KRAKOV-1. MAJ

KRAKOV-1. MAJ
28.04.-03.05. 2018 /3ND/6 dana / bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

125€ / 115€

Krakov /Poljska/- aranžmani za Uskrs i Prvi maj (Dan rada) je čak 500 godina bio prestonica Poljske, a danas je jedan od najvećih gradova u Poljskoj! To je grad koji odiše energijom, mladošću i jedan je od najvećih univerzitetskih centara...

Dvorci Bavarske , Salzburg, 1.MAJ

DVORCI BAVARSKE , SALZBURG, 1.MAJ
27 april -2 maj 2018/3ND/bus/više polazaka

CENA / SPECIJALNA PONUDA

189 eur / 179 eur

Od prelepog kraljevskog grada Vircburga u kojem se nalazilo sedište dinastije Vitelsbah, pa sve do malenog usnulog gradića Fusena, pruža se čuvena Romantična ruta Nemačke koja obuhvata najlepše predele Bavarske, a među tim najlepšim delovima, sasvim sigurno su njeni bajkoviti dvorci…Bila bi potrebna čitava večnost sve ih videti… No, mi smo za Vas izdvojili u ovom programu najlepše od najlepšeg što država Bavarska može ponuditi MINHEN – NIMFENBURG – LINDERHOF – NOJŠVANŠTAJN – KIMZE – SALCBURG

RIM-1. MAJ -POPUNJENO!

RIM-1. MAJ -POPUNJENO!
28 apriil -2 maj 2018/ 5 dana/ 4 ND/avio/ dodatni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 359€ / od 309€

Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom sećanju, grad koji ima jedinstveni splet istorije, neprocenjivih umetničkih vrednosti, tradicije, čari slavne italijanske kuhinje, muzike i neodoljivog šarma, samo su neki od razloga zbog kojih Rim posete milioni turista svake godine.

TIROL & Swarovski svet kristala 1. MAJ-POPUNJENO!

TIROL & SWAROVSKI SVET KRISTALA 1. MAJ-POPUNJENO!
5-9 april 2018/2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149 eur / 139 eur

Alpska regija Tirol podeljena je između dve zemlje, Austrije i Italije… Oba dela nalikuju jedan drugome, sa prelepim baroknim gradovima, starim pričama, divnim ambijentima… Mali italijanski gradovi ove regije, Trento, Merano i Bolcano prosto oduzimaju dah svojom lepotom, dok Inzbruk, glavni grad Tirola u Austriji, je poznat po svom izuzetno lepom istorijskom centru grada iznad kojeg se uzdižu moćni i magični alpski masivi... Putešestvije smo obogatili i čarobnim svetom "Swarovski" kristala koji se nalazi u mestašcu Vatens nedaleko od Inzbruka. Ulaz u Swarovski kristalni svet krije se ispod vodopada. Unutar njega nalazi se najveća kristalna kupola na svetu koja je sačinjena od 595 komada predivnih kristalnih ogledala… Pridužite nam se na ovom posebnom putovanju!

VROCLAV-1 MAJ

VROCLAV-1 MAJ
28. april -02. maj /2ND/5 dana/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

109€ / 85€

Uskrs i Prvi maj je pravo vreme za tajanstveni grad na rekama - Vroclav! Program putovanja obuhvata obilazak Kraljevske palate izgrađene u baroknom stilu, Starog grada, Tumskog mosta, monumentalne katedrale, šetnje gradom među šarenolikim kućama i bujnim parkovima. Uzbudljiva avantura u kombinaciji sa odmorom su prava stvar za predstojeće praznike!

Sardinija i Korzika  - 1. MAJ

SARDINIJA I KORZIKA - 1. MAJ
26-2 maj 2018/3ND+2N/7 dana /bus+ feribot

CENA / SPECIJALNA PONUDA

299€ / 269€ do 1.3

LIVORNO – ALGERO – KASTELSARDO – KALJARI – BONIFAČIO – AJAČIO - OLBIJA – PORTO ĆERVO. Ovo putovanje je za prave sladokusce... Ispunjeno je lepim pričama, fantastičnim predelima, dobrim vinima..

PARIZ I DIZNILEND-1.MAJ

PARIZ I DIZNILEND-1.MAJ
27.04 – 04.05.2018/8 dana/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

209€ / 195€

Najveći, najpoznatiji i najposećeniji zabavni park u Evropi koji se sastoji iz dva parka ’’DISNEYLAND PARC i WALT DISNEY STUDIOS PARC’’, a ujedno je i najveća turistička atrakcija Francuske. Nalazi se na 35 kilometara od centra Pariza. Brojne atrakcije za sve uzraste ispuniće sva očekivanja, za najmladje: Alisa u zemlji čuda, zamak uspavane lepotice, Petar Pan… , a za najhrabrije: kuća straha, Indijana Jones, Space Mountain, putovanje na mesec … Uživajte u čarobnom svetu mašte.

SAN MARINO, RIMINI, RAVENA, GRADARA, URBINO , FERARA i PADOVA-1. MAJ

SAN MARINO, RIMINI, RAVENA, GRADARA, URBINO , FERARA I PADOVA-1. MAJ
27 april-2 maj / 2018 /6 dana/ 3 ND /bus -POPUNJENO!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

135 € / 129€

RIMINI, SAN MARINO, RAVENA, GRADARA, URBINO , FERARA i PADOVA San Marino je po veličini treća najmanja republika u Evropi, posle Vatikana i Monaka, smeštena je u istočnom delu Apeninskog poluostrva. Legenda kaže da je San Marino osnovao Sv. Marin sa ostrva Raba. Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu. Ta kapela je činila jezgro budućeg grada – San Marina, glavnog grada istoimene republike koja je osnovana 301.godine i danas broji oko 32.000 stanovnika.

Švajcarska- 1. MAJ

ŠVAJCARSKA- 1. MAJ
27 april -2 maj 2018/bus/3ND

CENA / SPECIJALNA PONUDA

255 € / 225 € do 01.03.

Švajcarska – alpska zemlja, nastala pre osam vekova slobodnom voljom građana, danas je jedna najstabilnijih i najbogatijih zemalja na svetu. Zemlja banaka, satova, sireva i čokolada kako je mnogi nazivaju je mnogo više od toga. Izuzetne lepote njenih alpskih predela, uređeni turistički centri i gradovi privlače više od 7 miliona turista svake godine.

ISTRA -BRIONI-PLITVIČKA JEZERA- 1.MAJ-POPUNJENO!

ISTRA -BRIONI-PLITVIČKA JEZERA- 1.MAJ-POPUNJENO!
28 april-2maj 2018 - 2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119 € / 109 €

Istra je najveće jadransko poluostrvo površine 3.476 km² i koje se nalazi na severoistočnoj obali Jadrana. Najvećim delom se nalazi u Hrvatskoj (90%) i Sloveniji, dok se područje oko mesta Milje nalazi u Italiji. Položaj Istre između Tršćanskog i Kvarnerskog zaliva, odnosno Jadranskog mora i srednje Evrope omogućili su razvoj vekikih gradova Trsta, Kopra, Pule, Rijeke, brodogradilišta, intenzivnog saobraćaja, te evropski značajnog turističkog kompleksa.

Spa vikend Slovenija, Terme 3000-Moravske Toplice 4* (Maribor i Grac)

SPA VIKEND SLOVENIJA, TERME 3000-MORAVSKE TOPLICE 4* (MARIBOR I GRAC)
28. 04-3. 05. 2018/5 dana/3HB/aranžaman sa prevozom-1.MAJ

CENA / SPECIJALNA PONUDA

209€ / 199€ do 15.4.

Vodeni park Termi 3000 - Moravskih Toplica obuhvata bazenski kompleks Terme 3000 i zatvorene i otvorene bazene hotela.Gostima je na raspolaganju je ukupno 30 otvorenih i zatvorenih bazena s crnom termomineralnom vodom i običnom vodom. Crna termomineralna voda blagotvorno utiče na kožu, a i dokazan je uticaj na olakšavanje reumatskih i drugih tegoba. Pored bazena kompleks Terme 3000 nudi razne vodene atrakcije: divlja reka s brzacima, vodeno-vazdušaste ležaljke, gejziri, slapovi, vodene i vazdušne masaže, plivanje protiv struje, staze za plivanje, spore reke... U posebnom bazenu dopušteni su i skokovi u vodu sa jednog ili tri metra. Glavna atrakcija Termi je Aqualoop - prvi tobogan na svetu sa punim okretom od 360 stepeni. Prosečna vožnja traje oko 7 sekundi, a kupač pritom postiže brzinu do 80 kilometara na sat. Aqualoop je četvrti najbrži tobogan u Europi. A još hrabrijima na raspolaganju je tobogan Kamikaza sa slobodnim padom.

JEZERA AUSTRIJA -1. MAJ -još 3 sobe

JEZERA AUSTRIJA -1. MAJ -JOš 3 SOBE
28.04 -02.05. 2018/2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 129€

SALCBURG –VOLFGANGZE - BAD IŠL – HALAJN - HALŠTAT

Dubrovnik- Ston- Korčula-Mostar-Sarajevo

DUBROVNIK- STON- KORčULA-MOSTAR-SARAJEVO
28. april-2. maj /2ND/bus- 1 .MAJ

CENA / SPECIJALNA PONUDA

89 eur / 79 € do 11.3

Obilazak Dubrovnika i Korčule, uz posetu Stonu i Trebinju i krstarenje do Lokruma

PARIZ (STRAZBUR, VERSAJ, DVORCI LOARE, DIZNILEND I BEČ) -1-MAJ

PARIZ (STRAZBUR, VERSAJ, DVORCI LOARE, DIZNILEND I BEČ) -1-MAJ
27. april-5. maj 2018 /9 dana/6ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

350€ / /

Od prvog vladarskog dvora Luvra, koji je danas na listi 5 najvećih muzeja sveta, do Versaja, koji je napravio Luji XIV na vrhuncu feudalne Francuske kao krunu njene dominacije u tada poznatom svetu, Pariz obiluje remek delima koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

BEČ  -1. MAJ

BEČ -1. MAJ
28 april -2 maj 2018 / 2ND/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119 eur / 95 eur

BEČ – centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak. Iskoristite priliku da uživate u fantastičnim delima Rembranta, Ticijana, Bernarda Belotoa, Gvida Renija, Antonisa Van Dajka i Antoana Vatoa u Zimskoj palati.

Venecija -Trst- Palmanova-Verona -Padova -1. MAJ -POPUNJENO!

VENECIJA -TRST- PALMANOVA-VERONA -PADOVA -1. MAJ -POPUNJENO!
28 april -2 maj 2018/2ND/bus-

CENA / SPECIJALNA PONUDA

69 € / 59 €

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u središnjem dobu srednjeg veka bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop.

BARSELONA-1.MAJ

BARSELONA-1.MAJ
28 april-2 maj 2018/ 5 dana/ 4ND/ avio

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 429€ / od 419€

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-dela gde ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci. Tu je nezaobilazni park Guell, odakle se pruža nezaboravan pogled na Barselonu, Casa Battlo, La Pedrera, Casa Guell i najimpozantnije od svih, Sagrada Familia.

ALBANIJA -1. MAJ

ALBANIJA -1. MAJ
28.04 -02.05. 2018./2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

85€ / 75€

OHRID-DRAČ-TIRANA-SKADAR-KRUJA ...lepo je poći na mesto gde nikad niste bili, probati jela koja nikad pre niste jeli i upoznati nove ljude, njihovu kulturu! Albanija je danas poznata kao, poslednja evropska zagonetka'', zato vas pozIvamo da je zajedno otkrijemo!

Grac , Maribor, fabrika čokolade Zotter, Klagenfurt , Minimundus -1. MAJ -POPUNJENO!

GRAC , MARIBOR, FABRIKA čOKOLADE ZOTTER, KLAGENFURT , MINIMUNDUS -1. MAJ -POPUNJENO!
29 april-2 maj / 2ND /bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129 € / 119 € do 31.3

Grac je glavni grad savezne pokrajine Štajerske. Smešten je u predalpskom prostoru, na severnoj ivici Gradečkog polja, a kroz grad teče reka Mura. Istorijsko središte Graca je upisano na UNESCO-v popis mesta svetske baštine u Evropi 1999. godine kao primer skladnog suživota tipičnih građevina iz različitih istorijskih razdoblja i umetničkih stilova. Fabrika čokolade Zotter se nalazi u Riegersburgu i ne predstavlja običan proizvodni pogon već veoma uspešnu turističku destinaciju. Klagenfurt, jedan od najlepših starih gradova Austrije ostavlja bez daha sve koji ga posete. Maribor predstavlja regionalno središte pokrajne Štajerske, koja se zapravo većim delom prostire u AustrijiPosetrićemo i Minimundus, svet u malom ...

 Uvac - Manastir Mileševa-Zlatibor -1 MAJ -POPUNJENO!

UVAC - MANASTIR MILEšEVA-ZLATIBOR -1 MAJ -POPUNJENO!
1-2 maj 2018 /polupansion / bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6290 rsd / 5499 rsd do 10.

Ne propustite svečanosti povodom ktitorske slave Mileševe, Dana svetog kralja Vladislava Nemanjića. Uživajte u Kanjonu reke Uvac koji se smatra za jedno od najlepših mesta u Srbiji. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, između planina Javor i Zlatar, poznat je po svojim uklještenim meandrima. Takođe, ovo je jedno od poslednjih staništa beloglavog supa, predivne ptice koja je gotovo izumrla.

Fruškogorski manastiri & Sremski Karlovci

FRUšKOGORSKI MANASTIRI & SREMSKI KARLOVCI
Utorak , 1. MAJ Praznik rada 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Na prostoru 50 km dužine i 10 km širine na sremskoj planini Fruška gora, smešteno je šesnaest srpskih pravoslavnih manastira. Ova jedinstvena kulturno-istorijska celina utvrđena je za kulturno dobro od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju 1990. godine, a predložena je i za upis na listu svetske baštine UNESKO-a. Tokom izleta posetićemo manastir Krušedol, Grgeteg, Novo Hopovo, Stražilovo i Sremske Karlovce.

Djavolja Varoš -Kopaonik-Vrnjačka banja

DJAVOLJA VAROš -KOPAONIK-VRNJAčKA BANJA
1 -2 MAJ (7-8 jul) 2018 /1ND / bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

5790 rsd / 4990 rsd do 20.4

Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE. Uživaćemo na najvišoj planini u Srbiji ....posetićemo Vrnjačku banj, degustirati domaća vina..

Divčibare-Valjevski pejzaži

DIVčIBARE-VALJEVSKI PEJZAžI
Sreda 2. MAJ 2018 /bus-PRAZNIK RADA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Da li ste znali da je reč „vampir“ srpskog porekla? To ćemo vam pokazati u Valjevskoj vampirskoj vodenici u kakvoj je svoju žeđ gasio prvi svetski poznati vampir. Uživajte pored najčistije reke u Srbiji-Gradac...

Toskana & Cinque Terre -1. MAJ -POPUNJENO!

TOSKANA & CINQUE TERRE -1. MAJ -POPUNJENO!
20 -25 jun 2018/bus/3 ND/6 dana /više polazaka

CENA / SPECIJALNA PONUDA

145€ / 135€ do 15.4.

Magična Toskana predstavlja jednu od najdramatičnijih regija Italije... Njena istorija, monumenti, pejzaži, prosto oduzimaju dah. Iz ovog dela na svoje putešestvije svetom krenuli su humanizam i renesansa. Očekuje nas jedna neverovatna priča o usponu i padu Fiorentine, intrigama Medičijevih, sjaju i bogatstvu jedne epohe... Prepustićemo se snovima i suncu Toskane dok nam kapljice čuvenog vina „Kjanti“ budu prenosile strast Toskane, njene ljubavi i moći... Kulminacija čitavog putešestvija je sasvim sigurno izlet do nacionalnog parka „Cinque Terre“ koji obuhvata 5 šarenih sela Italije smeštenih na okomitim liticama koje se survavaju u Ligurijsko more