Bugarska, Bansko, Hotel St.George Ski & Holiday 4 * - ski sezona 2020/2021 /8 dana /7 noći/ usluga polupansion

CENA: od 190 € / SPECIJALNA PONUDA: /

UPIT / REZERVACIJA

Bansko je najmladji i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj, smešten u podnožju planine Pirin na 925m nadmorske visine i nalazi se oko 160 km južno od Sofije. Grad ima oko 10.000 stanovnika. Položaj skijališta Bansko omogućava održavanje snežnog pokrivača od decembra do aprila, a alpska priroda Pirina pruža odlične uslove za razne ski sportove. Poslednjih godina ovaj resort je postao najpopularniji bugarski ski centar, sa dosta novih hotela, restorana, barova, klubova… Ski centar se nalazi na oko 10km iznad grada, odakle se stiže gondolom za oko 25 minuta vožnje. Ukupna dužina ski staza je oko 70 km, koje se nalaze u rasponu od 2.550-1.000 metara nadmorske visine. Ski staze su široke i opremljene mašinama za veštački sneg. Staze su pogodne za sve tipove skijaša, od početnika, rekreativaca do profesionalnih skijaša. Ski centar poseduje preko 26 km ski liftova.

Bugarska, Bansko, Hotel St.George Ski & Holiday 4 *

Objekat St.George Ski & Holiday je luksuzan i moderan hotel sa 4 zvezdice, smešten u skijalištu Bansko. Kroz prozore od poda do plafona velikog bazena u zatvorenom pruža se pogled na vrt. Obezbeđeni je besplatni parking, besplatan WiFi i besplatan ogranizovan prevoz do ski-lifta Gondola.

Veliki spa centar objekta St.George Ski & Holiday raspolaže modernim sadržajima. Cena smeštajne jedinice uključuje besplatno korišćenje toplih salona za opuštanje, infracrvene saune, aroma saune, bazena sa toplom mineralnom vodom i hidromasažne kade. Raznovrsni velnes tretmani dostupni su uz doplatu - masaža u hamamu, kozmetički tretmani sa profesionalnom francuskom kozmetikom i usluge frizera.

Sve svetle smeštajne jedinice u ovom spa hotelu opremljene su elegantnim nameštajem od drveta. Na raspolaganju su flat-screen TV sa satelitskim kanalima i besplatnim kablovskim internetom. Sva kupatila su moderna i opremljena bademantilom i papučama. Apartmani imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju.

Bar u foajeu uključuje otvoreni kamin. U objektu St.George Ski & Holiday postoji restoran u kojem se služe jela bugarske kuhinje internacionalna jela. U vašu sobu se svakog dana dostavljaju besplatna kafa i čaj.

Do žičara Bansko može se stići pešice za par minuta. U hotelu je obezbeđena i ostava za ski-opremu.

Opština Bansko je udaljena 1,4 km od objekta St.George Ski & Holiday, dok do Crkve Presvete Bogorodice ima 2 km od objekta.

Program putovanja

 Sopstvenim prevozom
1. dan - Ulazak u sobe/studije/apartmane od 14:00 sati po lokalnom vremenu.
2. dan do poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan - Napuštanje hotela do 10:00 h 

HOTEL / Kategorija

Lokacija

 Tip sobe/

Usluga

 

Broj dana /

noćenja

 

Termin

Cena po osobi u

dvokrevetnoj sobi

 

Hotel St.George Ski & Holiday 4 *​

STANDARD  HB

8 DANA/7 NOĆI

NA UPIT

OD 190

 

 

 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona HB
Boravišna taksa u iznosu od 5 evra po osobi za period boravka ili u pojedinim hotelima 1 evra po danu po osobi;
Izabrani broj noćenja na bazi izabrane usluge;
Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i troškovi organizacije putovanja.
 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 
Prevoz do destinacije,
Individualni troškovi.

Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 25 osoba kada se prelazi na meni - klasičan način usluživanja (salata, glavno jelo i desert).  Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana, izuzev kod sledećeg hotela koji zahteva 100% uplatu cene aranžmana:
U većini objekata za boravak na dan 25.12.2020. obavezna je doplata za Božićnu večeru.
U većini objekata za boravak na dan 31.12.2020. obavezna je doplata za Novogodišnju večeru. 
Doplate se obračunavaju i plaćaju prilikom rezervacije uz aranžman i podležu potvrdi od strane smeštajnih objekata uz potvrdu rezervacije smeštaja.
U hotelima gde je obavezna Novogodišnja i Božićna večera (25.12.2020 i 31.12.2020.), neće se služiti polupansionska večera.

Program i cene za SKI PASS zima 2021 je u izradi.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno