Etno selo Stanišići -Bijeljina JEDNODNEVNI IZLET 2021

ETNO SELO STANIšIćI -BIJELJINA JEDNODNEVNI IZLET 2021
17 oktobar 2021 /jednodnevni izlet autobusom (300km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1700 din / 1500 din

Obilazak predivnog etno sela Stanišići u Semberiji (Republika Srpska), sa posetom nesvakidašnjoj crkvi na dva nivoa i centru grada Bijeljine.

SARAJEVO JEDNODNEVNI IZLET 2021

SARAJEVO JEDNODNEVNI IZLET 2021
24 oktobar 2021 / 1 dana/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3500 din / 2500 din

Sarajevo, grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

Skrivene lepote Bosne JAJCE, TRAVNIK, MLINČIĆI 2021

SKRIVENE LEPOTE BOSNE JAJCE, TRAVNIK, MLINČIĆI 2021
30/31 oktobar 2021 / 2 DANA /1 NOĆ u Jajcu HOTEL TURIST 98 , autobuski prevoz DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

69€ / 59€

Upoznajte Jajce i njegove skrivene lepote. Grad sa fantastičnim vodopadom koji će Vas sigurno osvojiti svojom lepotom i šarmom. U njemu je sve ušuškano i bajkovito.Na ovom predivnom putovanju posetićemo i Travnik, rodno mesto našeg nobelovca Ive Andrića kao i čarobno Plivsko jezero

Sarajevo -Misterija bosanskih piramida 2021

SARAJEVO -MISTERIJA BOSANSKIH PIRAMIDA 2021
6/7 novembar, 4/5 decembar 2021 / 2 DANA /1 NOĆ u sarajevi Hotel WALTER 4*/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

69€ / 59€ do 25.10.

Priča o bosanskim piramidama počela je 2005. kada je istraživač dr. Osmanagić  primetio da su brda oko Visokog piramidalnog oblika . Na osnovu raznih činjenica  došao je do saznanja da su piramide u Visokom, izgrađene u davna vremena, delo ljudskih ruku ...  Energije piramida utiču na lečenje, čišćenje blokada i sprečavanje stresa.  Pre nego što odete na ovaj put, postavite svoj cilj vodjenom meditacijom. Pronađite svoju vezu sa najstarijim piramidama na svetu ..

DIVLJE VODE BOSANSKE - (Plivski vodopad, Plava voda, Mlinčići, Neretva, Štrbački buk, Vodopad Kravica, Vrelo Bune )

DIVLJE VODE BOSANSKE - (PLIVSKI VODOPAD, PLAVA VODA, MLINčIćI, NERETVA, ŠTRBAčKI BUK, VODOPAD KRAVICA, VRELO BUNE )
10-14 novembar 2021 / 5 DANA / 4 NOĆI SA DORUČKOM / bus / DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129€ / 119€ do 25.10.

Bosna i Hercegovina može da se pohvali sa mnogo neverovatnih prirodnih lepota. Divlje reke, neverovatne planine i misteriozne pećine. Ali one prirodne lepote koje nas najviše oduševljavaju i od kojih zastaje dah su bez dileme na desetine neverovatno lepih vodopada, smeštenih širom zemlje, svaki lep na svoj način. Bosna i Hercegovina ima više vodopada nego Italija, Francuska i Nemačka zajedno! Na ovoj Travel Klub avanturi vas vodimo u pohod na najlepše prirodne oaze Bosne i Hercegovine. Program je namenjen zaljubljenicima u prirodu, koji će pored odmora, kupanja i uživanja u divljim bosanskim vodama imati prilike i da se upoznaju sa bogatim kulturno istorijskim nasleđem ove zemlje.

Dalmacija, okupana suncem 2021 - Zagreb, Zadar, Split, Šibenik, Trogir , NP KRKA I PLITVICE

DALMACIJA, OKUPANA SUNCEM 2021 - ZAGREB, ZADAR, SPLIT, ŠIBENIK, TROGIR , NP KRKA I PLITVICE
11-14. novembar 2021 / 4 dana / 3 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 139€ do 20.10.

Doživite mirisnu jesen u Dalmaciji. Nema ničeg lošeg u tome da izvan letnje sezone provedete odmor u Dalmaciji. Kada razmišljamo o Dalmaciji, uvijek nam je prvo u mislima plivanje u moru, sunčanje i vrelina, medjutim, zamislite dolazak prekrasne, mirisne jeseni u ovaj kraj. Jeste li okusili takvu Dalmaciju? Naime, novembar je jedan od od najlepših meseci u godini jer je, zahvaljujući mediteranskoj klimi, u Dalmaciji još uvijek ugodno i sunčano, a priroda buja i daje plodove. Dalmacija je u jesen okupana suncem. Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju...Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja... Imaćemo izlet do Nacionalnog parka Krka i NP Plitvice poznatom po slapovima koji oduzimaju dah...Posetićemo Trogir, gradić srednje Dalmacije u kojem je svaki kamen spomenik i koji je uvršten na UNESCO-v popis svetske kulturne baštine, Split, Šibenik. Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu...Pridružite nam se!

