Smederevska tvrdjava-Viminacium -Deliblatska peščara-UKLJUCENE ULAZNICE!!

SMEDEREVSKA TVRDJAVA-VIMINACIUM -DELIBLATSKA PEščARA-UKLJUCENE ULAZNICE!!
Subota 23 mart (28 septembar, 10 novembar) 2019/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2990 rsd / 2290 rsd

Iskoristite dan i obiđite dve tvrđave na Dunavu, otkrijte kako je izgledao rimski grad Viminacijum , uživajte na obali Srebrnog jezera, prođite nekadašnjom Evropskom saharom.

Kumova vodenica-Divčibare-Valjevo-Gradac

KUMOVA VODENICA-DIVčIBARE-VALJEVO-GRADAC
Nedelja 24 mart (19 maj, 21 jul, 19 oktobar) 2019 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Travel Klub organizuje za vas jedinstvenu avanturu- izlet na Divčibare..

Fruškogorski manastiri & Sremski Karlovci

FRUšKOGORSKI MANASTIRI & SREMSKI KARLOVCI
Subota 30 mart (18 maj, 20 jul, 20 oktobar) 2019/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Na prostoru 50 km dužine i 10 km širine na sremskoj planini Fruška gora, smešteno je šesnaest srpskih pravoslavnih manastira. Ova jedinstvena kulturno-istorijska celina utvrđena je za kulturno dobro od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju 1990. godine, a predložena je i za upis na listu svetske baštine UNESKO-a. Tokom izleta posetićemo manastir Krušedol, Grgeteg, Novo Hopovo, Veliku Remetu i Sremske Karlovce.

Krupanj -Dobri potok- Soko grad

KRUPANJ -DOBRI POTOK- SOKO GRAD
Nedelja, 31 mart ( 25 maj, 27 jul, 26 oktobar) 2019 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2790 rsd / 1999 rsd

Manastir "Sv.Nikolaj Srpski" smešten je u podnožju Sokolske planine, ispod najvišeg vrha Rožnja. U tradiciji srpskog naroda ima posebno značenje, pre svega ostao je simbol nepobedivosti i jedan od poslednjih uporišta Turske vlasti u Srbiji. Dobri Potok je dolina u Rađevini, interesantna zbog svoje stare drvene crkve, posvećene uspenju presvete Bogorodice, kraj koje se nalazi prastaro groblje sa neobičnim kamenim nadgrobnim spomenicima, i mali etno - muzejski kompleks, u vidu nekoliko drvenih kucica podignutih u tradicionalnom stilu..ne propustite

Spa dan u Banji Ždrelo-Manastir Gornjak

SPA DAN U BANJI ŽDRELO-MANASTIR GORNJAK
Nedelja, 31 mart ( 4 maj, 28 jul, 27 oktobar) 2019/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator. Ova banja jedinstvena je po mnogo čemu, a pre svega po tome što se u njoj nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. U blizini Banje Ždrelo se nalaze značajni kulturno-istorijski spomenici homoljskog kraja kao i manastiri. Poznat je manastir Gornjak iz kraja 14 veka, čuven po pećkoj isposnici..

 Rajačke pimnice i Feliks Romuliana

RAJAčKE PIMNICE I FELIKS ROMULIANA
6- 7 april (18-19 maj, 6-7 jul, 14-15 septembar) 2019/1HB/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6490 rsd / 5790 rsd

Na ovom čudesnom putovanju otkrivamo poznatu i nepoznatu Istočnu Srbiju, divimo se njenim lepotama i kulturnim nasleđem, otkrivamo ličnosti koje su je obeležile, uživamo u vlaškim i srpskim specijalitetima i odličnim vinima Timočke krajine

Tršić, Tekeriš, Tronoša

TRšIć, TEKERIš, TRONOšA
Subota 6 april 2019/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Na samo 6 km od manastira Tronoša i 6 km od Loznice, u selu Tršić, nalazi se Etno kompleks Tršić u kome je 35 objekata pod zaštitom : Dositejev muzej, Muzejska postavka „Vukovih sabora“, Galerija .Posetićemo Etno kompleks Tršić i manastir Tronošu i prisustvovati završnoj svečanosti Vukovog Sabora.

