Terme 3000 Moravske Toplice

TERME 3000 MORAVSKE TOPLICE
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 59 €

Moravske toplice nalaze se na samom severoistoku Slovenije. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.Iz dubine od gotovo 2.000 metara uspinje se prirodna i jedinstvena crna termomineralna voda pogodna za lečenje različitih reumatskih i kožnih obolenja. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.

Terme Ptuj

TERME PTUJ
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 54 €

U neposrednoj blizini najstarijeg slovenačkog grada Ptuja, nalazi se jedan od najmlađih termalnih kompleksa u Sloveniji. Termalne vode su nisko-mineralne, blago alkalne, sodium-hidrogen-karbonatne sa temperaturom od 39 ºC do 54 ºC.

Terme Olimia

TERME OLIMIA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 128 €

Terme Olimia uz Wellness Orhideliu, Termaliu i spa Armoniu čine termalnu celinu smeštenu na obali reke Sutla, a taj predeo smatra se jednim od ekološki najzaštićenijih delova Slovenije. Netaknuta priroda, blagotvorna lekovita voda, ljubazno osoblje, inspirativna arhitektura sa mnoštvom luksuznih detalja, najmoderniji wellness programi samo su neki od razloga zašto biste trebali da posetite termane Olimia

Terme Tuhelj

TERME TUHELJ
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 187 € za dve

Terme Tuhelj nalaze se u Hrvatskoj, na samom izvoru termalne vode i lekovitog blata, a okružuju ih zeleni brežuljci i predivni krajolik, udaljen od Zagreba samo 40 kilometara.

Terme Radenci

TERME RADENCI
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 52 €

Lečilište Radenci, najstarije slovensko lečilište, sa 130-godišnjom tradicijom nadaleko je poznato po lekovitoj termomineralnoj vodi.