Spa dan u Banji Ždrelo-Manastir Gornjak

SPA DAN U BANJI ŽDRELO-MANASTIR GORNJAK
Nedelja, 22. jul (19 avgust) 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699 rsd / 999 rsd

Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator. Ova banja jedinstvena je po mnogo čemu, a pre svega po tome što se u njoj nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. U blizini Banje Ždrelo se nalaze značajni kulturno-istorijski spomenici homoljskog kraja kao i manastiri. Poznat je manastir Gornjak iz kraja 14 veka, čuven po pećkoj isposnici..

Aqua park Jagodina-Zoo vrt-Muzej voštanih figura

AQUA PARK JAGODINA-ZOO VRT-MUZEJ VOšTANIH FIGURA
Subota, 29 jul (26 avgust) 2018

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699rsd / 999 rsd

Odmor od gradske vreve. Jednodnevni izlet Aqua pak Jagodina, Muzej voštanih figura i Zoo vrt

Aqua park Petroland i  Dvorac Dunđerski

AQUA PARK PETROLAND I DVORAC DUNđERSKI
Nedelja, 5 avgust 2018/bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699 rsd / 999 rsd

Posetite najveci akva park u Srbiji Pertoland

Akva Park Jakovo-Klub S

AKVA PARK JAKOVO-KLUB S
individualni polasci /Spa vikend za dvoje

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / u pripremi

LETO/JESEN U VRNJAČKOJ BANJI

LETO/JESEN U VRNJAČKOJ BANJI
JUN-SEPTEMBAR 2018.

CENA / SPECIJALNA PONUDA

15 500 din / 14800 din

“Vila AS” je pravi mali dragulj u Vrnjačkoj Banji, ekskluzivni smeštaj, okružen zelenilom i uređenim travnatim prostorom u neposrednoj blizini specijalne bolnice MERKUR i banjske promenade. “Vila AS” oaza mira, otmena i moderna, idealna za porodice, sportske ekipe, ali i za poslovne ljude i sve one koji žele savršen odmor i rekreaciju u najlepšoj banji Srbije. “Vila AS” predstavlja ekskluzivno zdanje hotelskog tipa uklopljeno u parkovski ambijent, s modernim i luksuzno opremljenim smeštajnim jedinicama

JESEN U SRBIJI - ZLATIBOR

JESEN U SRBIJI - ZLATIBOR
SEPTEMBAR 2018 - INDIVIDUALNI POLASCI

CENA / SPECIJALNA PONUDA

16700 din / 16000 din

Zlatibor je planina izuzetne lepote koju krasi prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošaranim borovima po kojima je planina i dobila ime. Vila Jelena se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, na samom početku najvećeg apartmanskog naselja "Obudovica" 100 metara od ski staze ili 300 metara od autobuske stanice i tržnog centra Zlatibora. Vila raspolaže sa 11 smeštajnih jedinica, kapaciteta do 55 kreveta. Svaka jedinica poseduje svoje parking mesto za vaš automobil, kablovsku tv, internet wireless, kupatilo (peškire koji se menjaju svakodnevno) i terasu. U sastavu vile nalazi se restoran koji gostima nudi polupansion "a la carte" uslugu (doručak i večera iz jelovnika po vašoj želji) kao i u letnjem periodu baštu koja je na raspolaganju gostima vile Jelena!!

TARA/Hotel "Omorika"

TARA/HOTEL "OMORIKA"
Individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 3300 dinara/d / vaučer -5000 rsd

Na krajnjem zapadu Srbije, gde Drina pravi najveću okuku u svom toku, smeštena je najlepša srpska, a ujedno i jedna od najlepših planina Evrope – Tara. U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor i rekreaciju.

BANJA VRDNIK

BANJA VRDNIK
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 2.660 rsd

Vrnjačka Banja - MERKUR

VRNJAčKA BANJA - MERKUR
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 4500 rsd / 0

MERKUR BORAVAK U SRCU VRNJAČKE BANJE BRIGA O GRAĐANIMA, KOJA TRAJE 70 GODINA Predstavljajući srž Vrnjačke Banje i njene usluge tokom svih 70 godina postojanja, ustanova se transformisala od prvobitnog zavoda i kasnijeg RH centra u Medicinski i spa kompleks Merkur. Kupanje u mineralnoj vodi kojom su ispunjeni svi bazeni Merkurovog Spa centra „Rimski izvor“, savremena je verzija tradicionalnog koncepta banjskih kada.

Prolom banja

PROLOM BANJA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 3 360 rsd

Prolom Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na padinama planine Radan. Poznata je, pre svega, po svojoj lekovitoj Prolom vodi. Bilo da dolazite na lečenje ili odmor, poslovne susrete ili jednostavno, na opuštanje u prirodi, svoj boravak možete upotpuniti Wellness tretmanima, opuštanjem u zatvorenom i otvorenim bazenima, ručkom u "Etno restoranu", izletima do Đavolje Varoši, crkve Lazarice i ostalih kulturnih turističkih atrakcija Topličkog okruga.

Lukovska banja

LUKOVSKA BANJA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 3360 rsd

Lukovska Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na istočnim padinama Kopaonika. Sa svojih 681 m nadmorske visine predstavlja najvišu banju u Srbiji. Svoj boravak možete provesti aktivno, u šetnjama stazama zdravlja kroz prelepu prirodu, baveći se sportom, ili obilaskom nekih od kulturno-istorijskih spomenika. Na Vama je da izaberete sve ono što za Vas predstavlja idealan odmor!

Atomska banja Gornja Trepča

ATOMSKA BANJA GORNJA TREPčA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 2870 rsd

Na samo 130 km od Beograda, nalazi je jedinstvena Atomska banja. Okružena šumovitim brdima i planinama, na nadmorskoj visini od 460 m, predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine. Moglo bi se reći da je smeštena u trouglu izmeðu gradova Čačka, G.Milanovca i Kraljeva