Krstarenje Djerdapom-kupanje na Dunavu

KRSTARENJE DJERDAPOM-KUPANJE NA DUNAVU
Nedelja , 22 jul ; 5 avgust; 19 avgust; 2 septembar; 16 septembar 2018/bus i brod

CENA / SPECIJALNA PONUDA

5790 rsd / 4990 rsd

Kažu da se lepota Dunava ne može opisati ali se može – doživeti…Djerdap-vožnja brodom Obilasci: Golubačka tvrdjava, Lepenski Vir , Trajanova tabla, Decebal Rex, mali i veliki Kazan, manastir Mrakonije, Hajdučke vodenice..kupanje na Dunavu.. Tekija

PEK -RAJKOVA PEĆINA- MAJDANPEK

PEK -RAJKOVA PEĆINA- MAJDANPEK
Subota , 21 jul 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2290 rsd / 1390 rsd

Da bi se tradicionalni način ispiranja zlata sačuvao od zaborava i turistički promovisao, na obali Peka se vrši i demonstriranje ispiranja zlatonosnog peska Ispitakom, na isti način kako se to radilo i u davna vremena. Obilasci: ISPIRANJE ZLATA U RECI PEK, RAJKOVA PEĆINA RUDNIK BAKRA U MAJDANPEKU, CRKVA SV. APOSTOLA PETRA I PAVLA

Manasija, Park Maketa, Resavska pećina, vodopad " Veliki buk"

MANASIJA, PARK MAKETA, RESAVSKA PEćINA, VODOPAD " VELIKI BUK"
22 jul; 11 avgust; 9 septembar ; 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Manastir Manasija , jedan od najznačajnijih spomenika srpskesrednjovekovne kulture . Nakon toga uživajte u obilasku Parka maketa, Resavke pećine i Vodopada "Veliki buk" u Lisinama

Spa dan u Banji Ždrelo-Manastir Gornjak

SPA DAN U BANJI ŽDRELO-MANASTIR GORNJAK
Nedelja, 22. jul (19 avgust) 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699 rsd / 999 rsd

Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator. Ova banja jedinstvena je po mnogo čemu, a pre svega po tome što se u njoj nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. U blizini Banje Ždrelo se nalaze značajni kulturno-istorijski spomenici homoljskog kraja kao i manastiri. Poznat je manastir Gornjak iz kraja 14 veka, čuven po pećkoj isposnici..

Smederevska tvrđava-Viminacijum-Kupanje na Srebrnom jezeru

SMEDEREVSKA TVRđAVA-VIMINACIJUM-KUPANJE NA SREBRNOM JEZERU
Nedelja 29 jul; 12 avgust 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Jednodnevni izlet na Srebrno jezero

Aqua park Jagodina-Zoo vrt-Muzej voštanih figura

AQUA PARK JAGODINA-ZOO VRT-MUZEJ VOšTANIH FIGURA
Nedelja, 29 jul (26 avgust) 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699rsd / 999 rsd

Odmor od gradske vreve. Jednodnevni izlet Aqua pak Jagodina, Muzej voštanih figura i Zoo vrt

Aqua park Petroland i  Dvorac Dunđerski

AQUA PARK PETROLAND I DVORAC DUNđERSKI
Nedelja, 5 avgust 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699 rsd / 999 rsd

Posetite najveci akva park u Srbiji Pertoland

Dvorci Vojvodine (Dunđerski, Fantast, Sokolac, Ečka )

DVORCI VOJVODINE (DUNđERSKI, FANTAST, SOKOLAC, EčKA )
Nedelja 12 avgust,; 23 septembar ; 2018 bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Posetite mesta na kojima su se odmarali veleposednici, spahije, moćnici Austrougarske monarhije, zdanja u kojima su se odvijali tajni poslovi i sklapali sporazumi. Otkrijte SMEH TURIZAM koji nudi drugačiji i stimulativniji način da vidite i doživite znamenitosti, novi zaokret daleko zabavniji od starog klišea putovanja

Đavolja Varoš -Ravanica-Lazarev grad

ĐAVOLJA VAROš -RAVANICA-LAZAREV GRAD
Nedelja, 19 avgust; 7 oktobar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3299 rsd / 2499 rsd

Atraktivnost dva neviđena čuda prirode dopunjuju okolni prirodni ambijent koji oko zemljanih figura deluje surovo, skoro mistično, a u širem okruženju živopisno i pitomo, kao i ostaci naselja, stare crkve, groblja i nekoliko zanimljivih rudarskih jama.Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE.

Fruškogorski manastiri & Sremski Karlovci

FRUšKOGORSKI MANASTIRI & SREMSKI KARLOVCI
25 avgust; 30 septembar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1799 rsd / 999 rsd

Na prostoru 50 km dužine i 10 km širine na sremskoj planini Fruška gora, smešteno je šesnaest srpskih pravoslavnih manastira. Ova jedinstvena kulturno-istorijska celina utvrđena je za kulturno dobro od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju 1990. godine, a predložena je i za upis na listu svetske baštine UNESKO-a. Tokom izleta posetićemo manastir Krušedol, Grgeteg, Novo Hopovo, Veliku Remetu i Sremske Karlovce.

Ovčarsko-Kablarski manastiri

OVčARSKO-KABLARSKI MANASTIRI
Nedelja, 26 avgust (14 oktobar) 2018//bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Jedna od najlepših klisura u Srbiji nalazi se na Zapadnoj Moravi nedaleko od Čačka, između planina Ovčara i Kablara. Ona je usečena u planinski masiv sastavljena od škrljica, ali ima i blage nagibe sa šumovitim zaravninama. Njenoj lepoti doprinose i dva veštačka jezera stvorena posle drugog svetskog rata hidrocentralama Ovčar Banja i Međuvršje. Od ostalih krajeva u Srbiji ovu klisuru izdvajaju i mnogobrojni manastiri na levoj i desnoj obali Morave. Po njima i po samoj prirodi ceo kraj dobio je u narodu naziv Srpska Sveta Gora. Retko gde je na tako uskom prostoru sagrađeno toliko manastira, kojih sada ima 10.

Palić , Subotica i Zobnatica

PALIć , SUBOTICA I ZOBNATICA
Nedelja 26 avgust 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2399 rsd / 1599 rsd

 Palić je jedna od najlepših turističkih destinacija Vojvodine, Ovde će se lepo provesti i uživati oni koji znaju da cene očuvanu prirodu, životinjski svet i dobru uslugu. Posetićemo Zobnaticu i grad Suboticu.

Tršić, Tekeriš, Gučevo

TRšIć, TEKERIš, GUčEVO
Nedelja 2 septembar; 21 oktobar 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Na samo 6 km od manastira Tronoša i 6 km od Loznice, u selu Tršić, nalazi se Etno kompleks Tršić u kome je 35 objekata pod zaštitom : Dositejev muzej, Muzejska postavka „Vukovih sabora“, Galerija .Posetićemo Etno kompleks Tršić, Tekeriš i manastir Tronošu, Banju Koviljacu i Gučevo.

Zamak Šlos-Muzej hleba-Sirmium-Zasavica

ZAMAK ŠLOS-MUZEJ HLEBA-SIRMIUM-ZASAVICA
Subota, 8 septembar 2018/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1799 rsd / 1299 rsd

Golubinci su jedno od velikih seoskih naselja sa tipičnom arhitekturom vojvođanskih mesta gde u centru pored starog parka postoji i više očuvanih starih građevina: pravoslavna crkva s kraja 18 veka, rimokatolička crkva iz 19 veka, škola i dvorac Šlos ćete čuti neispričane priče o zabranjenoj ljubavi Betovena i Žanet, voždu Karađorđu i mračnoj tajni prvog vlasnika. Neobični muzej hleba neguje priču o ljudima, običajima i alatima iz davnih vremena. Antički grad Sirmium, koji se nalazio na teritoriji današnje Sremske Mitrovice, bio je prestonica Rimskog carstva tokom perioda tetrarhije. Nazivan je i „slavnom majkom gradova“.Očuvanost izvornih pejsaža, autentična folklorna obeležja i kulturno-istorijski spomenici, ali i proizvodi od mangulice i magarećeg mleka predstavljaju Zasavicu kao jedinstvenu i zaokruženu turističku celinu koju treba posetiti. 

Divčibare-Gradac-Kumova vodenica

DIVčIBARE-GRADAC-KUMOVA VODENICA
Nedelja 9 septembar 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

U susret Svetkom Danu Smeha koji se slavi prve nedelje maja. Svetski Dan Smeha je dan posvećen širenju poruke dobrog zdravlja i radosti kroz smeh. U prilog tome Travel Klub organizuje za vas smehotresnu avanturu- izlet na Divčibare...Zato povedite svoje porodice, prijatelje i voljene osobe za praznik rada i pridružite se talasu smeha...

Etno selo Stanišići & Bjeljina

ETNO SELO STANIšIćI & BJELJINA
Nedelja, 9 septembar; 28 oktobar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1899 rsd / 1150 rsd

Obilazak predivnog etno sela Stanišići u Semberiji (Republika Srpska), sa posetom nesvakidašnjoj crkvi na dva nivoa i centru grada Bijeljine.

Brankovina-Valjevski pejzaži

BRANKOVINA-VALJEVSKI PEJZAžI
Nedelja 14 oktobar ; 25 novembar 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Znamenitosti Brankovine su sabrane u kulturno-istorijski kompleks koji obuhvata Crkvu Svetog Arhangela Mihajla i Gavrila-zadužbinu Prote Mateje Nenadovića, Protinu školu, sada Muzej školstva u I srpskom ustanku, Desankinu školu sa muzejskom postavkom posvećenoj velikoj poetesi, staru sudnicu, vajat porodice Nenadovića i Desanke Maksimović, kao i stare kuće „sobrašice“ u prelepoj porti brankovačke crkve. Tokom izleta ćemo posetiti manastire Lelić i Ćelije i grad Valjevo.

KOVAČICA-IDVOR-CARSKA BARA

KOVAČICA-IDVOR-CARSKA BARA
Nedelja , 16 septembar 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1199 rsd

Metropola naive, opština Kovačica, već sedam decenija neguje tradiciju naivne umetnosti.Tokom jednodnevnog izleta posetićemo Kovačicu, Padinu i Idvor , zavičajni kompleks Mihajla Pupina. Uživajte u tradicionalnoj Debeljačkoj gulašijadi

Viminacium - Srebrno jezero - Ram - Deliblatska peščara

VIMINACIUM - SREBRNO JEZERO - RAM - DELIBLATSKA PEščARA
Nedelja, 23. septembar ; 4 novembar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2990 rsd / 1670 rsd

Iskoristite dan i obiđite dve tvrđave na Dunavu, otkrijte kako je izgledao rimski grad Viminacijum , uživajte na obali Srebrnog jezera, prođite nekadašnjom Evropskom saharom.

Orašac, Topola, Oplenac, Etno selo Babina reka

ORAšAC, TOPOLA, OPLENAC, ETNO SELO BABINA REKA
Nedelja 30 septembar ; 11 novembar/Dan primirja 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1799 rsd / 999 rsd

OPLENAC - Na samo stotinak kilometara od Beograda, u neposrednoj blizini grada Topole, nalazi se brdo Oplenac, na kome je sagrađen Mauzolej dinastije Karađorđevića.Knez Aleksandar Karađorđević na tom je mestu podigao vinograde, a kralj Petar I Karađorđević počeo zidanje crkve mauzoleja i čitavog istorijsko-memorijalnog kompleksa koji će, potom, postati Zadužbina Karađorđevića na Oplencu.

Sunčana reka -Dobri potok- Soko grad

SUNčANA REKA -DOBRI POTOK- SOKO GRAD
Nedelja 7 oktobar ; 18 novembar 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2290 rsd / 1499 rsd

Manastir "Sv.Nikolaj Srpski" smešten je u podnožju Sokolske planine, ispod najvišeg vrha Rožnja. U tradiciji srpskog naroda ima posebno značenje, pre svega ostao je simbol nepobedivosti i jedan od poslednjih uporišta Turske vlasti u Srbiji. Dobri Potok je dolina u Rađevini, interesantna zbog svoje stare drvene crkve, posvećene uspenju presvete Bogorodice, kraj koje se nalazi prastaro groblje sa neobičnim kamenim nadgrobnim spomenicima, i mali etno - muzejski kompleks, u vidu nekoliko drvenih kucica podignutih u tradicionalnom stilu..ne propustite