Temišvar-FESTIVAL CVECA - Nedelja 21 april 2019 /bus DNEVNA VOŽNJA

CENA: 2450din. / SPECIJALNA PONUDA: 1499din.


preuzmite program putovanja (pdf)

Predstavljamo Vam Temišvar, prelepi grad na Begeju, živahni lepotan na uspavanoj reci, kulturni, obrazovani i trgovački centar zapadne Rumunije. Četvrti grad po veličini u Rumuniji nazivaju još i „Malim Bečom“ jer je dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo sedište svojom arhitekturom podseća na stari deo Beča. Temišvar je i prvi evropski grad koji je dobio električno osvetljenje a neke od zgrada projektovao je lično čuveni Gustave Eiffell.

 

Program putovanja:

Sastanak putnika u 5.30h. Polazak autobusa iz Beograda u 06:00 h ispred prostorija agencije, Strahinjića bana 2, kod Kalemegdana. Vožnja do granice i zadržavanje na graničnom prelazu radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u
Temišvar, najveći i najznačajniji grad Banata. Obilazak najznačajnijih kulturnih i istorijskih znamemitosti : Trg
pobede, Opera i Nacionalni teatar, Rumunska crkva, kip vučice koja doji Romula i Rema, Trg slobode na kojem
se nalazi stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decebala poslednjeg dačkog kralja,, Trg jedinstva na
kojem se nalaze stub kuge, Rimokatolička katedralna crkva i Saborna crkva koja je sagradjena 1748.god .
Organizovani ručak u eltnom restoranu "Lojd” koji se nalazi u centru grada u zgradi iz 1907. godine, danas
spomeniku kulture pod zaštitom države (fakultativno) ili slobodno vreme. Odlazak u "Iulius Mall", jedan od najvećih tržnih centara u ovom delu Evrope http://www.iuliusmall.com/en/timisoara Dolazak ispred prostorija agencije u kasnim večernjim časovima.
Kraj usluge.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (AC, CD-DVD oprema) 
- razgledanje Temišvara na srpskom jeziku
- usluge predstavnika agencije ( turistički pratilac i vodič)
- sprovodjenje svih predviđenih sadržaja tokom trajanja izleta
- troškove organizacacije i vođenje puta

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

• obavezno putno zdrastveno osiguranje (prema uslovima Triglav osiguranja).
• fakultativni program (organizovani ručak u prestižnom restoranu ,,Lojd” ) 10€
• lične troškove putnika

NAČIN PLAČANJA :

• prilikom rezervacije

POPUSTI I DOPLATE:

- Članovi Kluba  ostvaruju pravo na specijalnu ponudu aranžmana

- Doplata za organizovani ručak : Meni: pileća čorba, piletina i svinjetina , srpski krompir, kupus salata, dezert: tiramisu.

OPŠTE NAPOMENE :           
Organizator putovanja Bike & Travel doo ORGANAK TRAVEL KLUB  licenca OTP 117/2016 od  27.12.2016. Ovaj program putovanja važi sa cenovnikom br. 2/RU-18 od 28.01.2018 . Program će biti realizovan u slučaju 40  prijavljenih. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana od strane organizatora je najkasnije 3 dana pre datuma polaska. Opšti uslovi putovanja agencije TRAVEL KLUB   sastavni su deo ovog programa. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garanciju putovanja u visini 300.000.- eura kojom su putnici osigurani za slučaj insolventnosti i od odgovornosti organizatora turističkog putovanja po osnovu polise  broj  70005272  od  06.12.2017  zaključene kod kompanije “Dunav Osiguranje” a.d.o. koja se  može  aktivirati pozivom na broj telefona 0800 386 286  ili na email kontaktcentar@dunav.com .

  • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen

                                           Bike & Travel doo OGRANAK TRAVEL KLUB , Strahinjića bana 2
                                                   PIB: 109673254, RAČUN: 205-236655-66 Komercijalna banka
                                                                                    Licenca OTP 117/2016

POSEBNE NAPOMENE :

· Raspred sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

· Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja,  uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije organizatora. Agencija  ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.

 

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno