KUBA NOVA GODINA 2021 / 15 dana (Havana, Trinidad, Santa Klara, Varadero)

KUBA NOVA GODINA 2021 / 15 DANA (HAVANA, TRINIDAD, SANTA KLARA, VARADERO)
23 decembar-4 januar 2020 / avio-takse-transferi-smestaj-vodič

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 1699€ / od 1599€ SAJAMSKI POPUST -6% do 29.2.

Neodoljivi šarm Havane, oldtajmeri drečavih boja, ulični svirači, kohibe, rezidencija Ernesta Hemingveja, salsa u kućama muzike , muzej revoucije, cabaret tropicana, plantaže najkvalitetnijeg duvana – Pinar del Rio. Nestvarno lepe plaže Varadera. Marina park, plivanje sa delfinima. Trinidad– jedan od najautentičnijih gradova Srednje Amerike; zalazak sunca i mohitosi na plaži Ancon, kupanje na El Nicho vodopadima, Santa Clara i memorijalni kompleks Če Gevara i još mnogo doživljaja koji ne mogu rečima da se opišu...Upoznajte Kubu , upoznajte Karibe, krenite na put u prošlost. Avantura i iskustvo koje ćete pamtiti čitavog života!

OHRID DOČEK NOVE GODINE 2021 (Vile , Hotel Garden 3*,  Milennium 4* )

OHRID DOČEK NOVE GODINE 2021 (VILE , HOTEL GARDEN 3*, MILENNIUM 4* )
u pripremi

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 0

Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta, ali i tokom novogodišnjih praznika. Tada se mali Ohrid, sa svojim kaldrmama i slikovitim crkvama, pretvara u živahno mesto prepuno zabave. Grad u kome se prožimaju prošlost i sadašnjost. Uživajte u njemu na prelasku u 2017. godinu.

DUBROVNIK-KORČULA DOČEK NOVE 2021 GODINE -Parni Valjak na Stradunu, smeštaj u Vilama u okolini Dubrovnika

DUBROVNIK-KORČULA DOČEK NOVE 2021 GODINE -PARNI VALJAK NA STRADUNU, SMEšTAJ U VILAMA U OKOLINI DUBROVNIKA
u pripremi!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 0

Dubrovnik i Korčula uz posetu Trebinju , Višegradu i NP Sutjeska - Nova Godina 2020 Ne propustite spektakularan doček na Stradunu uz Parni Valjak

NOVOGODIŠNJI AUTOBUS IZNENAĐENJA 2021 ALL INCLUSIVE

NOVOGODIŠNJI AUTOBUS IZNENAĐENJA 2021 ALL INCLUSIVE
u pripremi

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 0

Neke ljude i neka nova saznanja spojiće novogodišnji autobus iznenadjenja.... Pred nama je Nova Godina.....još jedna knjiga sa praznim stranicama.........Ime joj je čarolija.....To, kako ćemo je započeti, zavisi od nas i naših vibracija..Pozivamo Vas da njeno prvo poglavlje – Novogodišnje veče i reprizu provedete sa nama. Učinićemo sve da se osećate odlično...da prve reči u novoj knjizi budu ispunjene, pozitivnošću, i upravo dobrim vibracijama!!!Sve što Vam je potrebno da ponesete, je dobra volja....za ostalo ćemo se mi pobrinuti.... Do skorašnjeg viđenja...Živeli !!!

RIM NOVA 2021 GODINA -DNEVNA VOŽNJA

RIM NOVA 2021 GODINA -DNEVNA VOŽNJA
u pripremi!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 0

RIM, fatalni „večni grad“ je poseban po mnogo čemu. Krasi ga bogata istorijska prošlost puna uspona i padova, zamršenih priča i još neobičnijih raspleta sa najmanjom državom na svetu gde se mnogo puta krojila sudbina sveta. Rim je grad mode, glamura, otmenosti, nasmejanih ljudi i upečatljivih prizora. Za potpuno “rimski” doživljaj obavezan je espresso, pasta i novčić za sreću bačen preko desnog ramena u Fontanu di Trevi. Zbog svoje izuzetno prijatne umereno-mediteranske klime, atraktivan je tokom cele godine.

KRAKOV-VROCLAV NOVA GODINA 2021  DNEVNA VOŽNJA

KRAKOV-VROCLAV NOVA GODINA 2021 DNEVNA VOŽNJA
u pripremi!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 0

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Nalazi se na reci Visli u Malopoljskoj. Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Grad predstavlja saobraćajni čvor, u njemu se ukrštaju važni međunarodni i regionalni putevi kao i železničke pruge.

Budimpešta -Sentandreja -NOVA GODINA 2021

BUDIMPEšTA -SENTANDREJA -NOVA GODINA 2021
u pripremi!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / .

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

PARIZ NOVA 2021 GODINA

PARIZ NOVA 2021 GODINA
u pripremi!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / /

Novu godinu Francuzi zovu “la Saint-Sylvestre” po 33. papi iz vremena vladavine Konstantina Velikog. Kaže se za onog ko je dočekao 1. januar u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave, da je imao sreće. Možda je pravi trenutak da tu sreću priuštite i sebi, prenoseći je tako i u narednu godinu, koja uvek treba da bude bolja od stare.

Moskva & Sankt Peterburg NOVA 2021. GODINA

MOSKVA & SANKT PETERBURG NOVA 2021. GODINA
u pripremi!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 0

Kosmopolitska Moskva, grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda. Sankt Peterburg je druga priča. Slavni Dostojevski ovako ga je definisao: "Najapstraktniji i najosmišljeniji grad na svetu.”