GOLIJA 2021 PEŠAČKA TURA, OSVAJANJE VRHA JANKOV KAMEN

GOLIJA 2021 PEŠAČKA TURA, OSVAJANJE VRHA JANKOV KAMEN
Termini na upit za zatvorene grupe /jednodnevni izlet autobusom (500km) + pešačka tura 10km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3600 din / do -20%

Golija je jedna od najlepših, najočuvanijih i najšumovitijih planina u Srbiji. Golija svojom masivnošću dominira krajolikom i zauzima površinu skoro dva puta veću od susednog i mnogo poznatijeg Kopaonika.Golija je i dalje u velikoj meri „divlja“ planina i u tome se krije njena lepota. 2001. godine je proglašena za Park prirode, a Rezervat biosfere „Golija-Studenica“ je pod zaštitom UNESKO-a. Najviša tačka Golije je Jankov kamen visok 1834 metara. Pođite sa nama u osvajanje još jednog vrha Srbije i beg u prirodu.

RAFTING IBROM-AVANTURA ZA PAMĆENJE

RAFTING IBROM-AVANTURA ZA PAMĆENJE
Termini na upit za zatvorene grupe / prevoz+ obilasci+rafting

CENA / SPECIJALNA PONUDA

4000 din / do -20%

Doživite nezaobravni rafting Ibrom. Avantura, adrenalin, uživanje. Posetite jedan od najznačajnijih manastira Srbije. Uživajte u ukusu sveže pastrmke sa pogedom na tvrđavu Maglič iz 13 od veka..

Krstarenje Djerdapskom klisurom

KRSTARENJE DJERDAPSKOM KLISUROM
Termini na upit za zatvorene grupe / jednodnevni izlet autobusom (470km)+brod+ručak

CENA / SPECIJALNA PONUDA

4800 din / do -20%

Kad Dunav priču priča.. Kažu da se lepota Dunava ne može opisati ali se može – doživeti…Djerdap-vožnja brodom Obilasci: Manastir Tumane, Lepenski Vir , Trajanova tabla, Decebal Rex, mali i veliki Kazan, manastir Mrakonije, Hajdučke vodenice.. Nakon plovidbe uživaćete u vlaškim specijalitetima i pogledu sa Kapetan Mišinog brega, najlepšeg vidikovca na Dunavu.

ZAGAJIČKA BRDA-oaza Deliblatske peščare, Tvrđava Ram -NOVO !

ZAGAJIČKA BRDA-OAZA DELIBLATSKE PEščARE, TVRđAVA RAM -NOVO !
Termini na upit za zatvorene grupe/ jednodnodnevni izlet autobus (250km) + pešačka tura 14km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2200 din / do -20%

Zagajičkih brda-zelena talasasta uzvišenja koja izranjaju u sred najveće evropske peščare su nešto što svako treba bar jednom da doživi u Srbiji. Kući se provereno vraćate sa gomilom peska u patikama i punim plućima svežeg vazduha.  Najlepđa su sredinom maja kada sve ozeleni i krajem oktobra kada jesen donese svoje jedinstvene žućkaste nijanse. Svakako preporučujemo da izbegavate posetu tokom leta jer su ovde temperature prilično visoke, odnosno, prave pustinjske. Posetićemo i bajkovita tvrđavu Ram, koja čuva magiju najlepših zalazaka sunca

KRSTARENJE KANJONOM UVCA 2021-NESTVARNI MEANDRI -VIDIKOVAC MOLITVA

KRSTARENJE KANJONOM UVCA 2021-NESTVARNI MEANDRI -VIDIKOVAC MOLITVA
Termini na upit za zatvorene grupe/jednodnevni izlet autobusom (580 km)+krstarenje 3h uključena u cenu

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3800 din / do -20%

Udobnim čamcima, splavarite sjeničkim (uvačkim) jezerom i prepustite se lepotama netaknute prirode i nepojmljivom skladu biljnog i životinjskog eko sistema. Uvac sa svojim krivim meandrima jedna je od najatraktivnijih lokacija u Srbiji . U ovom rezervatu prirode živi preko sto vrsta ptica od kojih je možda najznačajniji beloglavi sup jedan od dva preostala lešinara u Srbiji. Tu pticu videćete tokom krstarenja meandrima uvca kako ponosno preleće sa svojim rasponom krila od tri metra...

TAORSKA VRELA 2021-PEŠAČKA TURA, REKA SKRAPEŽ, VODOPAD SKAKAVAC

TAORSKA VRELA 2021-PEŠAČKA TURA, REKA SKRAPEŽ, VODOPAD SKAKAVAC
Termini na upit za zatvorene grupe /jednodnevni izlet autobusom (km) + pešačka tura 16km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2200 din / do -20%

Taorska vrela sa brojnim živopisnim kaskadama i slapovima predstavljaju predstavljaju spomenik prirode u podnožju planine Povlen. Taorska vrela izbijaju u selu Donji Taor i završavaju se vodopadom na ušču Velikog potoka u reku Skrapež. Nekada su postojale brojne vodenice, sada ih ima nekoliko.. Pešačka tura za sve uzraste sa posetom Kosjeriću, vodopadu Skakavac, i uživanju u predivnim seoskim predelima ovog kraja.

PEŠTERSKO POLJE-SRPSKI TIBET-Osvajanje vrha Trojana 1420m- pešačka tura

PEŠTERSKO POLJE-SRPSKI TIBET-OSVAJANJE VRHA TROJANA 1420M- PEšAčKA TURA
Termini na upit za zatvorene grupe / jednodnevni izlet (600 km) + pešačka tura 12km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

3800 din / do -20%

Zamislite da se nađete na jednoj od najvećih visoravni u čitavoj Evropi, i to na visini od 1.150 metara, gde je pedesetih godina 20. veka bilo izmereno čak – minus 39 stepeni! Baš na ovoj visoravni, na 3.118 hektara, prostire se Specijalni rezervat prirode „Peštersko polje“. Ovaj jedinstveni kompleks staništa nastao je usled naročitih prirodnih uslova i bogat je raznolikošću flore i faune. Ali, ne samo time! Ako ste ljubitelj narodnih predanja, zanimljive tradicije i dugih šetnji, ovo je pravo mesto za vas.

RTANJ -USPON NA VRH ŠILJAK -PEŠAČKA TURA  2021

RTANJ -USPON NA VRH ŠILJAK -PEŠAČKA TURA 2021
Termini na upit za zatvorene grupe / jednodnevni izlet (500km) +pešaka tura 15km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2600 din / do -20%

Imate li hrabrosti da krenete sa travel Klubom u avanturu otkrivanja tajni Rtnja? Zakoračite u misteriju!  Vodimo vas na najinteresantniji i najintrigantniji vrh u Srbiji – Šiljak Izlet idealan za ljubitelje prirode i dužih pešačenja.

KLISURA REKE GRADAC-PEŠAČKA TURA( Manastir Lelić i Ćelije)

KLISURA REKE GRADAC-PEŠAČKA TURA( MANASTIR LELIć I ĆELIJE)
Termini na upit za zatvorene grupe / jednodnevni izlet (230km) + pešačka tura 12km

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1900 din / do -20%

Reka Gradac je smaragdni biser zapadne Srbije koja svojim nijansama zelene boje dokazuje svoju bistrinu i čistoću. Iako je proglašen najčistijom rekom u Srbiji, smatra se da je jedna od najčistijih reka u Evropi. Reka Gradac je biser ovog kraja zbog svoje lepote, prelepog kanjona i još lepše prirode, a sa druge strane je i život ovog kraja, jer mu daje najčistiju vodu za piće. Ovde ćete se osećati kao da ste sami deo prirode, a huk reke je nešto što će Vas terati da se uvek ovde vratite.