Brankovina-Valjevski pejzaži

BRANKOVINA-VALJEVSKI PEJZAžI
Nedelja 18 novembar 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Znamenitosti Brankovine su sabrane u kulturno-istorijski kompleks koji obuhvata Crkvu Svetog Arhangela Mihajla i Gavrila-zadužbinu Prote Mateje Nenadovića, Protinu školu, sada Muzej školstva u I srpskom ustanku, Desankinu školu sa muzejskom postavkom posvećenoj velikoj poetesi, staru sudnicu, vajat porodice Nenadovića i Desanke Maksimović, kao i stare kuće „sobrašice“ u prelepoj porti brankovačke crkve. Tokom izleta ćemo posetiti manastire Lelić i Ćelije i grad Valjevo.

Smederevska tvrdjava-Viminacium -Deliblatska peščara-UKLJUCENE ULAZNICE!!

SMEDEREVSKA TVRDJAVA-VIMINACIUM -DELIBLATSKA PEščARA-UKLJUCENE ULAZNICE!!
Nedelja, 18 novembar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2990 rsd / 2290 rsd

Iskoristite dan i obiđite dve tvrđave na Dunavu, otkrijte kako je izgledao rimski grad Viminacijum , uživajte na obali Srebrnog jezera, prođite nekadašnjom Evropskom saharom.

Orašac, Oplenac, Etno selo Babina reka -UKLJUČENE ULAZNICE!!

ORAšAC, OPLENAC, ETNO SELO BABINA REKA -UKLJUČENE ULAZNICE!!
Nedelja 18 novembar/ 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2790 rsd / 1999 rsd

OPLENAC - Na samo stotinak kilometara od Beograda, u neposrednoj blizini grada Topole, nalazi se brdo Oplenac, na kome je sagrađen Mauzolej dinastije Karađorđevića.Knez Aleksandar Karađorđević na tom je mestu podigao vinograde, a kralj Petar I Karađorđević počeo zidanje crkve mauzoleja i čitavog istorijsko-memorijalnog kompleksa koji će, potom, postati Zadužbina Karađorđevića na Oplencu.

NIŠ

NIŠ
Nedelja 25 novembar 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2990 rsd / 2.290 rsd

Posetite Niš - rodni grad čuvenog rimskog imperatora Konstantina Velikog koji je 313. godine Milanskim ediktom priznao hrišćanstvo za zvaničnu religiju Rimskog carstva, kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije, celivajte mošti Sv. Despota Stefana, obidjite jedinstveni Kraljevski srpski vojni manastir, uživajte u spektakularnom pogledu na kanjon reke Nišave i degustirajte vino u 110 godina starom podrumu.

SOMBOR I BEZDAN

SOMBOR I BEZDAN
Nedelja 25 novembar 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2999 rsd / 1999 rsd

Kada se nađete u Somboru, polako koračajte njegovim ulicama i trudite se da zapamtite što je više moguće sve lepote koje ga krase. Većina nas, nikada ranije nije bila u Bezdanu. Izgovor je bio da je daleko i da se u njega – teško stiže. Ali kad se stigne, iz njega se – sve teže i odlazi.

Krupanj -Dobri potok- Soko grad

KRUPANJ -DOBRI POTOK- SOKO GRAD
Nedelja 25. novembar 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2990 rsd / 1999 rsd

Manastir "Sv.Nikolaj Srpski" smešten je u podnožju Sokolske planine, ispod najvišeg vrha Rožnja. U tradiciji srpskog naroda ima posebno značenje, pre svega ostao je simbol nepobedivosti i jedan od poslednjih uporišta Turske vlasti u Srbiji. Dobri Potok je dolina u Rađevini, interesantna zbog svoje stare drvene crkve, posvećene uspenju presvete Bogorodice, kraj koje se nalazi prastaro groblje sa neobičnim kamenim nadgrobnim spomenicima, i mali etno - muzejski kompleks, u vidu nekoliko drvenih kucica podignutih u tradicionalnom stilu..ne propustite

Fruškogorski manastiri & Sremski Karlovci

FRUšKOGORSKI MANASTIRI & SREMSKI KARLOVCI
Nedelja, 02 decembar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Na prostoru 50 km dužine i 10 km širine na sremskoj planini Fruška gora, smešteno je šesnaest srpskih pravoslavnih manastira. Ova jedinstvena kulturno-istorijska celina utvrđena je za kulturno dobro od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju 1990. godine, a predložena je i za upis na listu svetske baštine UNESKO-a. Tokom izleta posetićemo manastir Krušedol, Grgeteg, Novo Hopovo, Veliku Remetu i Sremske Karlovce.

Spa dan u Banji Eržebet **** u Morahalomu

SPA DAN U BANJI ERžEBET **** U MORAHALOMU
Nedelja, 02 decembar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2499 rsd / 1599 rsd

Banja Eržebet u Morahalomu ima  14 zatvorenih bazena, 7 otvorenih bazena, 8 sauna (infra i finskom saunom)  sa lečilištem i wellness uslugama. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je izmedju 35-39 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2.. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima.

ŠID, SREMSKI FRONT, PRIVINA GLAVA

ŠID, SREMSKI FRONT, PRIVINA GLAVA
Nedelja 2 decembar 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Dođite i proverite zašto pesma kaže „Divan je kićeni Srem, lepo je živet u njem“

Divčibare-Gradac-Kumova vodenica

DIVčIBARE-GRADAC-KUMOVA VODENICA
Nedelja 2 decembar 2018 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

U susret Svetkom Danu Smeha koji se slavi prve nedelje maja. Svetski Dan Smeha je dan posvećen širenju poruke dobrog zdravlja i radosti kroz smeh. U prilog tome Travel Klub organizuje za vas smehotresnu avanturu- izlet na Divčibare...Zato povedite svoje porodice, prijatelje i voljene osobe za praznik rada i pridružite se talasu smeha...

Tršić, Tekeriš, Tronoša

TRšIć, TEKERIš, TRONOšA
Nedelja 9 decembar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Na samo 6 km od manastira Tronoša i 6 km od Loznice, u selu Tršić, nalazi se Etno kompleks Tršić u kome je 35 objekata pod zaštitom : Dositejev muzej, Muzejska postavka „Vukovih sabora“, Galerija .Posetićemo Etno kompleks Tršić i manastir Tronošu i prisustvovati završnoj svečanosti Vukovog Sabora.

Spa dan u Banji Ždrelo-Manastir Gornjak

SPA DAN U BANJI ŽDRELO-MANASTIR GORNJAK
Nedelja, 09 decembar 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699 rsd / 1299 rsd

Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator. Ova banja jedinstvena je po mnogo čemu, a pre svega po tome što se u njoj nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. U blizini Banje Ždrelo se nalaze značajni kulturno-istorijski spomenici homoljskog kraja kao i manastiri. Poznat je manastir Gornjak iz kraja 14 veka, čuven po pećkoj isposnici..

CARSKA BARA-KOVAČICA-IDVOR

CARSKA BARA-KOVAČICA-IDVOR
Nedelja , april 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Metropola naive, opština Kovačica, već sedam decenija neguje tradiciju naivne umetnosti.Tokom jednodnevnog izleta posetićemo Kovačicu, Padinu i Idvor , zavičajni kompleks Mihajla Pupina. Uživajte u tradicionalnoj Debeljačkoj gulašijadi

Dvorci Vojvodine -Dan primirja (Dunđerski, Fantast, Sokolac, Ečka )

DVORCI VOJVODINE -DAN PRIMIRJA (DUNđERSKI, FANTAST, SOKOLAC, EčKA )
Petak , 15 februar 2019 bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1499 rsd

Posetite mesta na kojima su se odmarali veleposednici, spahije, moćnici Austrougarske monarhije, zdanja u kojima su se odvijali tajni poslovi i sklapali sporazumi. Otkrijte SMEH TURIZAM koji nudi drugačiji i stimulativniji način da vidite i doživite znamenitosti, novi zaokret daleko zabavniji od starog klišea putovanja

Đavolja Varoš -Ravanica-Lazarev grad

ĐAVOLJA VAROš -RAVANICA-LAZAREV GRAD
mart 2019/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3299 rsd / 2499 rsd

Atraktivnost dva neviđena čuda prirode dopunjuju okolni prirodni ambijent koji oko zemljanih figura deluje surovo, skoro mistično, a u širem okruženju živopisno i pitomo, kao i ostaci naselja, stare crkve, groblja i nekoliko zanimljivih rudarskih jama.Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE.

Zamak Šlos-Muzej hleba-Sirmium-Zasavica

ZAMAK ŠLOS-MUZEJ HLEBA-SIRMIUM-ZASAVICA
april 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1799 rsd / 1299 rsd

Golubinci su jedno od velikih seoskih naselja sa tipičnom arhitekturom vojvođanskih mesta gde u centru pored starog parka postoji i više očuvanih starih građevina: pravoslavna crkva s kraja 18 veka, rimokatolička crkva iz 19 veka, škola i dvorac Šlos ćete čuti neispričane priče o zabranjenoj ljubavi Betovena i Žanet, voždu Karađorđu i mračnoj tajni prvog vlasnika. Neobični muzej hleba neguje priču o ljudima, običajima i alatima iz davnih vremena. Antički grad Sirmium, koji se nalazio na teritoriji današnje Sremske Mitrovice, bio je prestonica Rimskog carstva tokom perioda tetrarhije. Nazivan je i „slavnom majkom gradova“.Očuvanost izvornih pejsaža, autentična folklorna obeležja i kulturno-istorijski spomenici, ali i proizvodi od mangulice i magarećeg mleka predstavljaju Zasavicu kao jedinstvenu i zaokruženu turističku celinu koju treba posetiti. 

Ovčarsko-Kablarski manastiri

OVčARSKO-KABLARSKI MANASTIRI
april 2019//bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Jedna od najlepših klisura u Srbiji nalazi se na Zapadnoj Moravi nedaleko od Čačka, između planina Ovčara i Kablara. Ona je usečena u planinski masiv sastavljena od škrljica, ali ima i blage nagibe sa šumovitim zaravninama. Njenoj lepoti doprinose i dva veštačka jezera stvorena posle drugog svetskog rata hidrocentralama Ovčar Banja i Međuvršje. Od ostalih krajeva u Srbiji ovu klisuru izdvajaju i mnogobrojni manastiri na levoj i desnoj obali Morave. Po njima i po samoj prirodi ceo kraj dobio je u narodu naziv Srpska Sveta Gora. Retko gde je na tako uskom prostoru sagrađeno toliko manastira, kojih sada ima 10.

Krstarenje Djerdapskom klisurom

KRSTARENJE DJERDAPSKOM KLISUROM
april 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

5790 rsd / 4990 rsd

Kažu da se lepota Dunava ne može opisati ali se može – doživeti…Djerdap-vožnja brodom Obilasci: Golubačka tvrdjava, Lepenski Vir , Trajanova tabla, Decebal Rex, mali i veliki Kazan, manastir Mrakonije, Hajdučke vodenice..kupanje na Dunavu.. Tekija

Manasija, Park Maketa, Resavska pećina, vodopad " Veliki buk"

MANASIJA, PARK MAKETA, RESAVSKA PEćINA, VODOPAD " VELIKI BUK"
april 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Manastir Manasija , jedan od najznačajnijih spomenika srpskesrednjovekovne kulture . Nakon toga uživajte u obilasku Parka maketa, Resavke pećine i Vodopada "Veliki buk" u Lisinama

PEK -RAJKOVA PEĆINA- MAJDANPEK

PEK -RAJKOVA PEĆINA- MAJDANPEK
april 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2290 rsd / 1390 rsd

Da bi se tradicionalni način ispiranja zlata sačuvao od zaborava i turistički promovisao, na obali Peka se vrši i demonstriranje ispiranja zlatonosnog peska Ispitakom, na isti način kako se to radilo i u davna vremena. Obilasci: ISPIRANJE ZLATA U RECI PEK, RAJKOVA PEĆINA RUDNIK BAKRA U MAJDANPEKU, CRKVA SV. APOSTOLA PETRA I PAVLA

Palić , Subotica i Zobnatica

PALIć , SUBOTICA I ZOBNATICA
maj 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2399 rsd / 1599 rsd

 Palić je jedna od najlepših turističkih destinacija Vojvodine, Ovde će se lepo provesti i uživati oni koji znaju da cene očuvanu prirodu, životinjski svet i dobru uslugu. Posetićemo Zobnaticu i grad Suboticu.

Smederevska tvrđava-Viminacijum--Srebrno jezero

SMEDEREVSKA TVRđAVA-VIMINACIJUM--SREBRNO JEZERO
april 2019-UKLJUCENE ULAZNICE!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2999 rsd / 2290 rsd

Jednodnevni izlet na Srebrno jezero

Etno selo Stanišići & Bjeljina

ETNO SELO STANIšIćI & BJELJINA
mart 2019 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1899 rsd / 1299 rsd

Obilazak predivnog etno sela Stanišići u Semberiji (Republika Srpska), sa posetom nesvakidašnjoj crkvi na dva nivoa i centru grada Bijeljine.