NOSTALGIJA -Drvengrad, Visegrad, Trebinje,Dubrovnik,  Blagaj, Mostar, Sarajevo

NOSTALGIJA -DRVENGRAD, VISEGRAD, TREBINJE,DUBROVNIK, BLAGAJ, MOSTAR, SARAJEVO
16-18 novembar 2018/2HB/2 noćenja/ bus/dnevna vožnja -HIT PONUDA!

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99€ / 89€

Program je posvecen starim dobrim vremenima i najlepšim mestima naše bivse države SFRJ. Na ovom trodnevnom izletu obićićemo: (Drvengrad, Višegrad, NP Sutjeska, Trebinje ,Manastir Tvrdoš , Dubrovnik, Vrelo Bune , Mostar i Sarajevo)

SOFIJA-BALET KRCKO ORAŠĆIĆ-MANASTIR RILA

SOFIJA-BALET KRCKO ORAŠĆIĆ-MANASTIR RILA
22-24 decembar 2018/1 nocenje/bus/DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

49€ / od 29€ do 30.11.

Jedan nezaboravan dan u Sofiji – tri u jednom: razgledanje, šoping i umetnost. Kada posetite glavni grad Bugarske susrešćete se sa bogatim istorijskim, umetničkim i kulturnim riznicama i imati mogućnost da uživate u jedinstvenoj gastronomiji dok doživljavate kulturnu raznolikost. A ipak, sve će vam se činiti tako bliskim, da ćete Sofiju odmah prihvatiti kao svoju.

TREBINJE-DUBROVNIK-MOSTAR-SARAJEVO -NOVA 2019 GODINA-Hotel Leotar 4*

TREBINJE-DUBROVNIK-MOSTAR-SARAJEVO -NOVA 2019 GODINA-HOTEL LEOTAR 4*
30 decembar 2018-2 januar 2019/3 noćenja/ DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 129€ do 10.11.

Program je posvecen starim dobrim vremenima i najlepšim mestima naše bivse države SFRJ. Na ovom trodnevnom izletu obićićemo: (Drvengrad, Višegrad, NP Sutjeska, Trebinje ,Manastir Tvrdoš , Dubrovnik, Vrelo Bune , Mostar i Sarajevo). Proslava Nove godine u Trebinju uz bogat muzički program. Svečana večera (uživo muzika) uključena u cenu u hotelu Leotar 4*..

DOČEK NOVE 2019 GODINE HOTEL ZEPTER 5* -Krstarenje kanjonom Drine

DOČEK NOVE 2019 GODINE HOTEL ZEPTER 5* -KRSTARENJE KANJONOM DRINE
31 decembar 2018-03 januar 2019/bus /2ND +2 svečane gala večere

CENA / SPECIJALNA PONUDA

230€ / 199€ do 20.11.

Doživite novogodišnju čaroliju na Drini. Eksluzivan doček Nove godine 2019. Zepter Hotel Drina 5* -Bajna Bašta. Obilasci: Sunčana reka, Vrhpolje, Soko grad, BB Kleka, Perućac, Brankovina,Krstarenje Drinom :  uživaćemo u lepoti prirode, u staništima biljnih i životinjskih vrsta Nacionalnog parka Tara, ušću reke Žepe u reku Drinu, proći ćemo kroz najuži deo kanjona, kroz kamp Stari Brod, pored manjih potoka i rečica, srednjovekovnih utvrđenja...

 Rajačke pimnice i Feliks Romuliana

RAJAčKE PIMNICE I FELIKS ROMULIANA
26- 27 januar 2019/1HB/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6490 rsd / 5790 rsd

Na ovom čudesnom putovanju otkrivamo poznatu i nepoznatu Istočnu Srbiju, divimo se njenim lepotama i kulturnim nasleđem, otkrivamo ličnosti koje su je obeležile, uživamo u vlaškim i srpskim specijalitetima i odličnim vinima Timočke krajine

ISTRA -BRIONI-PLITVIČKA JEZERA

ISTRA -BRIONI-PLITVIČKA JEZERA
april 2019 /2ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119 € / 109 €

Istra je najveće jadransko poluostrvo površine 3.476 km² i koje se nalazi na severoistočnoj obali Jadrana. Najvećim delom se nalazi u Hrvatskoj (90%) i Sloveniji, dok se područje oko mesta Milje nalazi u Italiji. Položaj Istre između Tršćanskog i Kvarnerskog zaliva, odnosno Jadranskog mora i srednje Evrope omogućili su razvoj vekikih gradova Trsta, Kopra, Pule, Rijeke, brodogradilišta, intenzivnog saobraćaja, te evropski značajnog turističkog kompleksa.

Plitvička jezera i NP UNA-DNEVNA VOŽNJA!!

PLITVIčKA JEZERA I NP UNA-DNEVNA VOŽNJA!!
april 2019/1ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

89 € / 79 €

Provedite vikend u najlepšim nacionalnim parkovima

Dubrovnik- Ston- Korčula-Mostar-Sarajevo

DUBROVNIK- STON- KORčULA-MOSTAR-SARAJEVO
april 2019 /2 nocenja/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

89 eur / 79 €

Obilazak Dubrovnika i Korčule, uz posetu Stonu i Trebinju i krstarenje do Lokruma

Vlasinsko jezero -SOFIJA

VLASINSKO JEZERO -SOFIJA
Maj 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6990 / 5990 rsd

Vlasina je poznata je po netaknutoj prirodi, čistim izvorima i Vlasinskom jezeru koje je najveće veštačko jezero u Srbiji, na nadmorskoj visini od 1.213 metara. Ekološki očuvan i zaštićen zakonom, vlasinski kraj turistima u letnjoj sezoni nudi mnogo toga – uživanje u čistom vazduhu i planinskim izvorima čiste vode, u prijatnoj klimi i prelepim pejzažima. Tu su i mogućnosti za bavljenje raznim sportovima na vodi, ali i planinarenjem, pešačenjem, biciklizmom…

SARAJEVO I MOSTAR  (VODOPAD KRAVICE-BLAGAJ -POČITELJ )

SARAJEVO I MOSTAR (VODOPAD KRAVICE-BLAGAJ -POČITELJ )
Maj 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

79€ / 59€

Posetite najlepša mesta u Hercegovini-Mostar, Blagaj, vodopad Kravice-Počitelj. Najatraktivniji lokalitet na Trebižatu je slap Kravica, tri kilometra nizvodno od Vitaljine u Studencima blizu Ljubuškog. Stvoren je radom sedronosne rijeke Trebižat, pa je kao prirodan fenomen pod zaštitom države kao prirodna rijetkost.

Djavolja Varoš -Kopaonik-Vrnjačka banja

DJAVOLJA VAROš -KOPAONIK-VRNJAčKA BANJA
maj 2019 /1ND / bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

5790 rsd / 4990 rsd

Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE. Uživaćemo na najvišoj planini u Srbiji ....posetićemo Vrnjačku banj, degustirati domaća vina..

 Uvac -Vožnja čamcima,  Meandri, Ledena pećina,  Manastir Mileševa

UVAC -VOžNJA čAMCIMA, MEANDRI, LEDENA PEćINA, MANASTIR MILEšEVA
maj 2019 /2 dana/ polupansion / bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6290 rsd / 5499 rsd

Ne propustite svečanosti povodom ktitorske slave Mileševe, Dana svetog kralja Vladislava Nemanjića. Uživajte u Kanjonu reke Uvac koji se smatra za jedno od najlepših mesta u Srbiji. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, između planina Javor i Zlatar, poznat je po svojim uklještenim meandrima. Takođe, ovo je jedno od poslednjih staništa beloglavog supa, predivne ptice koja je gotovo izumrla.

Krstarenje Drinom do Višegrada

KRSTARENJE DRINOM DO VIšEGRADA
maj 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6790 rsd / 5999 rsd

Na plovidbi dugačkoj 52 km uživaćemo u lepoti prirode, u staništima biljnih i životinjskih vrsta Nacionalnog parka Tara, ušću reke Žepe u reku Drinu, proći ćemo kroz najuži deo kanjona, kroz kamp Stari Brod, pored manjih potoka i rečica, srednjovekovnih utvrđenja...

PUTEVIMA NEMANJIĆA (Đurđevi stupovi, Sopoćani, Žiča)

PUTEVIMA NEMANJIĆA (ĐURđEVI STUPOVI, SOPOćANI, ŽIčA)
maj 2019 /2 dana /1 noćenje/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

6590 rsd / 4990 rsd

Raška, mesto odakle je poteklo srednjovekovno srpskokraljevstvo u 13 veku i srpsko carstvo u 14. veku sa posetom nekim od najznačajnijih srednjovekovnih manastira i zadužbina Nemanjića. STUDENICA – GRADAC – ĐURĐEVI STUPOVI I PETROVA CRKVA – SOPOĆANI - MAGLIČ – ŽIČA

Đavolja Varoš , Kuršumlija, Niš

ĐAVOLJA VAROš , KURšUMLIJA, NIš
22-23 septembar 2018/1ND/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

9990 rsd / 8990 rsd

Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE.