Sarajevo - Misterija Bosanskih piramida 2022 (vikend putovanje)

SARAJEVO - MISTERIJA BOSANSKIH PIRAMIDA 2022 (VIKEND PUTOVANJE)
4-5. jun (2-3. jul, 13-14. avgust, 24-25. septembar) 2022 / 2 DANA / 1 NOĆ u Sarajevu / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

69€ / 59€

Priča o Bosanskim piramidama počela je 2005. godine kada je istraživač dr. Semir Osmanagić primetio da su brda oko Visokog piramidalnog oblika. Na osnovu raznih činjenica došao je do saznanja da su piramide u Visokom, izgrađene u davna vremena, delo ljudskih ruku. Energije piramida utiču na lečenje, čišćenje blokada i sprečavanje stresa. Pre nego što odete na ovaj put, postavite svoj cilj vođenom meditacijom. Pronađite svoju vezu sa najstarijim piramidama na svetu.

DIVLJE VODE BOSANSKE - (Plivski vodopad, Plava voda, Mlinčići, Neretva, Štrbački buk, Vodopad Kravica, Vrelo Bune )

DIVLJE VODE BOSANSKE - (PLIVSKI VODOPAD, PLAVA VODA, MLINčIćI, NERETVA, ŠTRBAčKI BUK, VODOPAD KRAVICA, VRELO BUNE )
15-19 jun (27-31 jul, 7-11 septembar ) 2022 / 5 DANA / 4 NOĆI SA DORUČKOM / bus / DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / od 139€

Divlje reke, neverovatne planine i misteriozne pećine. Ali one prirodne lepote koje nas najviše oduševljavaju i od kojih zastaje dah su bez dileme na desetine neverovatno lepih vodopada, smeštenih širom zemlje, svaki lep na svoj način. Bosna i Hercegovina ima više vodopada nego Italija, Francuska i Nemačka zajedno! Program je namenjen zaljubljenicima u prirodu, koji će pored odmora, kupanja i uživanja u divljim bosanskim vodama imati prilike i da se upoznaju sa bogatim kulturno istorijskim nasleđem ove zemlje.

OHRIDSKI IZVORI 2022 (Skoplje, Struga, Kališta, Vevčani, Sv. Naum, Crni Drim, Bitolj) - Vila Joce u centru

OHRIDSKI IZVORI 2022 (SKOPLJE, STRUGA, KALIšTA, VEVčANI, SV. NAUM, CRNI DRIM, BITOLJ) - VILA JOCE U CENTRU
Termin u pripremi / 4 DANA / 3 NOĆI / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119€ / 109€

Balkanske zemlje bogate su prirodnim lepotama koje iz godine u godinu privlače sve više turista. Travel Klub inicijativa pod nazivom „Ohridski izvori“ uspela je da spoji prirodne lepote ovog makedonskog jezera i stvori melodije koje omogućavaju da se istraže njegove mistične dubine i samo jezero doživi na potpuno drugačiji način. Ohridsko jezero je godinama bilo inspiracija mnogim umetnicima koji su pokušali da „uhvate“ lepotu ovog prirodnog blaga, a upravo ovaj naš projekat na jedinstven način oživljava jezero i daje mu glas.

BISERI HERCEGOVINE ( Sarajevo, Mostar, Trebinje, Blagaj, Počitelj, VODOPAD KRAVICA )

BISERI HERCEGOVINE ( SARAJEVO, MOSTAR, TREBINJE, BLAGAJ, POčITELJ, VODOPAD KRAVICA )
Termin u pripremi 2022 /3 DANA / 2 NOCI u centru Mostara HOTEL EMEN / bus/DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99€ / 89€ do 10.4.

 Ova tura uključuje posetu živopisnim hercegovačkim gradovima Mostar, Trebinje i Počitelj kao i prelepom prirodnom biseru – vodopadu Kravica. Posetćemo i Blagaj, stari gradić poznat po izvoru rijeke Bune i derviškoj tekiji za koju se smatra da je izgrađena još prije dolaska Osmanlija na ove prostore. Uživaćete u mešavini istorije, kulture i prirodnih lepota. Osetićete miris mora koje je tu negde u neposrednoj blizini, mamiće vas povetarac koji donosi svežinu sa okolnih planina, miris ovčijeg sira koji u ovim krajevima ima sasvim poseban ukus...

Skenderbeg , tačka povezivanja i kultura sećanja (Velika Hoča, Kruja, Drač, Ardenica, Apolonija, Berat, Tirana)

SKENDERBEG , TAčKA POVEZIVANJA I KULTURA SEćANJA (VELIKA HOčA, KRUJA, DRAč, ARDENICA, APOLONIJA, BERAT, TIRANA)
15-18 septembar 2022 /4 DANA / 3 NOĆI u Hotelu Leonardo 4* / DNEVNA AUTOBUSKA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / /

Lepo je poći na mesto gde nikad niste bili, probati jela koja nikad pre niste jeli i upoznati nove ljude, njihovu kulturu! Albanija je danas poznata kao "poslednja evropska zagonetka'', zato vas pozivamo da je zajedno otkrijemo! Junak ovog putovanja jeste Srbin Đurađ Kastriot, zvani Skenderbeg. Obići ćemo predele Albanije koji su nakon pada Dušanovog carstva prepušteni malobrojnoj srpskoj vlasteli da se u ratnim vihorima spaja i stapa sa raznim narodima i plemenima. Skenderbegova porodica je i pored toga sačuvala srpsku pravoslavnu tradiciju i oko sebe okupila ostale u borbi protiv Otomanske imperije. Obići ćemo gradove Berat, Apoloniju, Kruju i Tiranu i upoznati se sa istorijom i tradicijom koju su Srbi ostavili na teritoriji današnje Albanije.