LISABON AVIO 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI)

LISABON AVIO 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI)
4-8 mart (16-20 april, 1-5 maj) 2020/5 dana/4 noci AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 529€

Lisabon je čudesan grad koji ostavlja bez daha! Fakultativni izleti, organizovani za vas tokom boravka u Lisabonu, nude vam sjajnu priliku da istražite predivne predele i znamenitosti u mestima Sintra, Kabo da Roka, da upoznate predivnu lisabonsku rivijeru u Kaškaišu i Eštorilu; doživite veličanstveni manastir u Batalji – Santa Maria de la Viktorija,upoznateNazare, slikovito naselje sa divnom širokom peščanom plažom, Obidoš, bajkoviti živopis ni gradić unutar starih zidina i Evoru, zadivljujući grad-muzej sa bogatom istorijom i kulturnim korenima.

ATINA 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI, )

ATINA 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI, )
5-9 mart, 16-20 april (USKRS) , 21-25 maj 2020/5 dana/4 noci /AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 379€

Atina je veličanstveni grad čija je daleka prošlost utkana u najpozantije grčke mitove i legend. Podignuta je na tlu na kome su spevani nezaboravni stihovi, izrečene velike misli i iznikla velepna dela ljudskih ruku. Slavu su joj proneli istaknuti umetnici, filozofi, naučnici, vojskovođe i državnici, o njenoj veličini i moći svedoče njene antičke građevine – uzori savršenstva i jednostavnosti. Atina je kolevka demokratije i naše civilizacije, a ona pripada svim Evropljanima. I danas zadivljuje svet svojim ultramodernim urbanističkim i arhitektonskim ostvarenjima smelih linija, koja se, kao vrhunska dela današnjice, u punom sjaju priključuju onim klasičnim, neponovljive lepote. Jednostavno, Atina je priča koja traje ….

RIM 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI)

RIM 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI)
5-9 mart, 2-6 april, 1-5 maj 2020/5 dana/ 4 noci/AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 399€

Rim- Grad fascinatne lepote, pokrivene patinom prošlih vekova. Smešten na reci Tibar, nastao je pre 28 vekova i sa punim pravom nosi epitet Večnog grada. Po legendi, Rim je osnovao, 753. godine pre nove ere, Romul nakon što je ubio svoga brata Rema. Dvojicu braće othranila je vučica, koja je i danas simbol grada. Nekada je bio administrativni centar moćne Rimske Imperije. Jedan od najpoznatijih simbola Rima je Koloseum, najveći amfiteatar ikada sagrađen u Rimskom Carstvu. Rim je poznat i po veličantvenim trgovima-Piazza Navona, Piazza di Spagna, Campo de' Fiori, Piazza Venezia, Piazza Farnese i Piazza della Minerva. Najizrazitiji predstavnik barokne umetnosti je slavna Fontana di Trevi, delo italijanskog arhitekte Nikole Salvija. Rim se prostire na sedam brežuljaka- Kapitol, Palatin, Aventin, Celij, Eskvilin, Viminal, Kvirinal.

 ISTANBUL AVIO 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 4*, VODIČ, TRANSFERI)

ISTANBUL AVIO 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 4*, VODIČ, TRANSFERI)
5-9 mart , 9-12 april, 30 april-3 maj 2020 / 4 dana/3 noci /AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 299€

Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji stanuju i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo - isprepletene i neraskidivo povezane.

PARIZ 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*,  VODIČ, TRANSFERI)

PARIZ 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI)
5-9 mart, 13-16 april , 1-5 maj, 25-28 maj 2020 / 5 dana/ 4 noći/ AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 499€

Pariz - Grad svetlosti, na obalama Sene. Grad u kome svaka ulica ima bar jednu zgradu koja se nalazi u nekom priručniku istorije ili enciklopediji umetnosti. Za Francuze, Pariz je centar sveta. Za ostale stanovnike planete - metropola svih metropola. Dive mu se i zavide mu danas koliko su to činili i pre sto godina. Notr Dam, Luvr, Ajfelov toranj, kvart Opere, Jeliseljska polja, Trijumfalna kapija, dvorac Versaj... samo su neki od svedoka bogate istorije ovog grada koji se moraju doživeti barem jednom u životu!

MADRID & BARSELONA PRVI MAJ 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 4*, VODIČ, TRANSFERI)

MADRID & BARSELONA PRVI MAJ 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 4*, VODIČ, TRANSFERI)
26 april - 02 maj 2020 /7 dana/ 6 noćenja/ AVION

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 699€

Madrid možda nema Ajfelov toranj, Big Ben ili Koloseum, ali ima najveću zapadnoevropsku kraljevsku palatu “Palacio Real“, jedan od najboljih svetskih muzeja ”Prado” i stadion najtrofejnijeg svetskog fudbalskog kluba! Madrid je od onih gradova u kojima se naglašeno sudaraju tradicionalno i moderno, evropska metropola sa najviše sunčanih dana u godini. Priča o Barseloni je zapravo priča o izuzetnim ljudima koji su u njoj živeli i stvarali. Zadivljujuća i raskošna arhitektura delo je nenadmašnih arhitekata koji su pripadali stilu Art Nuvo. Među njima, svakako, najistaknutiji i najznačajniji je Antonio Gaudi. Njegova dela su danas simbol Barselone. Smatra se jednim od najkontroverznijih a pre svega revolucionarnih arhitekata sa stilom koji karakterišu meke i valovite linije, odnosno elementi koji podsećaju na žive organizme kao i nadaleko poznati mozaici kojima su obloženi delovi fasada, nameštaja. Barselona mnogo duguje Gaudiju jer je zahvaljujući njegovoj arhitekturi grad postao turistička atrakcija. Obilazak Barselone ne može se zamisliti bez upoznavanja sa njegovim remek delima.

Dablin -Republika Irska

DABLIN -REPUBLIKA IRSKA
4, 5 i 6 dana /AVIO/ tokom cele godine

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 698 € / od 650 €

Dablin(ir.Baile Átha Cliath) je glavni grad Irske. Godine 1171., engleski kralj Henry II, proglasio je svoju vlast nad gradom. Ovo je postavilo temelje za gotovo 750 godina, pod čijom se vlašću Dublin razvio u administrativni centar cele Irske. Početkom 20. veka Dublin postaje žarište irskog nacionalizma, i nakon mnogo sukoba, 1922. postaje glavni grad Irske slobodne države, koja će kasnije postati Irska Republika.