Dablin -Republika Irska

DABLIN -REPUBLIKA IRSKA
4, 5 i 6 dana /AVIO/ tokom cele godine

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 698 € / od 650 €

Dablin(ir.Baile Átha Cliath) je glavni grad Irske. Godine 1171., engleski kralj Henry II, proglasio je svoju vlast nad gradom. Ovo je postavilo temelje za gotovo 750 godina, pod čijom se vlašću Dublin razvio u administrativni centar cele Irske. Početkom 20. veka Dublin postaje žarište irskog nacionalizma, i nakon mnogo sukoba, 1922. postaje glavni grad Irske slobodne države, koja će kasnije postati Irska Republika.

BARSELONA

BARSELONA
28 april-2 maj 2018/ 5 dana/ 4ND/ avio

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 429€ / od 419€

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-dela gde ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci. Tu je nezaobilazni park Guell, odakle se pruža nezaboravan pogled na Barselonu, Casa Battlo, La Pedrera, Casa Guell i najimpozantnije od svih, Sagrada Familia.

RIM-1. MAJ

RIM-1. MAJ
28 apriil -2 maj 2018/ 5 dana/ 4 ND/avio/ dodatni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 359€ / od 309€

Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom sećanju, grad koji ima jedinstveni splet istorije, neprocenjivih umetničkih vrednosti, tradicije, čari slavne italijanske kuhinje, muzike i neodoljivog šarma, samo su neki od razloga zbog kojih Rim posete milioni turista svake godine.