Spa dan u Banji Eržebet **** u Morahalomu

SPA DAN U BANJI ERžEBET **** U MORAHALOMU
SVAKE SUBOTE

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2499 rsd / 1599 rsd

Banja Eržebet u Morahalomu ima  14 zatvorenih bazena, 7 otvorenih bazena, 8 sauna (infra i finskom saunom)  sa lečilištem i wellness uslugama. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je izmedju 35-39 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2.. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima.

Izlet u Segedinu

IZLET U SEGEDINU
SVAKE SUBOTE

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2599 rsd / 1799 rsd

Segedin je grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Iskoristite januarske rasprodaje- sniženja i do 80%

Temišvar DAN PRIMIRJA 2018

TEMIšVAR DAN PRIMIRJA 2018
Ponedeljak 12 novembar 2018/NERADNI DAN

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2450 din. / 1499 din.

Temišvar, grad na Begeju, četvrti grad po veličini u Rumuniji nazivaju još i „Malim Bečom“ jer je dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo sedište svojom arhitekturom podseća na stari deo Beča. Temišvar je i prvi evropski grad koji je dobio električno osvetljenje a neke od zgrada projektovao je lično čuveni Gustave Eiffell.