Bugarska, Bansko, Hotel Orbilux 3* - ski sezona 2020/2021 /8 dana /7 noći/ usluga polupansion

CENA: od 145 € / SPECIJALNA PONUDA: /

UPIT / REZERVACIJA

Skijalište Bansko

Samo skijalište Bansko udaljeno je od grada 12 km i nalazi se na severnim padinama planine Pirin, na nadmorskoj visini od 2600 m, dok je najviši vrh Pirina - Vihren na 2719 m. Iz grada do podnožja skijališta vozi osmosedna gondola. Pored gondole ski centar Bansko ima i 6 četvoroseda, 1 šestosed, 1 trosed i 4 sidra. Ukupna dužina svih staza iznosi 70 km, među kojima je 8 plavih, 11 crvenih i 2 crne staze. Najpoznatija staza je crna i nosi naziv “Tomba” po čuvenom italijanskom skijašu Albertu Tombi, koji je bio jedan od promotera Banskog. Trke Svetskog kupa se održavaju upravo na ovoj stazi. Pored staza za alpsko skijanje, tu je i 12 km staza za skijaško trčanje. Za snoubordere i freestylere postoji fun park. Savremeni sistem staza i ski liftova, izuzetno povoljni vremenski uslovi (prosečna temperatura u januaru je - 1,9°C) i sistem za veštačko osneživanje staza čine da skijaška sezona u ski centru Bansko traje od sredine decembra do sredine maja.

Bugarska, Bansko, Hotel Orbilux 3*

Objekat Apart Hotel Orbilux nalazi se na 800 metara od ski-stanice Gondole u Banskom, na 1,5 km od Starog grada Banskog. U ponudi su grejani bazen u zatvorenom, restoran sa zimskom baštom i besplatna internet konekcija putem kabla.

Pojedini moderni apartmani i studiji imaju potpuno opremljenu kuhinju sa kuhinjskim posuđem, frižiderom i trpezarijom. Svaka smeštajna jedinica sadrži balkon i TV sa satelitskim kanalima. Neke jedinice takođe poseduju mašinu za pranje veša.

Prostrana spa zona objekta Apart Hotel Orbilux uključuje saunu i parno kupatilo. Moderan fitnes centar i masaže takođe su na raspolaganju.

Restoran objekta Apart Hotel Orbilux služi tradicionalnu bugarsku kuhinju, sezonska jela i dečiji meni.

Deca se takođe mogu zabaviti u igraonici, a profesionalno čuvanje dece dostupno je na zahtev.

Obezbeđenje objekta radi non-stop, a na raspolaganju je i obezbeđen podzemni parking. Hotel vrši prodaju ski-pasova, a u okviru objekta možete iznajmiti ili skladištiti ski-opremu.

Program putovanja

Sopstvenim prevozom
1. dan - Ulazak u sobe/studije/apartmane od 14:00 sati po lokalnom vremenu.
2. dan do poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan - Napuštanje hotela do 10:00 h .

HOTEL / Kategorija

Lokacija

 Tip sobe/

Usluga

 

Broj dana /

noćenja

 

Termin

Cena po osobi u

dvokrevetnoj sobi

Hotel Orbilux 3*​

STANDARD    HB

8 DANA/7 NOĆI

NA UPIT

OD 145 

 

 

 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona HB
Boravišna taksa u iznosu od 5 evra po osobi za period boravka ili u pojedinim hotelima 1 evra po danu po osobi;
Izabrani broj noćenja na bazi izabrane usluge;
Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i troškovi organizacije putovanja.
 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 
Prevoz do destinacije,
Individualni troškovi.

Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 25 osoba kada se prelazi na meni - klasičan način usluživanja (salata, glavno jelo i desert).  Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana, izuzev kod sledećeg hotela koji zahteva 100% uplatu cene aranžmana:
U većini objekata za boravak na dan 25.12.2020. obavezna je doplata za Božićnu večeru.
U većini objekata za boravak na dan 31.12.2020. obavezna je doplata za Novogodišnju večeru. 
Doplate se obračunavaju i plaćaju prilikom rezervacije uz aranžman i podležu potvrdi od strane smeštajnih objekata uz potvrdu rezervacije smeštaja.
U hotelima gde je obavezna Novogodišnja i Božićna večera (25.12.2020 i 31.12.2020.), neće se služiti polupansionska večera.

Program i cene za SKI PASS zima 2021 je u izradi.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno