Berlin

BERLIN
5-10. oktobar 2018/ 3ND/6 dana/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

195€ / 185€

Posetite grad koji je do 1989. godine bio podeljen Zidom koji je razdvajao dve kulture - istočnu pod uticajem Sovjeta i zapadnu pod uticajem SAD, Britanije i Francuske

JEZERA AUSTRIJA -SALCBURG - VOLFGANGZE - BAD IŠL - HALŠTAT

JEZERA AUSTRIJA -SALCBURG - VOLFGANGZE - BAD IŠL - HALŠTAT
11-15 oktobar 2018/2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

159€ / 129€ do 30.09

SALCBURG - VOLFGANGZE - BAD IŠL - HALŠTAT

Venecija -Trst- Palmanova-Verona -Padova

VENECIJA -TRST- PALMANOVA-VERONA -PADOVA
11-15 oktobar 2018/2ND/bus-FIRST MINUTE

CENA / SPECIJALNA PONUDA

85 € / 59 €

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u središnjem dobu srednjeg veka bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop.

Toskana-povratak u renesansu

TOSKANA-POVRATAK U RENESANSU
17-22 oktobar 2018/ 3 noćenja/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139 eur / 129 eur

Obiđite neke od najlepših gradova Toskane. Doživite remek dela Mikelanđela, Leonarda, Donatela, Makijavelija u Firenci, čuveni centralni trg gde se održava „palio“- trka konja u Sijeni, poznate tornjeve u San Điminjanu, čuveni gradić Luku....

Peruđa - festival čokolade

PERUđA - FESTIVAL čOKOLADE
17 oktobar-21 oktobar / 2ND /bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

159€ / 119 €

Hodimo ka Umbriji, italijanskoj brdovitoj, centralnoj pokrajini koja odiše nekom posebnom lepotom… Nekako je ova pokrajina skrajnuta sa glavnih turističkih tokova Italije, a tokom istorije preko nje su prolazili veoma važni putevi koji spajaše civilizacije drevnih Umbra sa Rimljanima… Tekovine tih starih civilizacija danas su vidljive na svakom koraku, ali ono što najviše karakteriše ovu regiju jesu zaista lepi planinski predeli Apenina… Naša prva stanica je prelepa banja Kjanćano Terme na samom jugu Toskane iz koje ćemo narednih dana ekskurzirati ka Umbriji. Posetićemo magični grad Orvieto, poznat po svojoj izuzetnoj katedrali, a nakon obilaska uputićemo se ka divnom srednjovekovnom gradu Spoletu koji još uvek drema svoj stari san na obroncima Apeninskog masiva… Ovo putešestvije će dotaći i priču o Svetom Franji Aziškom tokom posete svetilištu ovog svepoštovanog rimokatoličkog svetitelja, osnivača Franjevačkog reda u zapadnoj crkvi. Grad Asizi zaista živi neki svoj stari srednjovekovni san… Na kraju putešestvija uputićemo se ka drevnoj Peruđi, prestonici Umbrije, danas poznatoj po sjajnom slatkišu koji se zove „Baci Perugini“ („Poljupci iz Peruđe“), ali i po neodoljivim srednjovekovnim ambijentima po kojima vreme i danas sporo teče… Tokom naše posete u Peruđi se održava najveći evropski FESTIVAL ČOKOLADE „EUROCHOCOLATE 2018.“. Zaista sjajan doživljaj i naravno pravo vreme za sladokusce…

PRAG -5 dana

PRAG -5 DANA
18-22 oktobar 2018. /5 dana/2 noćenja

CENA / SPECIJALNA PONUDA

89 € / 79 €

Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva... Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom... Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope.

Azurna obala-Nica - Sen Trope - Eze - Monako - Kan

AZURNA OBALA-NICA - SEN TROPE - EZE - MONAKO - KAN
25-29 oktobar 2018 2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 129 eur

Vodimo Vas na nezaboravno putovanje u najlepše regije evropskog dela Mediterana. Ovo putovanje objedinjuje italijansku Ligurijsku rivijeru i francusku Azurnu obalu, fantastične predele i neverovatno lepe gradove... Pružamo Vam priliku da uživate u mirisima lovora, maslina, mora, jasmina i parfema u vazduhu...

DRAKULA TURA-NOC VESTICA

DRAKULA TURA-NOC VESTICA
25-28 oktobar 2018/2 ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

120€ / /

Posetite raskosne dvorce sa svojim kraljevskim pričama a neke skroz mračne i misteriozne sa pričom o grofu Drakuli..

