PRAG -DNEVNA VOŽNJA -VIŠE POLAZAKA

PRAG -DNEVNA VOŽNJA -VIŠE POLAZAKA
10-15 jul 2018. /6 dana/4 noćenja

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129 € / 119 €

Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva... Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom... Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope.

Drakula tura i Bukurest

DRAKULA TURA I BUKUREST
17-22 jul 2018 (14-19 avgusta) 2018 6 dana/3 noći/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

155€ / 145€

Junak ovog putovanja je čuveni grof Drakula. Da li se o čuvenom Rumunskom Vladu Cepešu ispredaju samo legende ili je on stvarno bio toliko surov saznaćete obilazeći stare gradove i zamkove u kojima je boravio.

Toskana-povratak u renesansu

TOSKANA-POVRATAK U RENESANSU
17-22 jul 2018/ 3 noćenja/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139 eur / 129 eur

Obiđite neke od najlepših gradova Toskane. Doživite remek dela Mikelanđela, Leonarda, Donatela, Makijavelija u Firenci, čuveni centralni trg gde se održava „palio“- trka konja u Sijeni, poznate tornjeve u San Điminjanu, čuveni gradić Luku....

 Venecija i ostrva Lagune (Murano, Burano i Torčelo)

VENECIJA I OSTRVA LAGUNE (MURANO, BURANO I TORčELO)
20 -23 jul 2018 /2ND/bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119 € / 99 €

Venecija, čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom 5. veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Posetićemo i okolna ostrva MURANO, BURANO i TORČELO. koja su sačuvala stari duh venecijanskih stanovnika. Na ovom putu posetićemo Ljubljanu i čuveni italijanski grad Trst.

Venecija -Trst- Palmanova-Verona -Padova

VENECIJA -TRST- PALMANOVA-VERONA -PADOVA
26-30 jul 2018/2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

85 € / 75 €

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u središnjem dobu srednjeg veka bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop.

Azurna obala-Nica - Sen Trope - Eze - Monako - Kan

AZURNA OBALA-NICA - SEN TROPE - EZE - MONAKO - KAN
02 -06 avgust 2018(25-29. oktobar) 2018 2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 129 eur

Vodimo Vas na nezaboravno putovanje u najlepše regije evropskog dela Mediterana. Ovo putovanje objedinjuje italijansku Ligurijsku rivijeru i francusku Azurnu obalu, fantastične predele i neverovatno lepe gradove... Pružamo Vam priliku da uživate u mirisima lovora, maslina, mora, jasmina i parfema u vazduhu...

RIM - Letovanje

RIM - LETOVANJE
03-11 avgust 2018 (17-25 avgust) 2018 9 dana/7 noći/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

229€ / 219 eur

Večni grad Rim, konstruisan od ruševina otvoren je za turiste kao živi muzej. Sekvence istorijskih tragova nas vraćaju Rimsko carstvo i njegovu neprolazne kulturu i civilizaciju. Pravi doživljaj je uveče “oslušnuti tišinu“ sa Kapitola i njegove Tarpejske stene, ispod koje se u igri svetlosti – “suoni e luci“ nalazi Forum odakle se vekovima odlučivalo o sudbini celog sveta.

  Toskana

TOSKANA
14 -19 avgust 2018 (26 septembar - 01. oktobar) 2018 6 dana/3 ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139 eur / 129 eur

Toskana, regija centralne Italije sa Firencom kao najpoznatijim simbolom, čuvena je po svojim živopisnim pejzažima, bogatom kulturnom nasleđu i velikom uticaju na širenje renesansne kulture i umetnosti širom Evrope. Rodno je mesto italijanske renesanse.Tokom puta ćemo posetiti Pizu, Montekatini i Bolonju, kao i fakultatitvni izlet do Firence i San Điminjana.

Budimpešta  -DNEVNA VOŽNJA

BUDIMPEšTA -DNEVNA VOŽNJA
17-19 avgust 2018 /3 dana/2 noćenja/bus (više polazaka)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

79 € / 69 €

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

PRAG - PARIZ SA POSETOM DIZNILENDA - MINHEN

PRAG - PARIZ SA POSETOM DIZNILENDA - MINHEN
18-26 avgust 2018/bus/ 4ND/ 9 DANA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

229 eur / 209 eur

Pariz – grad svetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture... Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. One koji su boravili u ovom gradu ljubavi, vežu nezaboravna sećanja i prelepi trenuci provedeni u romantičnim šetnjama pored Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Jelisejska polja...

SAN MARINO, RIMINI, RAVENA, GRADARA, URBINO , FERARA i PADOVA

SAN MARINO, RIMINI, RAVENA, GRADARA, URBINO , FERARA I PADOVA
21-26 avgust ( 18-23.septembar) 2018 /6 dana/ 3 ND /bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 139€

RIMINI, SAN MARINO, RAVENA, GRADARA, URBINO , FERARA i PADOVA San Marino je po veličini treća najmanja republika u Evropi, posle Vatikana i Monaka, smeštena je u istočnom delu Apeninskog poluostrva. Legenda kaže da je San Marino osnovao Sv. Marin sa ostrva Raba. Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu. Ta kapela je činila jezgro budućeg grada – San Marina, glavnog grada istoimene republike koja je osnovana 301.godine i danas broji oko 32.000 stanovnika.

LJUBLJANA - BLED - BOHINJ - POSTOJNA

LJUBLJANA - BLED - BOHINJ - POSTOJNA
23-26 avgust 2018 (09-11 novembar) 2018 4 dana/2 noći/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

199€ / 99€

Slovenija je primorska, podalpska država na jugu srednje Evrope. Zbog svog interesantnog geografskog položaja, geografskih karakteristika i netaktnuih prirodnih lepota, Slovenija privlači veliki broj turista. Ljubljana, glavni i najveći grad ove države, nalazi se u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, na reci Ljubljanici i predstavlja administrativni, kulturni, naučni, politički i ekonomski centar države. Jedna od glavnih karakteristika Ljubljane je svakako stari grad kao i različiti arhitektonski stilove sa kojima se možete susresti.

OKTOBARFEST - Salcburg, Minhen, Grac

OKTOBARFEST - SALCBURG, MINHEN, GRAC
27 septembar-01 oktobar 2018 5 dana/2 noći/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

169€ / 139€ do 31 jula

Salcburg je četvrti po veličini grad u Austriji i leži na obalama reke Salcah, na severnoj granici sa Alpima. Blizina Alpa jedna je od turističkih atrakcija, ali je ipak najpoznatiji po svojoj istoriji. Salcburg je rodni grad kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, a koji ima mnoštvo drugih atrakcija. Minhen glavni grad savezne pokrajine Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju stanovnika je treći a po površini šesti grad u Nemačkoj. Zbog toga važi za jedan od najvažnijih administrativnih, kulturnih središta države. Grac, glavni grad pokrajne Štajerska, na jugu Austrije. Ovaj drugi po veličini grad Austrije se nalazi u predalpskom prostoru, na severnom rubu Gradečkog polja, na obalama reke Mura.

 Istanbul

ISTANBUL
03-08 oktobar 2018 (21-26 novembar) 2018/3ND

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129€ / 95€

Istanbul- najveći i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjače ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor, a ujedno i veoma zanimljiv turistički centar

Berlin

BERLIN
5-10. oktobar 2018/ 3ND/6 dana/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

185€ / 169€

Posetite grad koji je do 1989. godine bio podeljen Zidom koji je razdvajao dve kulture - istočnu pod uticajem Sovjeta i zapadnu pod uticajem SAD, Britanije i Francuske