Zimski wellness-Smeh JOGA kamp Hotel Omorika ***TARA 2018

ZIMSKI WELLNESS-SMEH JOGA KAMP HOTEL OMORIKA ***TARA 2018
19 -25 februara 2018 / 7 dana/pun pansion/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

LAST MINUTE !! / 21. 999 din

Cilj programa je poboljšanje fizičkih sposobnosti, što nam omogućava očuvanje i unapređenje zdravlja, aktivan i kvalitetan život. Ove godine sa vama osim rekreacije i wellnessa u okviru kampa i Smeh Yoga Srbije , neočikivano šašava odiseja, potpuno nova vrsta odmora. Svaki dan vežbaćemo disanje, smeh, radićemo meditacije, očekuje nas i muzika, ples, pevanje a sve ostalo je tvoja divlja mašta i učešće..

Spa dan u Banji Ždrelo

SPA DAN U BANJI ŽDRELO
Nedelja , 18. mart 2018/bus (vise polazaka)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1999 rsd / 1299 rsd

Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator. Ova banja jedinstvena je po mnogo čemu, a pre svega po tome što se u njoj nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. U blizini Banje Ždrelo se nalaze značajni kulturno-istorijski spomenici homoljskog kraja kao i manastiri. Poznat je manastir Gornjak iz kraja 14 veka, čuven po pećkoj isposnici..

BANJA VRDNIK - TERMAL

BANJA VRDNIK - TERMAL
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 2.660 rsd


Vrnjačka Banja - MERKUR , individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 4500 rsd / 0

MERKUR BORAVAK U SRCU VRNJAČKE BANJE BRIGA O GRAĐANIMA, KOJA TRAJE 70 GODINA Predstavljajući srž Vrnjačke Banje i njene usluge tokom svih 70 godina postojanja, ustanova se transformisala od prvobitnog zavoda i kasnijeg RH centra u Medicinski i spa kompleks Merkur. Kupanje u mineralnoj vodi kojom su ispunjeni svi bazeni Merkurovog Spa centra „Rimski izvor“, savremena je verzija tradicionalnog koncepta banjskih kada.

Prolom banja

PROLOM BANJA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 3 360 rsd

Prolom Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na padinama planine Radan. Poznata je, pre svega, po svojoj lekovitoj Prolom vodi. Bilo da dolazite na lečenje ili odmor, poslovne susrete ili jednostavno, na opuštanje u prirodi, svoj boravak možete upotpuniti Wellness tretmanima, opuštanjem u zatvorenom i otvorenim bazenima, ručkom u "Etno restoranu", izletima do Đavolje Varoši, crkve Lazarice i ostalih kulturnih turističkih atrakcija Topličkog okruga.

Lukovska banja

LUKOVSKA BANJA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 3360 rsd

Lukovska Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na istočnim padinama Kopaonika. Sa svojih 681 m nadmorske visine predstavlja najvišu banju u Srbiji. Svoj boravak možete provesti aktivno, u šetnjama stazama zdravlja kroz prelepu prirodu, baveći se sportom, ili obilaskom nekih od kulturno-istorijskih spomenika. Na Vama je da izaberete sve ono što za Vas predstavlja idealan odmor!

Atomska banja Gornja Trepča

ATOMSKA BANJA GORNJA TREPčA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 2870 rsd

Na samo 130 km od Beograda, nalazi je jedinstvena Atomska banja. Okružena šumovitim brdima i planinama, na nadmorskoj visini od 460 m, predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine. Moglo bi se reći da je smeštena u trouglu izmeðu gradova Čačka, G.Milanovca i Kraljeva

TARA/Hotel "Omorika"

TARA/HOTEL "OMORIKA"
Individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 3500 dinara

Na krajnjem zapadu Srbije, gde Drina pravi najveću okuku u svom toku, smeštena je najlepša srpska, a ujedno i jedna od najlepših planina Evrope – Tara. U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor i rekreaciju.