HALKIDIKI- Polihrono

HALKIDIKI- POLIHRONO
Najam vila 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

LETO 2019 / od 85e

More u Polihronu je jedno od najčistijih u Grčkoj, pesak na plaži je nešto krupniji, voda prijatno topla, a vetra skoro da nema. Takođe plaža u Polihronu poseduje plavu zastavicu. Posebno se ističe po svojoj čistoći i isparenju joda pa blagotvorno utiče na sve naše turiste nezavisno od starosnog doba.

LETO 2019 POLIHRONO- VILA PEPI Najam apartmana 9 noćenja+bus

LETO 2019 POLIHRONO- VILA PEPI NAJAM APARTMANA 9 NOćENJA+BUS
Leto 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 151 eur / 0

Jedno od omiljenih letovališta Polihrono nalazi se između mesta Kriopigi i letovalista Hanioti, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Naselje je udaljeno oko 95 kilometara od Soluna, a od Haniotija na jugu udaljeno je 5 kilometara, odnosno 10 km od Pefkohorija. To je mirno naselje sa nešto preko hiljadu stalnih stanovnika, savršeno za porodični odmor, ali sa sve većim brojem turista iz godine u godinu.

KALITEA-Kasandra

KALITEA-KASANDRA
Najam vila/ 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2019 / od 45 €

Na prvom prstu Halkidikija, na istočnoj strani poluostrva Kasandra, nalazi se letovalište Kalitea (u prevodu “lep pogled”). Ime je dobila po prelepim vidikovcima, koje poseduje. Kalitea je mesto idealno za mlade i one koji se tako osećaju, jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu!!!

KASANDRA - Skala Furka

KASANDRA - SKALA FURKA
Najam vila/ 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

LETO 2019 / od 75 €

Skala Furka se nalazi na 105km od Soluna na zapadnoj strani Kasandre. Mesto je poznato po širokoj, peščanoj plaži koja se prostire duž celog zaliva. U mestu se nalazi veliki broj prodavnica, market Masoutis, brojne poslastičarnice, taverne, ribarnica, pekare, kafei, barovi, dečje igraonice, suvenirnice, rent-a-car. U mestu postoji i apoteka. Mesto je idealno za one koji uživaju u dugim šetnjama pošto je potpuno ravno. Takože je i atraktivno za sve one koji su ljubitelji noćnog života, pošto obiluje velikim brojem barova i klubova, koji se nalaze u samom centru. Mesto je idealno i za ljubitelje fotografije, pošto je poznato i po predivnim zalascima Sunca.

NEOS MARMARAS-Sitonija

NEOS MARMARAS-SITONIJA
Najam vila/ 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2019 / od 85 €

Neos Marmaras je najpoznatije letovalište na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija i smešten je na zapadnoj strani poluostrva. Njegova gradska plaža je više puta nagrađena „Plavom zastavicom“ !Veliki broj taverni i barova ispuniće očekivanja onih koji zabavu nalaze u noćnom životu, a za avanturiste postoji pregršt izleta brodom ili autobusom!