| Loyalty kartica | Dečiji turizam | Pravna lica | Subagenti | Osiguranje | Avio-karte | Reportaže |

MISIJA I VIZIJA

 

 

                              Pomažemo vam da izgradite iskustva i sećanja. Dozvolite nam da Vam pokažemo svet !

          

              

     Pridružite nam se, povežite se sa svetom, putujmo zajedno  ! 
     Neka putovanje u organizaciji Travel Kluba bude tvoj prvi korak. Svaki sledeći napravićemo zajedno i iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara...
     Putnici koji putuju sa Travel Klubom sa puta se vraćaju drugačiji, širih vidika.

         

               

 

               

 

NAŠA MISIJA 

Obrazovanje, upoznavanje i razumevanje sveta . Svet pripada svima. Svi imamo pravo da živimo u njemu, ali i odgovornost da ga ostavimo u boljem stanju nego što smo ga zatekli. Povezivanje i stvaranje vrednosti, društvene i ekološke odgovornosti. Promocija putovanja kao alata za izgradnju kulture solidarnosti, razmišljanja i radoznalosti, sredstva za borbu protiv gluposti i mržnje, protiv granica oko nas i u nama;. Slobodno kretanje, edukacija, istraživanje, međusobna tolerancija

Naši programi su zasnovani na edukativnim i istraživačkim sadržajima. Misija je kvalitet, a merilo odgovornost. Vodimo računa da dužina puta, ponuda programa  i destinacija , vrsta i način prevoza, izbor lokaliteta  budu usklađeni sa potrebama, godinama, interesovanjima, profesionalnim zahtevima naših korisnika.

Masovnost, takođe nije naš izbor. Kreiramo manje grupe koje garantuju individualan pristup, veću mobilnost, kohezivnost grupa u kojima se neretko rađaju i nova prijateljstva. 

Ideja je da se našim korisnicima omogući promena svakodnevnog okruženja, približe kulturni i zabavni sadržaji, prirodne atrakcije i zanimljivi događaji u zemlji i svetu.

 

ŠTA RADIMO ?

 

Travel Klub je osnovan u okviru Organizacije Stari grad za potrebe putovanja članova (korisnika)  u zemlji i inostranstvu a radi ostvarivanaj svojih ciljeva.

 

Osim grupnih putovanja koje organizuje za svoje članove (korisnike) Travel Klub podržava i samostalna putovanja (bez turističkih agencija), kampovanje, jedrenje, boravak u prirodi, inicijative za samostalnim istraživanjem sveta oko nas, druženje,  upoznavanje, deljenje iskustava i saveta, snalaženje, fleksibilnost i avanturistički duh.

U Travel Klubu se organizuju putujuće radionice. Slušaju se govornici koji dele priče o svojim avanturama i dogodovštinama sa putovanja a na projektorskom platnu se gledaju fotografije iz svih krajeva sveta. Egzotika nije neophodna da bi se doživelo nezaboravno putovanje. Interesantna  priča može biti iz grada, sela u blizini nečijeg rodnog mesta ili pak sa druge strane sveta.

                                                                      

Organizacija obavlja  i privrednu delatnost  a posebno u oblasti obrazovanja i turizma :

Šifra delatnosti 7990- Ostale usluge rezervacije i delatnosti povezane sa njima, sto obuhvata: 
 

- usluge rezervacije i ostale usluge povezane sa putovanjem                                                                              
- rezervisanje prevoza, smeštaja, ishrane, iznajmljivanje vozila, posećivanje sportskih događaja itd.   
- vremenski zakup smeštaja (time sharing)                                                                                                       
 -prodaju ulaznica za kulturne, sportske i zabavne priredbe
- pomoć turistima i posetiocima
- pružanje turističkih informacija  
- delatnost turističkih vodiča
- promovisanje turističke ponude na društvenim mrežama 
- konsalting u turizmu 
 

      

 

 

 

Ostvarena dobit  se koristi iza ostvarivanje ciljeva , uključujući i troškove redovnog rada Kluba i sopstveno učešće u finansiranju određenih projekata.

Pošaljite nam gde bi ste voleli da putujete na email: travelklubsrbija@gmail.com .


         

PONUDA ZA POSAO I SARADNJU   

 

Iako su prethodne 2 godine predstavljale izazov za sve, verujemo da će tekuća doneti neke nove zanimljive projekte, korisne saradnje i – NOVE LJUDE !
I počinjemo sa ovim poslednjim.
Travel Klub traži pojačanje, a svi vi koji ispunjavate uslove možete nam se javiti.
Tražimo motivisane i ambiciozne saradnike. Pridruži nam se ako su putovanja tvoja strast i radi posao koji volis !
Samo ako si kreativna i komunikativna osoba , ako voliš da putuješ, fotografišeš, snimaš, pišeš, samo ako si aktivan na društvenim mrežama.. voliš da se družiš, da upoznaješ nove kulture… superheroj si organizacije pošalji nam svoj CV sa fotografijom i propratnim pismom na : starigradorg@gmail.com

 

ČLANSTVO U KLUBU

 

ČLANSTVO U KLUBU

Kategorije članstva i visina članarine  u okviru TRAVEL KLUBA          


Svi oni koji žele da se priključe Travel Klubu i promociji putovanja kroz obrazovanje, upoznavanje i razumevanje sveta, prijavom putem sajta www.travelklub.rs i online prihvatanjem prava i obaveze kao član iz Statuta Organizacije Stari grad - Travel Klub, automatski postaju članovi udruženja bez obaveze plaćanja članarine.

 

Ukoliko pored putovanja želite da učestvujete u organizovanim dešavanjima u Klubu i organizaciji različitih besplatnih aktivnosti  : edukativni i motivacioni  programi, sportske aktivnosti i obuke , godišnja članarinai iznosi :  500 din ZA ĐAKE, STUDENTE I PENZIONERE  i  700 din  ZA ZAPOSLENE 

 

Članovi – pravna lica (kolektivni članovi) svojim članstvom pomažu rad organizacije. Pored toga, za članove-pravna lica su predviđene određene pogodnosti:
– pojavljivanje imena i logoa članova na sajtu Travel Kluba 
– pojavljivanje imena i logoa članova u publikacijama Travel Kluba
– mogućnost prezentacije članova na događajima koje organizuje Travel Klub
– benefiti i pogodnosti kod kolektivnih članova , stimulativne članske provizije.

 

OMLADINSKI I DEČIJI PROGRAMI 

U okviru organizacije  formiran je   STUDY & TRAVEL KIDS KLUB  sa ciljem pravilnog razvoja i obrazovanja dece i mladih   putem organizacije različitih edukativnih i sportskih programa , kulturne razmene i  organizovanih đačkih i studentskih putovanja. U Klubu se mladi podstiču iz oblasti volonterstva, samoinicijativa i unapređenja lokalne zajednice.
 

 

Deca i omladina (studenti)su oslobođeni plaćanja godišnje članarine .
Izjavu o pristupanju, odnosno učlanjenju u udruženje za maloletno lice do 14 godina života daje njegov zakonski zastupnik u skladu sa zakonom, a ako je u pitanju maloletnik sa navršenih 14 godina života izjavu daje sam maloletnik uz izjavu o davanju saglasnosti njegovog zakonskog zastupnika u skladu sa zakonom.

 

50+ PROGRAMI 

U okviru organizacije formiran je  Klub 50+. Organizovanim dešavanjima u klubu  omogućuje se gradjanima srednje i starije dobi da se druže, stvaraju, razmenjuju ideje, otkriju i osnaže svoje kreativne potencijale, dopune  slobodno vreme. Planiranim aktivnostima dopunjuje se slobodno vreme , vraća osećaj korisnosti i pripadnosti, razvija pokretački duh.

Formiranjem Kluba 50+ organizacija  podstiče da se :

 -umanji čovekov osećaj izolacije i usamljenosti
- upoznaju neobična mesta , zanimljivi, novi ljudi
- steknu novi prijatelji
- provede kvalitetno vreme sa svojom generacijom
- da se dobrom voljom menja svet
 

Za pripadnike generacije 50+ organizuju se različite aktivnosti :

Onima koji pišu, slikaju, sviraju, stvaraju omogućena je besplatna promocija njihovog rada u Klubu .  Aktivnosti u okviri Kluba 50+ možete pratiti na sajtu www.starigrad50plus.org

Godišnja članarina u okviru Kluba 50+ iznosi 500 din ZA PENZIONERE  i  700 din  ZA ZAPOSLENE 

 

KAMPOVI

 

 

 KAMP= K(olektiv)-A(vantura)- M(isija)- P(olet)

 

Kamp može biti: zimski, letnji, sportski, rekreativni, wellness, jezički . Kamp se organizuje za sve generacije Kamp osim što podrazumeva boravak na planini, moru ,obilazak lokaliteta, ishranu , prevoz , kamp ima svoj program, ciljeve i sadržaj. Programi su zasnovani na savremenim metodama vežbanja, učenja , druženja i sticanja novih veština, prilagođen svim generacijama. Radom kampa rukovode članovi stručnog tima, iskusni treneri i instruktori, kao i profesori , predavači , profesionalni animatori. 

Ciljevi kampa :                                                                             

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI 


Sadržaj na sajtu je informativnog karaktera. Za tačne informacije molimo da nas pozovete ili nam pošaljete e-mail. Sadržaj na sajtu može biti postavljen i od strane trećih osoba. Ukoliko neki deo sadržaja (tekst, video, fotografija, vizual ili nešto slično) narušava nečiju privatnost ili narušava autorska prava i intelektualnu svojinu, molimo da nas kontaktirate. Isti će biti automatski uklonjen ili potpisan uz saglasnost autora.

 

Putno osiguranje

 

 

 

Putno zdravstveno osiguranje za članove Travel Kluba

Uskoro krećete na put. Počeli ste da prikupljate sva potrebna putna dokumenta, mape i brošure. Obavezno spakujete u kofer i polisu putnog osiguranja, i Vaš odmor može odmah da počne!

Brigu o neželjenim dešavanjima dok ste na putovanju i privremenom boravku u inostranstvu prepustite našim partnerima, osiguravajućim kućama , jer to je naš posao. Putno osiguranje pružiće Vama i Vašim najmilijima brzu, efikasnu i profesionalnu podršku u slučaju iznenadnih bolesti ili nesrećnog slučaja.

Ne zaboravite da su medicinska i putna asistencija veoma skupe u inostranstvu. Kupovinom polise putnog osiguranja obezbeđujete da navedene troškove, u slučaju neželjenih dešavanja, plati naša osiguravajuća kuća, umesto Vas.

Putujte sa Travel Klubom bezbrižno 24h, na svim kontinentima. 

Avio-karte

 

 

Mesto i zemlja polaska:

 

Datum polaska:

 

Mesto i zemlja dolaska_

 

Datum povratka (ostaviti prazno ako avio-karta nije povratna):

 

Broj putnika:

 

Napomena:

Vaše ime*

 

E-mail adresa*

 

E-mail adresa (provera)*

 

Vaš kontakt broj telefona/mobilnog:*

 

Anti-spam provera*

Anti-spam provera

 

Reportaže sa putovanja

 

 

Postani dopisnik Travel Kluba

Pošaljite nam članke o zanimljivim stvarima iz vašeg mesta ili okoline ili nam pošaljite putoipis sa nekog vašeg putovanja , a mi ćemo se potruditi da ih što veći broj čuje i poželi da ih poseti.

Uputstvo:

  • Članci koje dostavljate treba budu korisni putnicima
  • Članci moraju biti autorski
  • Uz članak pošaljite minimum 3-4 fotografije (minimum 800 x 600 piksela) koje ste napravili sami ili za koje imate pisanu dozvolu vlasnika za upotrebu
  • Uz članak pošaljite Vaše ime i prezme i kontakt e-mail
Reportaže sa putovanja možete pratiti i na našoj instagram i facebook stanici @travelklub