TRAŽIMO POJAČANJE !

TRAŽIMO POJAČANJE !
PONUDA ZA POSAO I SARADNJU

CENA / SPECIJALNA PONUDA

CV slati na / travelklubsrbija@gmail.com

Pažnja, pažnja, tražimo pojačanje -PONUDA ZA POSAO I SARADNJU! Samo ako si kreativna, odgovorna, uporna i komunikativna osoba, ako voliš da putuješ, fotografišeš, snimaš, pišeš, aktivan si na društvenim mrežama, voliš da se družiš, da upoznaješ nove kulture… superheroj si organizacije pošalji nam svoj CV sa fotografijom i propratnim pismom na : travelklubsrbija@gmail.com

OBAVEŠTENJE O RADNOM VREMENU-COVID 19

OBAVEŠTENJE O RADNOM VREMENU-COVID 19
OBAVEZNO ZAKAZIVANJE TERMINA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 065 8089 351

VAŽNO OBAVEŠTENJE O RADNOM VREMENU U cilju očuvanja zdravlja naših zaposlenih i u skladu sa trenutnom situacijom, izazvanom virusom COVID19, svi zaposleni su upućeni na rad od kuće. Posete su moguće isključivo uz prethodno zakazivanje termina dan ranije, u periodu od 12h do 18h radnim danima.

CORONAVIRUS-Vaša sigurnost je naš prioritet !

CORONAVIRUS-VAšA SIGURNOST JE NAš PRIORITET !
Na putovanjima se primenjuju sve propisane mere bezbednosti

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / COVID 19 garancija

CORONAVIRUS Vaša sigurnost je naš prioritet NA PUTOVANJIMA SE PRIMENJUJU SVE PROPISANE MERE BEZBEDNOSTI

AVIO KARTE ZA CEO CVET

AVIO KARTE ZA CEO CVET
Termin i destinacija na upit ( travelklubsrbija@gmail.com)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / /

Travel Klub AVIO. Mi imamo najbolje cene garantovano. Brz, lak, jeftin i siguran način kupovine avio karte. Avionske karte ka svim destinacijama. Jeftine avio karte po promotivnim cenama. Avio karta premium servis.

 ISTANBUL AVIONOM 2021 ( UKLJUČENE SVE TAKSE)

ISTANBUL AVIONOM 2021 ( UKLJUČENE SVE TAKSE)
6 dana /5 noci /HOTEL+AVIO ( INDIVIDUALNI POLASCI-TERMIN I BROJ NOĆENJA BIRATE SAMI)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 169€

Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji stanuju i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo - isprepletene i neraskidivo povezane.