Ovčarsko-Kablarski manastiri

OVčARSKO-KABLARSKI MANASTIRI
Nedelja 7 april 2019//bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Jedna od najlepših klisura u Srbiji nalazi se na Zapadnoj Moravi nedaleko od Čačka, između planina Ovčara i Kablara. Ona je usečena u planinski masiv sastavljena od škrljica, ali ima i blage nagibe sa šumovitim zaravninama. Njenoj lepoti doprinose i dva veštačka jezera stvorena posle drugog svetskog rata hidrocentralama Ovčar Banja i Međuvršje. Od ostalih krajeva u Srbiji ovu klisuru izdvajaju i mnogobrojni manastiri na levoj i desnoj obali Morave. Po njima i po samoj prirodi ceo kraj dobio je u narodu naziv Srpska Sveta Gora. Retko gde je na tako uskom prostoru sagrađeno toliko manastira, kojih sada ima 10.

Dvorci Vojvodine (Dunđerski, Fantast, Sokolac, Ečka )

DVORCI VOJVODINE (DUNđERSKI, FANTAST, SOKOLAC, EčKA )
Nedelja, 7 april 2019 bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1499 rsd

Posetite mesta na kojima su se odmarali veleposednici, spahije, moćnici Austrougarske monarhije, zdanja u kojima su se odvijali tajni poslovi i sklapali sporazumi. Otkrijte SMEH TURIZAM koji nudi drugačiji i stimulativniji način da vidite i doživite znamenitosti, novi zaokret daleko zabavniji od starog klišea putovanja

Manasija, Park Maketa, Resavska pećina, vodopad " Veliki buk"

MANASIJA, PARK MAKETA, RESAVSKA PEćINA, VODOPAD " VELIKI BUK"
Subota 13 april 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Manastir Manasija , jedan od najznačajnijih spomenika srpskesrednjovekovne kulture . Nakon toga uživajte u obilasku Parka maketa, Resavke pećine i Vodopada "Veliki buk" u Lisinama

Brankovina-Valjevski pejzaži

BRANKOVINA-VALJEVSKI PEJZAžI
Subota 13. april 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Znamenitosti Brankovine su sabrane u kulturno-istorijski kompleks koji obuhvata Crkvu Svetog Arhangela Mihajla i Gavrila-zadužbinu Prote Mateje Nenadovića, Protinu školu, sada Muzej školstva u I srpskom ustanku, Desankinu školu sa muzejskom postavkom posvećenoj velikoj poetesi, staru sudnicu, vajat porodice Nenadovića i Desanke Maksimović, kao i stare kuće „sobrašice“ u prelepoj porti brankovačke crkve. Tokom izleta ćemo posetiti manastire Lelić i Ćelije i grad Valjevo.

SOMBOR I BEZDAN

SOMBOR I BEZDAN
Nedelja 14 april (25 maj, 21 septembar) 2019 /bus POLAZAK IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2499 rsd / 1999 rsd

Kada se nađete u Somboru, polako koračajte njegovim ulicama i trudite se da zapamtite što je više moguće sve lepote koje ga krase. Većina nas, nikada ranije nije bila u Bezdanu. Izgovor je bio da je daleko i da se u njega – teško stiže. Ali kad se stigne, iz njega se – sve teže i odlazi.

Krstarenje Djerdapskom klisurom

KRSTARENJE DJERDAPSKOM KLISUROM
Od 14. aprila 2019-SVAKE DRUGE (PARNE) NEDELJE + dodatni polazak četvrtak 2 MAJ -PRAZNIK!!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

5790 rsd / 4990 rsd

Kažu da se lepota Dunava ne može opisati ali se može – doživeti…Djerdap-vožnja brodom Obilasci: Golubačka tvrdjava, Lepenski Vir , Trajanova tabla, Decebal Rex, mali i veliki Kazan, manastir Mrakonije, Hajdučke vodenice..kupanje na Dunavu.. Tekija

Orašac, Oplenac, Etno selo Babina reka -UKLJUČENE ULAZNICE!!

ORAšAC, OPLENAC, ETNO SELO BABINA REKA -UKLJUČENE ULAZNICE!!
Subota 20 april 2019/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2790 rsd / 1999 rsd

OPLENAC - Na samo stotinak kilometara od Beograda, u neposrednoj blizini grada Topole, nalazi se brdo Oplenac, na kome je sagrađen Mauzolej dinastije Karađorđevića.Knez Aleksandar Karađorđević na tom je mestu podigao vinograde, a kralj Petar I Karađorđević počeo zidanje crkve mauzoleja i čitavog istorijsko-memorijalnog kompleksa koji će, potom, postati Zadužbina Karađorđevića na Oplencu.

ŠID, SREMSKI FRONT, PRIVINA GLAVA

ŠID, SREMSKI FRONT, PRIVINA GLAVA
Nedelja 21 april 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Dođite i proverite zašto pesma kaže „Divan je kićeni Srem, lepo je živet u njem“

Đavolja Varoš -Ravanica-Lazarev grad

ĐAVOLJA VAROš -RAVANICA-LAZAREV GRAD
Nedelja, 21 april 2019/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3299 rsd / 2499 rsd

Atraktivnost dva neviđena čuda prirode dopunjuju okolni prirodni ambijent koji oko zemljanih figura deluje surovo, skoro mistično, a u širem okruženju živopisno i pitomo, kao i ostaci naselja, stare crkve, groblja i nekoliko zanimljivih rudarskih jama.Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE.

Zamak Šlos-Muzej hleba-Sirmium-Zasavica

ZAMAK ŠLOS-MUZEJ HLEBA-SIRMIUM-ZASAVICA
Ponedeljak 29 april 2019/ bus-PRAZNIK-drugi dan USKRSA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1799 rsd / 1299 rsd

Golubinci su jedno od velikih seoskih naselja sa tipičnom arhitekturom vojvođanskih mesta gde u centru pored starog parka postoji i više očuvanih starih građevina: pravoslavna crkva s kraja 18 veka, rimokatolička crkva iz 19 veka, škola i dvorac Šlos ćete čuti neispričane priče o zabranjenoj ljubavi Betovena i Žanet, voždu Karađorđu i mračnoj tajni prvog vlasnika. Neobični muzej hleba neguje priču o ljudima, običajima i alatima iz davnih vremena. Antički grad Sirmium, koji se nalazio na teritoriji današnje Sremske Mitrovice, bio je prestonica Rimskog carstva tokom perioda tetrarhije. Nazivan je i „slavnom majkom gradova“.Očuvanost izvornih pejsaža, autentična folklorna obeležja i kulturno-istorijski spomenici, ali i proizvodi od mangulice i magarećeg mleka predstavljaju Zasavicu kao jedinstvenu i zaokruženu turističku celinu koju treba posetiti. 

Smederevska tvrđava-Viminacijum--Srebrno jezero

SMEDEREVSKA TVRđAVA-VIMINACIJUM--SREBRNO JEZERO
Sreda 1 MAJ 2019-PRAZNIK-UKLJUCENE ULAZNICE!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2999 rsd / 2290 rsd

Jednodnevni izlet na Srebrno jezero

Palić , Subotica i Zobnatica

PALIć , SUBOTICA I ZOBNATICA
Sreda 1. MAJ 2019 -PRAZNIK

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2399 rsd / 1599 rsd

 Palić je jedna od najlepših turističkih destinacija Vojvodine, Ovde će se lepo provesti i uživati oni koji znaju da cene očuvanu prirodu, životinjski svet i dobru uslugu. Posetićemo Zobnaticu i grad Suboticu.

CARSKA BARA-KOVAČICA-IDVOR

CARSKA BARA-KOVAČICA-IDVOR
Četvrtak 2. MAJ 2019/bus PRAZNIK

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Metropola naive, opština Kovačica, već sedam decenija neguje tradiciju naivne umetnosti.Tokom jednodnevnog izleta posetićemo Kovačicu, Padinu i Idvor , zavičajni kompleks Mihajla Pupina. Uživajte u tradicionalnoj Debeljačkoj gulašijadi

PEK -RAJKOVA PEĆINA- MAJDANPEK

PEK -RAJKOVA PEĆINA- MAJDANPEK
Nedelja 5 maj 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2290 rsd / 1390 rsd

