kultura sećanja (Velika Hoča, Kruja, Drač, Ardenica, Apolonija, Berat, Tirana)

SKENDERBEG , TAčKA POVEZIVANJA I KULTURA SEćANJA (VELIKA HOčA, KRUJA, DRAč, ARDENICA, APOLONIJA, BERAT, TIRANA)
/4 DANA / 3 NOĆI u Hotelu Leonardo 4* / DNEVNA AUTOBUSKA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

U PRIPREMI ! / /

Lepo je poći na mesto gde nikad niste bili, probati jela koja nikad pre niste jeli i upoznati nove ljude, njihovu kulturu! Albanija je danas poznata kao "poslednja evropska zagonetka'', zato vas pozivamo da je zajedno otkrijemo! Junak ovog putovanja jeste Srbin Đurađ Kastriot, zvani Skenderbeg. Obići ćemo predele Albanije koji su nakon pada Dušanovog carstva prepušteni malobrojnoj srpskoj vlasteli da se u ratnim vihorima spaja i stapa sa raznim narodima i plemenima. Skenderbegova porodica je i pored toga sačuvala srpsku pravoslavnu tradiciju i oko sebe okupila ostale u borbi protiv Otomanske imperije. Obići ćemo gradove Berat, Apoloniju, Kruju i Tiranu i upoznati se sa istorijom i tradicijom koju su Srbi ostavili na teritoriji današnje Albanije.

AKTIVNO LETO U HERCEGOVINI 2023 (Rafting Neretvom, kanu safari na reci Trebižat, Zip Line, kupanje na Boračkom jezeru)

AKTIVNO LETO U HERCEGOVINI 2023 (RAFTING NERETVOM, KANU SAFARI NA RECI TREBIžAT, ZIP LINE, KUPANJE NA BORAčKOM JEZERU)
/ 4 dana / 3 noćenja sa doručkom / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

U PRIPREMI ! / 125€

Doživite nezaboravno aktivno leto u Hercegovini: rafting smaragdnom Neretvom, kanu safari na reci Trebižat - pravi hercegovački amazon, adrenalinski Zip line sa savršenim pogledom na Mostar, kupanje na plavoj oazi BIH - Boračkom jezeru. Neverovatna prirodna lepota sjedinjena s fizičkom aktivnošću je neprocenjivo iskustvo!