 Venecija, Murano i Burano

VENECIJA, MURANO I BURANO
27 -29 oktobar 2018 /1ND/bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

79 € / 59 €

Venecija, čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom 5. veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Posetićemo i okolna ostrva stakleni MURANO i čipkasti BURANO koja su sačuvala stari duh venecijanskih stanovnika. Na ovom putu posetićemo i čuveni italijanski grad Trst.

PRAG 2018 -DAN PRIMIRJA-3 NOCENJA

PRAG 2018 -DAN PRIMIRJA-3 NOCENJA
7-12 novembar 2018. /6 dana/3 noćenja

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99 € / 89 € do 30.09.

Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva... Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom... Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope.

KRAKOV-VARŠAVA-DAN PRIMIRJA

KRAKOV-VARŠAVA-DAN PRIMIRJA
08-13 novembar 2018 /3nocenja/ 6 dana /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129€ / 99€ do 30.09.

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Nalazi se na reci Visli u Malopoljskoj. Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Grad predstavlja saobraćajni čvor, u njemu se ukrštaju važni međunarodni i regionalni putevi kao i železničke pruge.

BEČ

BEČ
9-13 novembar 2018 / 2ND/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99 eur / 89 eur

BEČ – centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak. Iskoristite priliku da uživate u fantastičnim delima Rembranta, Ticijana, Bernarda Belotoa, Gvida Renija, Antonisa Van Dajka i Antoana Vatoa u Zimskoj palati.

JESEN U BEČU -DAN PRIMIRJA -DNEVNA VOŽNJA

JESEN U BEČU -DAN PRIMIRJA -DNEVNA VOŽNJA
9-11 novembar 2017/3 dana/2 ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129€ / 99€ do 30.09.

Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina.U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorame do ukusa kolača.

SLOVENIJA (LJUBLJANA - BLED - BOHINJ - POSTOJNA)-DAN PRIMIRJA

SLOVENIJA (LJUBLJANA - BLED - BOHINJ - POSTOJNA)-DAN PRIMIRJA
09-11 novembar 2018 4 dana/2 noći/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

199€ / 99€ do 31.8

Slovenija je primorska, podalpska država na jugu srednje Evrope. Zbog svog interesantnog geografskog položaja, geografskih karakteristika i netaktnuih prirodnih lepota, Slovenija privlači veliki broj turista. Ljubljana, glavni i najveći grad ove države, nalazi se u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, na reci Ljubljanici i predstavlja administrativni, kulturni, naučni, politički i ekonomski centar države. Jedna od glavnih karakteristika Ljubljane je svakako stari grad kao i različiti arhitektonski stilove sa kojima se možete susresti.

Budimpešta  -DNEVNA VOŽNJA

BUDIMPEšTA -DNEVNA VOŽNJA
10-12 novembar (14-16 decembar) 2018 /3 dana/2 noćenja/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

79 € / 69 €

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

 Istanbul

ISTANBUL
21-26 novembar 2018/3ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129€ / 95€

Istanbul- najveći i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjače ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor, a ujedno i veoma zanimljiv turistički centar

TIROL & Swarovski svet kristala

TIROL & SWAROVSKI SVET KRISTALA
5-9 decembar /2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

159 eur / 139 eur

Alpska regija Tirol podeljena je između dve zemlje, Austrije i Italije… Oba dela nalikuju jedan drugome, sa prelepim baroknim gradovima, starim pričama, divnim ambijentima… Arhitektura ove regije je posebna, autentična i uskomešana sa prirodnim ambijentima Alpa koji se nad tirolskim dolinama uzdižu ka nebesima… Pogledi će krasti po malo od ove lepote, a oči će se potruditi da tu lepotu ponesu u doživotna sećanja… Mali italijanski gradovi ove regije, Trento, Merano i Bolcano prosto oduzimaju dah svojom lepotom, dok Inzbruk, glavni grad Tirola u Austriji, je poznat po svom izuzetno lepom istorijskom centru grada iznad kojeg se uzdižu moćni i magični alpski masivi... Putešestvije smo obogatili i čarobnim svetom "Swarovski" kristala koji se nalazi u mestašcu Vatens nedaleko od Inzbruka. Ulaz u Swarovski kristalni svet krije se ispod vodopada. Unutar njega nalazi se najveća kristalna kupola na svetu koja je sačinjena od 595 komada predivnih kristalnih ogledala… A dalje po ulasku u ovaj svet sve je kao u bajci… Sasvim neverovatno i fascinantno… Sve je u ovom programu i podređeno takvom utisku… Utisku koji oduzima dah! Pridužite nam se na ovom posebnom putovanju! Poseta Tirolu u vreme Božićnih svečanosti je doživljaj koji se pamti! Prelepi Božićni marketi tada okupiraju glavne gradske zone, okićene ulice, svečana atmosfera… Za svaku preporuku!