TRAVEL KLUB -Postani deo nase velike putnicke porodice

TRAVEL KLUB Postani deo nase velike putničke porodice

Neka putovanje sa Travel Klubaom bude tvoj prvi korak

Neka putovanje sa nama bude tvoj prvi korak.

Svaki sledeći napravićemo zajedno i iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara

Svaki sledeći napravićemo zajedno a iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara...

Izaberi svoju turu, Travel Klub avanturu:
BISERI VENETA I OSTRVA LAGUNE - VENECIJA KARNEVAL 2023
15-18 februar SRETENJE 2023 / 4 dana / 3 noćenja HOTEL 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

BISERI VENETA I OSTRVA LAGUNE - VENECIJA KARNEVAL 2023

CENA od 199€ / od 179€ do 15.01.2023

Vreme karnevala u Veneciji željno se očekuje još od vremena Mletačke republike, jer strast, misterija, raskalašnost, zabava, igra, neodoljiva privlačnost maskiranja datira još iz mračnog srednjeg veka. Pod maskama su bili gotovo svi: i plemstvo i siromašniji slojevi, pa je karneval još u 17. veku postao primamljiv za bogate posetioce iz drugih zemalja. Puno puta zabranjivan, danas je to, pre svega, događaj posvećen turistima. Mnogobrojne povorke, muzičke, baletske, pozorišne i cirkuske predstave u osnovi su bogatog programa karnevala u Veneciji.

DVORCI ČEŠKE - PRAG 2023 Simboli prošlosti i čuvari istorije (Karlštajn, Šternberk, Loket, Hluboka)
15-20 februar SRETENJE 2023 / 6 dana / 4 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

DVORCI ČEŠKE - PRAG 2023 SIMBOLI PROšLOSTI I čUVARI ISTORIJE (KARLšTAJN, ŠTERNBERK, LOKET, HLUBOKA)

CENA od 219€ / /

U srcu Evrope nalazi se bajkovita zemlja čija je prestonica predivni Prag. U senci ovog veličanstvenog grada kriju se nebrojene lepote razbacane po snenoj i tihoj češkoj provinciji. Dvorci od kojih zastaje dah, očuvani u tolikoj meri da imate utisak da ste prebačeni u neko drevno vreme vitezova, princeza i dvorskih balova. Obilaziti češke dvorce ponekad je kao zakoračiti u neku bajku koju smo slušali u detinjstvu. Doživite sa nama ovu priču, posetite jednu od najlepših regija Evrope - lepu Češku!

Krakov i Vroclav Poljska 2023 (Zemlja zmajeva, kraljeva i piva)
15-20. februar SRETENJE 2023 / 6 dana / 4 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

KRAKOV I VROCLAV POLJSKA 2023 (ZEMLJA ZMAJEVA, KRALJEVA I PIVA)

CENA od 235€ / od 225€ do 15.01.2023

Krakov važi za jedan od najlepših evropskih gradova sa zaista izvanrednim Starim gradom koji je moguće laganim tempom obići za svega jedan dan. Nedaleko od Krakova se nalaze još i neverovatan rudnik soli Vjelička i jedno od najozloglašenijih mesta na svetu - koncentracioni logor Aušvic. Takođe, izlet u Vroclav nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Vroclav je grad fascinantne arhitekture, reka, 12 ostrva, preko 100 mostova, bogatog kulturnog i društvenog života i grad malih čeličnih patuljaka kojih ima skoro na svakom koraku...

Termalni izvori i krajolici Balatona (Wellness Banja Heviz, Pečuj, Tihanj, Vesprem, Pećina Tapolca)
15-18. februar SRETENJE 2023 / 4 dana / 3 noćenja HOTEL PALACE HEVIZ 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

TERMALNI IZVORI I KRAJOLICI BALATONA (WELLNESS BANJA HEVIZ, PEčUJ, TIHANJ, VESPREM, PEćINA TAPOLCA)

CENA od 219€ / od 209€ do 30.12.2022

Priroda nije poštedela guste šume, termalne izvore i planinske padine za Mađarsku, ali i dalje se glavnim ukrasom zemlje može sigurno nazvati Balaton. Ovo putovanje odvešće vas do najudobnijeg i najživopisnijeg okruženja jezera: degustiraćete lekovitu mineralnu vodu u odmaralištu Balatonfured, posetiti staru opatiju i živopisne zanatske radnje u gradiću Tihanj, razgledati palatu porodice Feštetić u Kesthelju i naravno, kupati se u svetski poznatom termalnom jezeru Heviz…A sve vreme će vas pratiti idilični krajolici Balatona i kaleidoskop mađarskih pejzaža.

DOŽIVI SLOVENIJU 2023 (Ljubljana, Bled, Bohinj, Vodopad Savica, Kopar, Piran, Predjamski grad, Postojnska jama)
15-18. februar SRETENJE 2023 / 4 dana / 3 noćenja u Ljubljani HOTEL M 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

DOŽIVI SLOVENIJU 2023 (LJUBLJANA, BLED, BOHINJ, VODOPAD SAVICA, KOPAR, PIRAN, PREDJAMSKI GRAD, POSTOJNSKA JAMA)

CENA 189€ / od 179€ do 15.12.2022

Slovenija - jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”. Krase je brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstveni spoj prirodnih atrakcija koje treba doživeti, kao što i glasi turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”! Obiđite sa nama Slovenačku rivijeru, 47 km raja, najveću luku ove regije Kopar i stari grad Piran. Uživajte u najslikovitijim mestima Slovenije - Bledu i Bohinju. Doživite čari jedne od najlepših prestonica - Ljubljane i parka Postojnska jama koji u svoj svojoj lepoti i veličanstvenosti nudi doživljaj koji ćete dugo pamtiti!

BEČ - VAHAU DOLINA - Na lepom plavom Dunavu (Đer, Dvorac Lihtenštajn, Banja Baden)
15-18 februar SRETENJE 2023 / 4 dana / 3 noćenja HOTEL 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

BEČ - VAHAU DOLINA - NA LEPOM PLAVOM DUNAVU (ĐER, DVORAC LIHTENšTAJN, BANJA BADEN)

CENA od 199€ / od 189€

Beč - centar moćne carevine sa dvorovima i raskošnim palatama, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama. Grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak...Posetićemo i dolinu reke Dunav na kojoj ćemo oslušnuti istoriju i melodije čuvenih Štrausovih valcera...Prvi gradić na našem putešestviju jeste Krems sa svojim izuzetno očuvanim srednjovekovnim centrom po kojem ćemo se prošetati...Potom sledi poseta drevnom Durnsteinu iznad kojeg se nalaze ruševine starog zamka u kojem je prema legendi bio zatočen engleski kralj Ričard. Poslednji biser ove regije koji ćemo posetiti jeste gradić Melk sa impozantnom Benediktinskom opatijom koja spada u red najvećih opatija Evrope. Kulturni krajolik Vahau doline uvršten je 2000. godine na UNESCO-vu listu. Dolinu krasi divna panorama od koje zastaje dah. Pridružite nam se na ovom putovanju da zajedno uživamo u bajkovitim gradovima smeštenim na lepom plavom Dunavu...

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2023 (Budimpešta, Sekešfehervar, Estergom, Višegrad, dvorci Bori, Brunszvik i Gedele)
15-18. februar SRETENJE 2023 / 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti HOTEL 3* i 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2023 (BUDIMPEšTA, SEKEšFEHERVAR, ESTERGOM, VIšEGRAD, DVORCI BORI, BRUNSZVIK I GEDELE)

CENA 159€ / od 149€ do 15.12.2022

Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske. Ista je situacija i sa okolinom glavnog grada - Budimpeštom! Želimo da vam pružimo četiri savršena dana u otkrivanju blaga davnih vremena. Arhitektonsko nasleđe Mađarske, istorijsko nasleđe tvrđava i dvoraca zaista je bez premca. Zato ne oklevajte. Rezervišite svoje mesto na vreme!

O nama

O nama

Nešto o nama

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Officiis fugiat maiores beatae ducimus culpa aliquid, accusamus possimus veritatis distinctio sapiente quod perferendis ratione inventore quibusdam perspiciatis, autem iste! Rem, perferendis!

Saznaj više
Događaji

Događaji

Naše aktivnosti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi quae hic porro architecto illo aliquam quasi blanditiis ut at? Quos qui vero hic praesentium odit vitae saepe tempora atque consequatur?

Saznaj više
Naši vodiči

Naši vodiči

Upoznaj svog vodiča

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Dignissimos id cum placeat voluptate quae provident deleniti ut? Quos possimus quod illo, sed, non perspiciatis autem molestias commodi maiores incidunt odit!

Saznaj više