Spa vikend Slovenija, Terme 3000-Moravske Toplice 4* (Maribor i Grac)

SPA VIKEND SLOVENIJA, TERME 3000-MORAVSKE TOPLICE 4* (MARIBOR I GRAC)
28. 04-3. 05. 2018/5 dana/3HB/aranžaman sa prevozom-1.MAJ

CENA / SPECIJALNA PONUDA

209€ / 199€ do 15.4.

Vodeni park Termi 3000 - Moravskih Toplica obuhvata bazenski kompleks Terme 3000 i zatvorene i otvorene bazene hotela.Gostima je na raspolaganju je ukupno 30 otvorenih i zatvorenih bazena s crnom termomineralnom vodom i običnom vodom. Crna termomineralna voda blagotvorno utiče na kožu, a i dokazan je uticaj na olakšavanje reumatskih i drugih tegoba. Pored bazena kompleks Terme 3000 nudi razne vodene atrakcije: divlja reka s brzacima, vodeno-vazdušaste ležaljke, gejziri, slapovi, vodene i vazdušne masaže, plivanje protiv struje, staze za plivanje, spore reke... U posebnom bazenu dopušteni su i skokovi u vodu sa jednog ili tri metra. Glavna atrakcija Termi je Aqualoop - prvi tobogan na svetu sa punim okretom od 360 stepeni. Prosečna vožnja traje oko 7 sekundi, a kupač pritom postiže brzinu do 80 kilometara na sat. Aqualoop je četvrti najbrži tobogan u Europi. A još hrabrijima na raspolaganju je tobogan Kamikaza sa slobodnim padom.

Spa Slovenija -Terme Dobrna 4* (Maribor i Grac)

SPA SLOVENIJA -TERME DOBRNA 4* (MARIBOR I GRAC)
15-17 februar (8-10 mart) 2019/2 NOĆENJA/ bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129 € / 99 € do 31.01.

Terme Dobrna leže na južnom delu Paškog Kozjaka na ušću Topliškog potoka i reke Dobrnice, u zavetrini sa veoma blagom klimom. .Voda dolazi iz dubine od 1.200 m sa temperaturom na izvoru od 35°C do 36°C. U pričama o posetiocima iz slavne prošlosti nailazimo na znamenite ličnosti poput Marije Tereze, grofa Hyosha, Napoleonovog brata i monih drugih. Bogata priroda okoline Termi Dobrna nudi puno mogućnosti za relaksaciju, a tu spadaju i brojne pešačke i biciklističke staze.

Terme 3000 Moravske Toplice

TERME 3000 MORAVSKE TOPLICE
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 59 €

Moravske toplice nalaze se na samom severoistoku Slovenije. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.Iz dubine od gotovo 2.000 metara uspinje se prirodna i jedinstvena crna termomineralna voda pogodna za lečenje različitih reumatskih i kožnih obolenja. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.

Terme Ptuj

TERME PTUJ
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 54 €

U neposrednoj blizini najstarijeg slovenačkog grada Ptuja, nalazi se jedan od najmlađih termalnih kompleksa u Sloveniji. Termalne vode su nisko-mineralne, blago alkalne, sodium-hidrogen-karbonatne sa temperaturom od 39 ºC do 54 ºC.

Terme Olimia

TERME OLIMIA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 128 €

Terme Olimia uz Wellness Orhideliu, Termaliu i spa Armoniu čine termalnu celinu smeštenu na obali reke Sutla, a taj predeo smatra se jednim od ekološki najzaštićenijih delova Slovenije. Netaknuta priroda, blagotvorna lekovita voda, ljubazno osoblje, inspirativna arhitektura sa mnoštvom luksuznih detalja, najmoderniji wellness programi samo su neki od razloga zašto biste trebali da posetite termane Olimia

Terme Tuhelj

TERME TUHELJ
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 187 € za dve

Terme Tuhelj nalaze se u Hrvatskoj, na samom izvoru termalne vode i lekovitog blata, a okružuju ih zeleni brežuljci i predivni krajolik, udaljen od Zagreba samo 40 kilometara.

Terme Radenci

TERME RADENCI
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 52 €

Lečilište Radenci, najstarije slovensko lečilište, sa 130-godišnjom tradicijom nadaleko je poznato po lekovitoj termomineralnoj vodi.