DOŽIVI SLOVENIJU 2021

DOŽIVI SLOVENIJU 2021
11/14 novembar , 9/12 decembar 2021 /4 dana/3 nocenja u Ljubljani/ bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 139€ do 20.10.

Slovenija, jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”, koju krase brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstven spoj prirodnih atrakcija koji treba doživeti, kao što glasi i turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”! Obiđite sa nama slovenačku rivijeru, 47km raja, najveću luku ove regije Kopar, stari grad Piran, uživajte u najslikovitijim mestima Slovenije, Bledu i Bohinju. Doživite čari jedne od najlepših prestonca, Ljubljane i parka Postojnska jama koji u svoj svojoj lepoti i veličanstvenosti nudi doživljaj koji ćete dugo pamtit !

OHRIDSKI IZVORI 2021 (Skoplje, Bitolj, Struga, Vevcani, Crni Drim, Sv. Naum) - Vila Joce u centru

OHRIDSKI IZVORI 2021 (SKOPLJE, BITOLJ, STRUGA, VEVCANI, CRNI DRIM, SV. NAUM) - VILA JOCE U CENTRU
11-14 novembar 2021 / 4 DANA / 3 NOĆI / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

109€ / 99€ do 25.10.

Teško je reći da li postoje reči kojima se može opisati lepota ovog jezera smeštenog u jugozapadnom delu Severne Makedonije. Nekada religiozno mesto sa čak 365 verskih objekata, legenda kaže da je svaki objekat predstavljao 1 dan u godini, danas je najvažnija turistička destinacija Severne Makedonije. Njegova strarost svedoči o drevnim kulturama koje su se nalazile u Evropi. Ono je svakako biser Balkana u svakom smislu te reči.

 ALBANIJA - SKENDERBEG TURA 2021 -Hotel Leonardo 4*

ALBANIJA - SKENDERBEG TURA 2021 -HOTEL LEONARDO 4*
11-14 novembar , 9-12 decembar 2021 / 4 DANA / 3 NOĆI / DNEVNA AUTOBUSKA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 129€ do 20.10.

Lepo je poći na mesto gde nikad niste bili, probati jela koja nikad pre niste jeli i upoznati nove ljude, njihovu kulturu! Albanija je danas poznata kao "poslednja evropska zagonetka'', zato vas pozivamo da je zajedno otkrijemo! Junak ovog putovanja jeste Srbin Đurađ Kastriot, zvani Skenderbeg. Obići ćemo predele Albanije koji su nakon pada Dušanovog carstva prepušteni malobrojnoj srpskoj vlasteli da se u ratnim vihorima spaja i stapa sa raznim narodima i plemenima. Skenderbegova porodica je i pored toga sačuvala srpsku pravoslavnu tradiciju i oko sebe okupila ostale u borbi protiv Otomanske imperije. Obići ćemo gradove Berat, Apoloniju, Kruju i Tiranu i upoznati se sa istorijom i tradicijom koju su Srbi ostavili na teritoriji današnje Albanije.

BISERI HERCEGOVINE ( Sarajevo, Mostar, Trebinje, Blagaj, Počitelj, VODOPAD KRAVICA )

BISERI HERCEGOVINE ( SARAJEVO, MOSTAR, TREBINJE, BLAGAJ, POčITELJ, VODOPAD KRAVICA )
26-28 novembar 2021 /3 DANA / 2 NOCI u centru Mostara HOTEL EMEN / bus/DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99€ / 89€ do 10.11.

 Ova tura uključuje posetu živopisnim hercegovačkim gradovima Mostar, Trebinje i Počitelj kao i prelepom prirodnom biseru – vodopadu Kravica. Posetćemo i Blagaj, stari gradić poznat po izvoru rijeke Bune i derviškoj tekiji za koju se smatra da je izgrađena još prije dolaska Osmanlija na ove prostore. Uživaćete u mešavini istorije, kulture i prirodnih lepota. Osetićete miris mora koje je tu negde u neposrednoj blizini, mamiće vas povetarac koji donosi svežinu sa okolnih planina, miris ovčijeg sira koji u ovim krajevima ima sasvim poseban ukus...