LJORET DE MAR-KOSTA BRAVA

LJORET DE MAR-KOSTA BRAVA
12 dana/7 noćenja/ PP+ND/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2018 / od 299 €

MONTECATINI - LLORET DE MAR - BARSELONA sa posetom Sanremu, Nici, Mentonu i Monte Carlu .........Ljoret De Mar - biser Kosta Brave i Katalonije, predstavlja jedno od najvećih i najlepših španskih letovališta na Sredozemnom moru. Dugačke peščane plaže sa kristalno čistom vodom godinama unazad dobijaju nagradu ˝PLAVA ZASTAVA˝ za kvalitet i čistoću. LLoret de Mar je udaljen od Barselone oko 70 km i zahvaljujući dobroj lokaciji idealno je mesto za obilaske brojnih turističkih atrakcija. Ovo letovalište pored topline sunca i peskovitih plaža nudi i vrelinu noćne zabave uz sangriju i flamenko i druge moderne ritmove!

VELIKA ŠPANSKA AVANTURA KROZ ANDALUZIJU

VELIKA ŠPANSKA AVANTURA KROZ ANDALUZIJU
13 dana/6 noćenja/ 1 noćenje na brodu/ bus/ ND

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2018 / od 389 €

VELIKA ŠPANSKA AVANTURA KROZ ANDALUZIJU SA POSETOM: VALENSIJI – MALAGI – TOREMOLINOSU – SEVILJI – KORDOBI – NERHI – GRANADI - MARBELJI - BARSELONI

MAJORKA-Hotel Costa Mediterraneo 2*

MAJORKA-HOTEL COSTA MEDITERRANEO 2*
10 noćenja/ polupansion/ avio

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2018 / od 565 €

Majorka je najveće ostrvo u Spaniji i deo je balearskih ostrva. Majorku krase duge peščane plaže, bistro plavo i toplo more, borove šume i planinski venci koji se uzdižu do 2 300 m nad.visine. Najlepše plaže i uvale su na jugu ostrva, gde su i glavne turističke zone: Palmanova, Magaluf, Santa Ponsa, Playa de Palma…Majorka je jedna od najstarijih evropskih turističkih destinacija, pa je zovu i “Stara dama”!

LJORET DE MAR-KOSTA BRAVA

LJORET DE MAR-KOSTA BRAVA
12 dana/7 noćenja/ PP (+ bus)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2018 / od 229 €

LIDO DI JELSOLO - VENECIJA - LJORET DE MAR - BARSELONA - FIGUERES - KAN - NICA - MONAKO I MONTE KARLO. Ljoret de Mar je gradić sa bogatom kulturnom i prirodnom baštinom: naselja, srednjevekovni zamkovi, isposnice i bašte otkrivaju istoriju grada. Sa preko 48 km² teritorije, Ljoret de Mar je pravi raj za ljubitelje prirode. Nalazi se na samo 70 km od Barselone što ga čini idealno destinacijom za letovanje Španija 2018.!