PRODUŽENI VIKEND (TARA, PERUĆAC, MOKRA GORA-RIMSKI GRAD) HOTEL 4* - Od 1 juna do 30 septembra (3 HB+IZLETI )

CENA: / / SPECIJALNA PONUDA: 18200 din


preuzmite program putovanja (pdf)

Trodnevno putovanje/ 3 DANA/3 IZLETA : Banjska stena, Mitrovac , Tepih livada, Mokra gora, Kozja Stena, Perućac, Šarganska osmica , Bele vode, Mećavnik, Rimski grad 

Hotel Zepter Drina 4* ili Vila Drina Perućac

Program putovanja:

1. dan: Individualni dolazak u Zepter Hotel Drina Bajina Bašta ili u Vilu Drina Perućac. Uz bogatu večeru u našem restoranu, upoznaćete se sa sadržajem našeg trodnevnog aranžmana.

2. dan: Izlet - Tara   Bajina Bašta - Zaovine – Banjska stena – Tepih livada - Mitrovac - Kozja stena - Perućac plaza - reka Vrelo i restoran Vrelo. Polazak iz Bajine Bašte posle doručka i obilazak očaravajućeg planinskog sela Zaovine i istoimenog jezera. Uživaćete u zanimljivoj priči o Pančićevoj omorici, lepoj prirodi i još lepšem vidikovcu Banjska stena. Preko mesta Mitrovac, uživajući u šetnji od oko jednog kilometra, dolazimo do čudnovate prirodne pojave nazvanom Tepih livada, koja je naziv dobila po tome što se ugiba pod nogama kao mek tepih. Dalje idemo ka vidikovcu Kozja stena, odakle se pruža predivan pogled na kanjon reke Drine, jezero Perućac i Kozju stenu, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Perućac je turističko mesto, najpoznatije po jezeru koje je napravljeno zbog izgradnje hidroelektrane. Tu je i lepo uređena plaža, gde osim kupanja, gosti mogu da pecaju, voze se brodom, iznajme kajak ili pedalinu, spuštaju se čamcima Drinom, koju ćemo posetiti i dalje nastaviti ka samom naselju u čijem središtu je restoran „Vrelo“,smešten na vodopadu rečice Vrelo, najkraće reke u Evropi, koja se na tom mestu obrušava u Drinu. Nakon toga sledi obilazak destilerije BB Kleka (degustacija rakija i kratka prezentacija o procesu proizvodnje rakije) povratak u hotel, večera i slobodne aktivnosti.

3 dan - Izlet - Mokra Gora  Bajina Bašta - Mokra Gora - Šarganska osmica - Bele vode - Mećavnik

Na vožnju Šarganskom osmicom polazimo nakon doručka i jutarnje kafe. Tokom vožnje proći ćemo stanicama Šargan-Vitasi, Šargan-Jatare i zaustaviti se na nekoliko vidikovaca, odakle se pruža fantastičan pogled na Mokru goru. Putujući čuvenom rutom u obliku broja osam, putniku je gotovo nemoguće da odredi kuda je voz već išao, a kuda tek treba da prođe. Po završetku vožnje koja traje 3 sata (sa usputnim pauzama) odlazimo do lekovitih izvora Bele vode i brda Mećavnik, na kome danas ponosno stoji možda jedini grad koji je u celini napravljen od drveta - Drvengrad. Uživajte na jedinstvenim mestima koje je izgradio poznati srpski reditelj Emir Kusturica tokom snimanja filma „Život je čudo“. Kao u svakom pravom gradu, i u Drvengradu postoje bioskop, muzej, crkva, biblioteka, restoran. Povratak u hotel, večera i slobodne aktivnosti.

4. Dan: Izlet – Rimski grad  Polazak iz Hotela/Vile Drina, prema mestu Skelani (republika Srpska). Neophodno je da gosti ponesu lične karte (ukoliko su državljani Srbije) ili pasoše pošto se prelazi granica. Nakon 10-ak minuta vožnje dolazimo do rimskog Municipiuma Malvesiatiuma (rimski grad iz 2 v.n.e.). Nakon obilaska arheološkog nalazišta, sledi kraći obilazak muzeja Municipiuma u mestu Bosanska Crvica. Nakon posete povratak u hotel, odjava i napuštanje hotela.

Aranžman obuhvata:

 • 3 polupansiona u standardnim sobama (večera – doručak)
 • Prevoz do svih destinacija predviđenih za izlete
 • Ulaznice za sve predviđene posete
 • Stručnog vodiča
 • Za decu do 12 godina. obezbeđeni su popusti (deca do 12 godina imaju 50% popusta ukoliko su u pratnji jedne ili dve odrasle osobe).

Aranžman ne obuhvata:

 • Prevoz do i od hotela/vile
 • Prevoz od aerodroma Beograd/Niš do Bajine Bašte, kao i povratak
 • Individualne troškove
 • Doplatu za deluxe sobe u iznosu od 15 EUR po osobi/po noći
 • Boravišnu taksu i osiguranje u iznosu od 1,1 EUR po osobi/po noći (130 RSD)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu u iznosu od 10 EUR po osobi/po noći za hotel i 10 EUR po osobi/po noći za Vilu Drina

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 5 PUTNIKA

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

HOTEL  ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE USLOVI REZERVACIJE   TARA GREEN BEOGRAD DO

POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA

OVLAŠĆENI POSREDNIK U PRODAJI  BIKE&TRAVEL doo-OGRANAK TRAVEL KLUB

LICENCA 248/2020 Cenovnik br. 3 od 01.06 2020.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno