DIVLJE VODE BOSANSKE - (Plivski vodopad, Plava voda, Mlinčići, Neretva, Štrbački buk, Vodopad Kravica, Vrelo Bune )

DIVLJE VODE BOSANSKE - (PLIVSKI VODOPAD, PLAVA VODA, MLINčIćI, NERETVA, ŠTRBAčKI BUK, VODOPAD KRAVICA, VRELO BUNE )
10-14 novembar 2021 / 5 DANA / 4 NOĆI SA DORUČKOM / bus / DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129€ / 119€ do 25.10.

Bosna i Hercegovina može da se pohvali sa mnogo neverovatnih prirodnih lepota. Divlje reke, neverovatne planine i misteriozne pećine. Ali one prirodne lepote koje nas najviše oduševljavaju i od kojih zastaje dah su bez dileme na desetine neverovatno lepih vodopada, smeštenih širom zemlje, svaki lep na svoj način. Bosna i Hercegovina ima više vodopada nego Italija, Francuska i Nemačka zajedno! Na ovoj Travel Klub avanturi vas vodimo u pohod na najlepše prirodne oaze Bosne i Hercegovine. Program je namenjen zaljubljenicima u prirodu, koji će pored odmora, kupanja i uživanja u divljim bosanskim vodama imati prilike i da se upoznaju sa bogatim kulturno istorijskim nasleđem ove zemlje.

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2021

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2021
11-14 novembar , 9-12 decembar 2021/ 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 129€ do 20.10.

Krenite sa Travel Klubom u jesenju avanturu iz snova! Otkrijte Mađarsku na jedan potpuno nov način! Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske. Ista je situacija i sa okolinom glavnog grada - Budimpeštom! Želimo da vam pružimo četiri savršena dana u otkrivanju blaga davnih vremena. Arhitektonsko nasleđe Mađarske, istorijsko nasleđe tvrđava i dvoraca zaista je bez premca. Zato ne oklevajte. Rezervišite svoje mesto na vreme!

OHRIDSKI IZVORI 2021 (Skoplje, Bitolj, Struga, Vevcani, Crni Drim, Sv. Naum) - Vila Joce u centru

OHRIDSKI IZVORI 2021 (SKOPLJE, BITOLJ, STRUGA, VEVCANI, CRNI DRIM, SV. NAUM) - VILA JOCE U CENTRU
11-14 novembar 2021 / 4 DANA / 3 NOĆI / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

109€ / 99€ do 20.10.

Teško je reći da li postoje reči kojima se može opisati lepota ovog jezera smeštenog u jugozapadnom delu Severne Makedonije. Nekada religiozno mesto sa čak 365 verskih objekata, legenda kaže da je svaki objekat predstavljao 1 dan u godini, danas je najvažnija turistička destinacija Severne Makedonije. Njegova strarost svedoči o drevnim kulturama koje su se nalazile u Evropi. Ono je svakako biser Balkana u svakom smislu te reči.

DOŽIVI SLOVENIJU 2021

DOŽIVI SLOVENIJU 2021
11/14 novembar , 9/12 decembar 2021 /4 dana/3 nocenja u Ljubljani/ bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 139€ do 20.10.

Slovenija, jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”, koju krase brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstven spoj prirodnih atrakcija koji treba doživeti, kao što glasi i turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”! Obiđite sa nama slovenačku rivijeru, 47km raja, najveću luku ove regije Kopar, stari grad Piran, uživajte u najslikovitijim mestima Slovenije, Bledu i Bohinju. Doživite čari jedne od najlepših prestonca, Ljubljane i parka Postojnska jama koji u svoj svojoj lepoti i veličanstvenosti nudi doživljaj koji ćete dugo pamtit !

Dalmacija, okupana suncem 2021 - Zagreb, Zadar, Split, Šibenik, Trogir , NP KRKA I PLITVICE

DALMACIJA, OKUPANA SUNCEM 2021 - ZAGREB, ZADAR, SPLIT, ŠIBENIK, TROGIR , NP KRKA I PLITVICE
11-14. novembar 2021 / 4 dana / 3 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 139€ do 20.10.

Doživite mirisnu jesen u Dalmaciji. Nema ničeg lošeg u tome da izvan letnje sezone provedete odmor u Dalmaciji. Kada razmišljamo o Dalmaciji, uvijek nam je prvo u mislima plivanje u moru, sunčanje i vrelina, medjutim, zamislite dolazak prekrasne, mirisne jeseni u ovaj kraj. Jeste li okusili takvu Dalmaciju? Naime, novembar je jedan od od najlepših meseci u godini jer je, zahvaljujući mediteranskoj klimi, u Dalmaciji još uvijek ugodno i sunčano, a priroda buja i daje plodove. Dalmacija je u jesen okupana suncem. Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju...Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja... Imaćemo izlet do Nacionalnog parka Krka i NP Plitvice poznatom po slapovima koji oduzimaju dah...Posetićemo Trogir, gradić srednje Dalmacije u kojem je svaki kamen spomenik i koji je uvršten na UNESCO-v popis svetske kulturne baštine, Split, Šibenik. Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu...Pridružite nam se!

 ALBANIJA - SKENDERBEG TURA 2021

ALBANIJA - SKENDERBEG TURA 2021
11-14 novembar , 9-12 decembar 2021 / 4 DANA / 3 NOĆI / DNEVNA AUTOBUSKA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 129€

Lepo je poći na mesto gde nikad niste bili, probati jela koja nikad pre niste jeli i upoznati nove ljude, njihovu kulturu! Albanija je danas poznata kao "poslednja evropska zagonetka'', zato vas pozivamo da je zajedno otkrijemo! Junak ovog putovanja jeste Srbin Đurađ Kastriot, zvani Skenderbeg. Obići ćemo predele Albanije koji su nakon pada Dušanovog carstva prepušteni malobrojnoj srpskoj vlasteli da se u ratnim vihorima spaja i stapa sa raznim narodima i plemenima. Skenderbegova porodica je i pored toga sačuvala srpsku pravoslavnu tradiciju i oko sebe okupila ostale u borbi protiv Otomanske imperije. Obići ćemo gradove Berat, Apoloniju, Kruju i Tiranu i upoznati se sa istorijom i tradicijom koju su Srbi ostavili na teritoriji današnje Albanije.