Kumova vodenica-Divčibare-Valjevo-Gradac

KUMOVA VODENICA-DIVčIBARE-VALJEVO-GRADAC
Nedelja 1 decembar 2019 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Travel Klub organizuje za vas jedinstvenu avanturu- izlet na Divčibare..

Etno selo Stanišići & Bjeljina

ETNO SELO STANIšIćI & BJELJINA
Nedelja, 8 decembar 2019/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1899 rsd / 1299 rsd

Obilazak predivnog etno sela Stanišići u Semberiji (Republika Srpska), sa posetom nesvakidašnjoj crkvi na dva nivoa i centru grada Bijeljine.

Spa dan u Banji Ždrelo sa SMEH JOGOM

SPA DAN U BANJI ŽDRELO SA SMEH JOGOM
Nedelja, 15 decembar 2019/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1399 rsd

Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator. Ova banja jedinstvena je po mnogo čemu, a pre svega po tome što se u njoj nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. U blizini Banje Ždrelo se nalaze značajni kulturno-istorijski spomenici homoljskog kraja kao i manastiri. Poznat je manastir Gornjak iz kraja 14 veka, čuven po pećkoj isposnici..

Krupanj -Dobri potok- Soko grad

KRUPANJ -DOBRI POTOK- SOKO GRAD
Nedelja, 22 decembar 2019 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2790 rsd / 1999 rsd

Manastir "Sv.Nikolaj Srpski" smešten je u podnožju Sokolske planine, ispod najvišeg vrha Rožnja. U tradiciji srpskog naroda ima posebno značenje, pre svega ostao je simbol nepobedivosti i jedan od poslednjih uporišta Turske vlasti u Srbiji. Dobri Potok je dolina u Rađevini, interesantna zbog svoje stare drvene crkve, posvećene uspenju presvete Bogorodice, kraj koje se nalazi prastaro groblje sa neobičnim kamenim nadgrobnim spomenicima, i mali etno - muzejski kompleks, u vidu nekoliko drvenih kucica podignutih u tradicionalnom stilu..ne propustite

ŠID I SREMSKI FRONT 250 km

ŠID I SREMSKI FRONT 250 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Dođite i proverite zašto pesma kaže „Divan je kićeni Srem, lepo je živet u njem“

 Šarganska osmica -Drvengrad-Andrićgrad 2 dana/1 nocenje -polupansion

ŠARGANSKA OSMICA -DRVENGRAD-ANDRIćGRAD 2 DANA/1 NOCENJE -POLUPANSION
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6790 rsd / 5990 rsd

Vizija kako je Višegrad mogao izgledati da ga nisu zaobišli renesansa i ostali istorijski periodi. Obilazak Andričgrada i Mećavnika, krstarenje Drinom, vožnja Šaganskom osmicom, poseta manastiru Nikolje i Potpečkoj pećini..neponovljivo iskustvo

Ovčarsko-Kablarski manastiri 312 km

OVčARSKO-KABLARSKI MANASTIRI 312 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1390 rsd

Jedna od najlepših klisura u Srbiji nalazi se na Zapadnoj Moravi nedaleko od Čačka, između planina Ovčara i Kablara. Ona je usečena u planinski masiv sastavljena od škrljica, ali ima i blage nagibe sa šumovitim zaravninama. Njenoj lepoti doprinose i dva veštačka jezera stvorena posle drugog svetskog rata hidrocentralama Ovčar Banja i Međuvršje. Od ostalih krajeva u Srbiji ovu klisuru izdvajaju i mnogobrojni manastiri na levoj i desnoj obali Morave. Po njima i po samoj prirodi ceo kraj dobio je u narodu naziv Srpska Sveta Gora. Retko gde je na tako uskom prostoru sagrađeno toliko manastira, kojih sada ima 10.

Fruškogorski manastiri & Sremski Karlovci

FRUšKOGORSKI MANASTIRI & SREMSKI KARLOVCI
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Na prostoru 50 km dužine i 10 km širine na sremskoj planini Fruška gora, smešteno je šesnaest srpskih pravoslavnih manastira. Ova jedinstvena kulturno-istorijska celina utvrđena je za kulturno dobro od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju 1990. godine, a predložena je i za upis na listu svetske baštine UNESKO-a. Tokom izleta posetićemo manastir Krušedol, Grgeteg, Novo Hopovo, Veliku Remetu i Sremske Karlovce.

Tršić, Tekeriš, Tronoša, Sunačana reka (311 km)

TRšIć, TEKERIš, TRONOšA, SUNAčANA REKA (311 KM)
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1390 rsd

Na samo 6 km od manastira Tronoša i 6 km od Loznice, u selu Tršić, nalazi se Etno kompleks Tršić u kome je 35 objekata pod zaštitom : Dositejev muzej, Muzejska postavka „Vukovih sabora“, Galerija .Posetićemo Etno kompleks Tršić i manastir Tronošu i prisustvovati završnoj svečanosti Vukovog Sabora.

Đavolja Varoš -Ravanica-Lazarev grad 660 km

ĐAVOLJA VAROš -RAVANICA-LAZAREV GRAD 660 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3590 rsd / 2990 rsd

Atraktivnost dva neviđena čuda prirode dopunjuju okolni prirodni ambijent koji oko zemljanih figura deluje surovo, skoro mistično, a u širem okruženju živopisno i pitomo, kao i ostaci naselja, stare crkve, groblja i nekoliko zanimljivih rudarskih jama.Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE.

Čarobni turistički prsten

ČAROBNI TURISTIčKI PRSTEN
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

9300 rsd / 8500 rsd

Ceo Čarobni prsten je svojevrsno putovanje kroz vreme, prirodu i istoriju. Upoznajemo se sa zaostavštinom Ive Andrića u Višegradu, vozimo se muzejskom železnicom i u svetu jedinstvenom Šarganskom osmicom, uživamo u krstarenju kanjonom Drine

BAČ I SOMBOR 380 km

BAČ I SOMBOR 380 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2399 rsd / 1990 rsd

Kada se nađete u Somboru, polako koračajte njegovim ulicama i trudite se da zapamtite što je više moguće sve lepote koje ga krase. Većina nas, nikada ranije nije bila u Bezdanu. Izgovor je bio da je daleko i da se u njega – teško stiže. Ali kad se stigne, iz njega se – sve teže i odlazi.

Stopića pećina, Sirgojno, Gostiljski vodopad 470 km

STOPIćA PEćINA, SIRGOJNO, GOSTILJSKI VODOPAD 470 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2990 din / 2290 din

Stopića pećina, sirogojno, Zlatibor, Gostiljski vodopad, jednodnevni izlet

Dvorac Šlos-Muzej hleba-Sirmium-Zasavica 190 km

DVORAC ŠLOS-MUZEJ HLEBA-SIRMIUM-ZASAVICA 190 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1799 rsd / 1299 rsd

Golubinci su jedno od velikih seoskih naselja sa tipičnom arhitekturom vojvođanskih mesta gde u centru pored starog parka postoji i više očuvanih starih građevina: pravoslavna crkva s kraja 18 veka, rimokatolička crkva iz 19 veka, škola i dvorac Šlos ćete čuti neispričane priče o zabranjenoj ljubavi Betovena i Žanet, voždu Karađorđu i mračnoj tajni prvog vlasnika. Neobični muzej hleba neguje priču o ljudima, običajima i alatima iz davnih vremena. Antički grad Sirmium, koji se nalazio na teritoriji današnje Sremske Mitrovice, bio je prestonica Rimskog carstva tokom perioda tetrarhije. Nazivan je i „slavnom majkom gradova“.Očuvanost izvornih pejsaža, autentična folklorna obeležja i kulturno-istorijski spomenici, ali i proizvodi od mangulice i magarećeg mleka predstavljaju Zasavicu kao jedinstvenu i zaokruženu turističku celinu koju treba posetiti. 

Dvorci Vojvodine (Dunđerski, Fantast, Sokolac, Ečka ) 303 km

DVORCI VOJVODINE (DUNđERSKI, FANTAST, SOKOLAC, EčKA ) 303 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2190 rsd / 1390 rsd

Posetite mesta na kojima su se odmarali veleposednici, spahije, moćnici Austrougarske monarhije, zdanja u kojima su se odvijali tajni poslovi i sklapali sporazumi. Otkrijte SMEH TURIZAM koji nudi drugačiji i stimulativniji način da vidite i doživite znamenitosti, novi zaokret daleko zabavniji od starog klišea putovanja

Manasija, Park Maketa, Resavska pećina, vodopad Veliki buk  305 km

MANASIJA, PARK MAKETA, RESAVSKA PEćINA, VODOPAD VELIKI BUK 305 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2190 rsd / 1390 rsd

Manastir Manasija , jedan od najznačajnijih spomenika srpskesrednjovekovne kulture . Nakon toga uživajte u obilasku Parka maketa, Resavke pećine i Vodopada "Veliki buk" u Lisinama

Krstarenje Djerdapskom klisurom 452 km Manastir Tumane, Kapetan Mišin Breg, Lepenski Vir

KRSTARENJE DJERDAPSKOM KLISUROM 452 KM MANASTIR TUMANE, KAPETAN MIšIN BREG, LEPENSKI VIR
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

5790 rsd / 4990 rsd

Kažu da se lepota Dunava ne može opisati ali se može – doživeti…Djerdap-vožnja brodom Obilasci: Manastir Tumane, Lepenski Vir , Trajanova tabla, Decebal Rex, mali i veliki Kazan, manastir Mrakonije, Hajdučke vodenice.. Nakon plovidbe uživaćete u vlaškim specijalitetima i pogledu sa Kapetan Mišinog brega, najlepšeg vidikovca na Dunavu.

NIŠ 480 km

NIŠ 480 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2890 rsd / 2.290 rsd

Posetite Niš - rodni grad čuvenog rimskog imperatora Konstantina Velikog koji je 313. godine Milanskim ediktom priznao hrišćanstvo za zvaničnu religiju Rimskog carstva, kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije, celivajte mošti Sv. Despota Stefana, obidjite jedinstveni Kraljevski srpski vojni manastir, uživajte u spektakularnom pogledu na kanjon reke Nišave i degustirajte vino u 110 godina starom podrumu.

Manastir Koporin, Pokajnica, Voždov muzej, Moravski Konaci, Krnjevo 200km

MANASTIR KOPORIN, POKAJNICA, VOžDOV MUZEJ, MORAVSKI KONACI, KRNJEVO 200KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Manastir Koporin, Crkva Pokajnica, Moravski konaci, Krnjevo , jednodnevni izlet, Srbija

Manastir Nikolje, Šarganska osmica, Mećavnik-Drvengrad 490km

MANASTIR NIKOLJE, ŠARGANSKA OSMICA, MEćAVNIK-DRVENGRAD 490KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2990 rsd / 2290 rsd

Osetite dah minulih vremena na "Šarganskoj osmici". Od Mokre Gore do stanice Šargan Vitasi proći ćete kroz 22 tunela, preko pet mostova, savladati visinsku razliku od 300 metara i sve to na ukupnoj razdaljini od 15.440 metara. Za vreme vaše vožnje imaćete priliku da sa nekog od pet vidikovaca sagledate bogatstvo i lepote prirode ovoga kraja.

Smederevska tvrđava-Viminacijum-Vila Obrenovića -Srebrno jezero 270 km

SMEDEREVSKA TVRđAVA-VIMINACIJUM-VILA OBRENOVIćA -SREBRNO JEZERO 270 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Jednodnevni izlet na Srebrno jezero , obilazak Vile Obrenović

 Rajačke pimnice i Feliks Romuliana 2 dana-noćenje sa doručkom

RAJAčKE PIMNICE I FELIKS ROMULIANA 2 DANA-NOćENJE SA DORUčKOM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6490 rsd / 5790 rsd

Na ovom čudesnom putovanju otkrivamo poznatu i nepoznatu Istočnu Srbiju, divimo se njenim lepotama i kulturnim nasleđem, otkrivamo ličnosti koje su je obeležile, uživamo u vlaškim i srpskim specijalitetima i odličnim vinima Timočke krajine

ĐERDAP-NAJLEŠI VIDIKOVCI SRBIJE 460 km, PEŠAČKA TURA 7km -Vidikovac Ploče,kapetan Mišin Breg, Manastir Tumane

ĐERDAP-NAJLEŠI VIDIKOVCI SRBIJE 460 KM, PEŠAČKA TURA 7KM -VIDIKOVAC PLOčE,KAPETAN MIšIN BREG, MANASTIR TUMANE
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

4790 rsd / 3990 rsd

Vreme je da osvojimo i jedan od najlepših vidikovaca Srbije, a po našem mišljenju definitivno najlepši vidikovac na Dunavu i uživamo u pogledu sa Kapetan Mišinog brega 

Palić , Subotica i Zobnatica 380 km

PALIć , SUBOTICA I ZOBNATICA 380 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2399 rsd / 1599 rsd

 Palić je jedna od najlepših turističkih destinacija Vojvodine, Ovde će se lepo provesti i uživati oni koji znaju da cene očuvanu prirodu, životinjski svet i dobru uslugu. Posetićemo Zobnaticu i grad Suboticu.

CARSKA BARA (FOTO SAFARI) -KOVAČICA-IDVOR 154 km

CARSKA BARA (FOTO SAFARI) -KOVAČICA-IDVOR 154 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Metropola naive, opština Kovačica, već sedam decenija neguje tradiciju naivne umetnosti.Tokom jednodnevnog izleta posetićemo Kovačicu i Idvor , zavičajni kompleks Mihajla Pupina. Uživajte u vožnji po rezervatu Carska bara.

Brankovina-Manastir Lelić-Struganik 214 km

BRANKOVINA-MANASTIR LELIć-STRUGANIK 214 KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Znamenitosti Brankovine su sabrane u kulturno-istorijski kompleks koji obuhvata Crkvu Svetog Arhangela Mihajla i Gavrila-zadužbinu Prote Mateje Nenadovića, Protinu školu, sada Muzej školstva u I srpskom ustanku, Desankinu školu sa muzejskom postavkom posvećenoj velikoj poetesi, staru sudnicu, vajat porodice Nenadovića i Desanke Maksimović, kao i stare kuće „sobrašice“ u prelepoj porti brankovačke crkve. Tokom izleta ćemo posetiti manastire Lelić i Ćelije i grad Valjevo.

Orašac, Oplenac, Etno selo Babina reka 190km

ORAšAC, OPLENAC, ETNO SELO BABINA REKA 190KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

OPLENAC - Na samo stotinak kilometara od Beograda, u neposrednoj blizini grada Topole, nalazi se brdo Oplenac, na kome je sagrađen Mauzolej dinastije Karađorđevića.Knez Aleksandar Karađorđević na tom je mestu podigao vinograde, a kralj Petar I Karađorđević počeo zidanje crkve mauzoleja i čitavog istorijsko-memorijalnog kompleksa koji će, potom, postati Zadužbina Karađorđevića na Oplencu.

Kosidba na Rajcu

KOSIDBA NA RAJCU
jul 2020 /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1490 rsd

Kosidba na Rajcu je tradicionalna turistička manifestacija koja oživljava nekadašnji život na selu i slavi završetak sezone košenja planinskih livada. Manifestacija traje tri dana, a kosačko finale je u nedelju 15. jula. Svi programii su besplatni.

Aqua park Petroland i  Dvorac Dunđerski

AQUA PARK PETROLAND I DVORAC DUNđERSKI
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Posetite najveci akva park u Srbiji Pertoland

PEK -RAJKOVA PEĆINA- MAJDANPEK

PEK -RAJKOVA PEĆINA- MAJDANPEK
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2290 rsd / 1390 rsd

Da bi se tradicionalni način ispiranja zlata sačuvao od zaborava i turistički promovisao, na obali Peka se vrši i demonstriranje ispiranja zlatonosnog peska Ispitakom, na isti način kako se to radilo i u davna vremena. Obilasci: ISPIRANJE ZLATA U RECI PEK, RAJKOVA PEĆINA RUDNIK BAKRA U MAJDANPEKU, CRKVA SV. APOSTOLA PETRA I PAVLA

Belocrkvanska jezera 200km

BELOCRKVANSKA JEZERA 200KM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara... koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

Aqua park Jagodina-Zoo vrt-Muzej voštanih figura

AQUA PARK JAGODINA-ZOO VRT-MUZEJ VOšTANIH FIGURA
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699rsd / 999 rsd

Odmor od gradske vreve. Jednodnevni izlet Aqua pak Jagodina, Muzej voštanih figura i Zoo vrt

Krstarenje kanjonom Drinom do Višegrada /2 dana /noćenje sa doručkom

KRSTARENJE KANJONOM DRINOM DO VIšEGRADA /2 DANA /NOćENJE SA DORUčKOM
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6790 rsd / 5999 rsd

Na plovidbi dugačkoj 52 km uživaćemo u lepoti prirode, u staništima biljnih i životinjskih vrsta Nacionalnog parka Tara, ušću reke Žepe u reku Drinu, proći ćemo kroz najuži deo kanjona, kroz kamp Stari Brod, pored manjih potoka i rečica, srednjovekovnih utvrđenja...

 Uvac -Vožnja čamcima,  Meandri, Ledena pećina,  Manastir Mileševa 2 dana -polupansion

UVAC -VOžNJA čAMCIMA, MEANDRI, LEDENA PEćINA, MANASTIR MILEšEVA 2 DANA -POLUPANSION
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6290 rsd / 5499 rsd

Ne propustite svečanosti povodom ktitorske slave Mileševe, Dana svetog kralja Vladislava Nemanjića. Uživajte u Kanjonu reke Uvac koji se smatra za jedno od najlepših mesta u Srbiji. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, između planina Javor i Zlatar, poznat je po svojim uklještenim meandrima. Takođe, ovo je jedno od poslednjih staništa beloglavog supa, predivne ptice koja je gotovo izumrla.

VRŠAC-GROŽĐEBAL 2019 63. DANI BERBE GROŽĐA

VRŠAC-GROŽĐEBAL 2019 63. DANI BERBE GROŽĐA
septembar 2020

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 RSD / 1290 RSD

Vršac i njegova okolina poznati su kao vinogradarski kraj još od vladavine Rimljana. Prvi pisani podatak o vršačkom vinu potiče iz 1494. godine, kada je dvorski ekonom Budima platio bure vršačkog vina 10,5 zlatnih forinti, za ugarskog kralja Ladislava. U 19. veku, Vršačko vinogorje bilo je među najvećima u Evropi i prostiralo se na 17.000 jutara (10.000 ha). Značaj vinogradarstva za vršački kraj ogleda se i u činjenici da je, od 1804. godine, vinova loza sastavni deo grba grada Vršca.

KIKINDA-DANI LUDAJE

KIKINDA-DANI LUDAJE
septembar 2020

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 RSD / 1390 RSD

Svake godine, Kikinda postane na nekoliko dana centar Evrope i to zahvaljujući jednoj zdepastoj, pomalo i nezgrapnoj biljci ludaji. Na bivšim južnoslovenskim prostorima ona je znana još kao tikva, bundeva, misirača, ali samo u ovom delu Vojvodina zovu je ludajom. Sve je krenulo još u davnoj prošlosti kada su ljudi, da bi opisali koliko je Kikinda ravna, govorili: "Popneš se na ludaju i vidiš Kekendu". Postojala je izreka, a onda je grupa entuzijasta 1986. napravila prve Dane ludaja. Tih početnih nekoliko godina radilo se o lokalnoj svetkovini, koja je svakog sledećeg održavanja prerastala okvire najvećeg severnobanatskog grada, da bi krajem 90-tih prošlog veka, postala bitna srednjoevropska svečanost. A na Danima ludaje Lale, i sada ne samo oni, se nadmeću čija je ludaja najduža i najteža.

Dani mađarske kuhinje

DANI MAđARSKE KUHINJE
oktobar 2020

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Ove godine u Skorenovcu,ova međunarodna gastronomska manifestacija održava po dvanaesti put. Razni mađarski specijaliteti će se pripremati u preko 60 kotlića od kojih desetak spremaju ekipe iz Mađarske i Rumunije. Pored specijaliteta iz kotlića tu su i proizvodi naših, širom Banata, poznatih mesara