Da bi se tradicionalni način ispiranja zlata sačuvao od zaborava i turistički promovisao, na obali Peka se vrši i demonstriranje ispiranja zlatonosnog peska Ispitakom, na isti način kako se to radilo i u davna vremena. Obilasci: ISPIRANJE ZLATA U RECI PEK, RAJKOVA PEĆINA RUDNIK BAKRA U MAJDANPEKU, CRKVA SV. APOSTOLA PETRA I PAVLA

Etno selo Stanišići & Bjeljina

ETNO SELO STANIšIćI & BJELJINA
Subota 22 jun 2019 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1899 rsd / 1299 rsd

Obilazak predivnog etno sela Stanišići u Semberiji (Republika Srpska), sa posetom nesvakidašnjoj crkvi na dva nivoa i centru grada Bijeljine.

NIŠ

NIŠ
Nedelja , 12 maj (15 septembar) 2019 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2890 rsd / 2.290 rsd

Posetite Niš - rodni grad čuvenog rimskog imperatora Konstantina Velikog koji je 313. godine Milanskim ediktom priznao hrišćanstvo za zvaničnu religiju Rimskog carstva, kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije, celivajte mošti Sv. Despota Stefana, obidjite jedinstveni Kraljevski srpski vojni manastir, uživajte u spektakularnom pogledu na kanjon reke Nišave i degustirajte vino u 110 godina starom podrumu.

Aqua park Jagodina-Zoo vrt-Muzej voštanih figura

AQUA PARK JAGODINA-ZOO VRT-MUZEJ VOšTANIH FIGURA
Subota, 29 jun 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Odmor od gradske vreve. Jednodnevni izlet Aqua pak Jagodina, Muzej voštanih figura i Zoo vrt

Kosidba na Rajcu

KOSIDBA NA RAJCU
Nedelja 14 jul 2019 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1490 rsd

Kosidba na Rajcu je tradicionalna turistička manifestacija koja oživljava nekadašnji život na selu i slavi završetak sezone košenja planinskih livada. Manifestacija traje tri dana, a kosačko finale je u nedelju 15. jula. Svi programii su besplatni.

Aqua park Petroland i  Dvorac Dunđerski

AQUA PARK PETROLAND I DVORAC DUNđERSKI
10 avgust 2019/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Posetite najveci akva park u Srbiji Pertoland

VRŠAC-GROŽĐEBAL 2018 62. DANI BERBE GROŽĐA

VRŠAC-GROŽĐEBAL 2018 62. DANI BERBE GROŽĐA
14 septembar 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 RSD / 1290 RSD

Vršac i njegova okolina poznati su kao vinogradarski kraj još od vladavine Rimljana. Prvi pisani podatak o vršačkom vinu potiče iz 1494. godine, kada je dvorski ekonom Budima platio bure vršačkog vina 10,5 zlatnih forinti, za ugarskog kralja Ladislava. U 19. veku, Vršačko vinogorje bilo je među najvećima u Evropi i prostiralo se na 17.000 jutara (10.000 ha). Značaj vinogradarstva za vršački kraj ogleda se i u činjenici da je, od 1804. godine, vinova loza sastavni deo grba grada Vršca.

KIKINDA-DANI LUDAJE

KIKINDA-DANI LUDAJE
22 septembar 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 RSD / 1290 RSD

Svake godine, Kikinda postane na nekoliko dana centar Evrope i to zahvaljujući jednoj zdepastoj, pomalo i nezgrapnoj biljci ludaji. Na bivšim južnoslovenskim prostorima ona je znana još kao tikva, bundeva, misirača, ali samo u ovom delu Vojvodina zovu je ludajom. Sve je krenulo još u davnoj prošlosti kada su ljudi, da bi opisali koliko je Kikinda ravna, govorili: "Popneš se na ludaju i vidiš Kekendu". Postojala je izreka, a onda je grupa entuzijasta 1986. napravila prve Dane ludaja. Tih početnih nekoliko godina radilo se o lokalnoj svetkovini, koja je svakog sledećeg održavanja prerastala okvire najvećeg severnobanatskog grada, da bi krajem 90-tih prošlog veka, postala bitna srednjoevropska svečanost. A na Danima ludaje Lale, i sada ne samo oni, se nadmeću čija je ludaja najduža i najteža.