MOSTAR-DOČEK NOVE GODINE 2021 -Hotel Emen 4* u srcu grada - 30 decembar 2020-02 januar 2021 /4 DANA / 3 NOCI / bus/DNEVNA VOŽNJA

CENA: 109€ / SPECIJALNA PONUDA: 99€ do 15.11.

UPIT / REZERVACIJA


preuzmite program putovanja (pdf)

S Mostarom je drugačije. Sa njim se nikad ne opraštam. Jer, Mostar možeš napustiti, ali on ne napušta. Uvuče ti se po kožu, protiče ti kroz vene i sjedini se sa tobom, a da nisu ni svjestan toga. I onda je kasno , nostalgija te zauvek vuče ka gradu rođenom na obalama Neretve"
Aleksa Šantić


Sarajevo : glavni grad Bosne i Hercegovine, grad sa izuzetnim noćnim životom i opuštajućom atmosferom. Grad koji je prava poslastica za dušu i telo. Postoji nešto neodoljivo u Sarajevu, što će Vas možda naterati da ostanete duže nego što ste planirali ili da se zasigurno ponovno vratite.


Trebinje i Manastir Tvrdoš, Trebinje – grad koji se nalazi na krajnjem jugu Republike Srpske, udaljen od Dubrovnika samo 27 km, a od Herceg Novog 45 km. Za Trebinje se kaže da je to grad sunca i platana, a smatra se jednim od najljepših gradova u BIH. Trebinje krase očuvani stari grad i palate mediteranskog tipa koje obiluju izuzetnom lepotom, a ujedno to je i grad čuvenog pesnika Jovana Dučića. U samom gradu se nalazi nekoliko pravoslavnih hramova, od kojih su najpoznatiji manastir Tvrdoš.

Titov bunker, Gotovo pet decenija vešto je skrivana najveća vojna tajna, tajna o Titovom bunkeru u Konjicu. U šumskom ambijentu podno planine Zlatar na potezu od Konjica prema Džajića buku krije se 37 godina staro glavno komandno mesto bivše JNA D-0 ARK. Za sam projekat izgradnje znali su po službenoj dužnosti tek četvorica komandanata tadašnje Narodne armije.

 

Program putovanja:                                                                  4 dana / 3 noći/ autobusom 
                                                                                                                                 DNEVNA VOŽNJA

 

1dan 30.12.2020 BEOGRAD-SARAJEVO-MOSTAR
Sastanak putnika na Studentskom trgu u centru Beograda u 6h. Polazak  u 6.30 h. Vožnja auto putem do rumske petlje i dalje prema Šapcu i Loznici.  Dolazak u Sarajevo. Obilazak grada i upoznavanje sa najznačajnijim      objektima: Vjećnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Baščaršija, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stari kujundžiluk, ulica Sarači, Gazi Husrev Begova džamija, Katedrala, Saborna crkva Rođenja Presvete Bogorodice... Krace slobodno vreme.biće  prilika da se probaju autentični sarajevski ćevapi, obidje kuća sevdaha , kupi autentična tucana kafa..itd.. Nastavak putovanja ka Mostaru. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. Dan 31.12.2020  POČITELJ-MANASTIR ŽITOMISLIĆ MOSTAR-DOČEK NOVE GODINE  2021  
Doručak. Obilazak Mostara u pratnji stručnog vodiča. Fakultativna vožnja čamcem po Neretvi . Fakultativni izlet Manastir Žitomislić i Počitelj , vinarija sa degustacijom vrhunskih hercegovackih vina i domaćom platom. Počitelj je jedinstveno naselje koje se nalazi na  UNESCO-voj listi svetske kulturne baštine.zahvaljujući svojim jedinstvenim odlikama i arhitekturi. Predivna okolina, sa bogatim vinogradima i brojnim vinarijama omogućavaju posetiocima uživanje u čuvenim najboljim vinima iz Hercegovine. Povratak u hotel , odmor i spremanje za najluđu noć. Fakultativni doček u hotelsko lux RESTORANU EMEN uz muziku i gala večeru. SREĆNA NOVA 2021 GODINA
3 dan 01.01.2020  BLAGAJ -MANASTIR TVRDOŠ-TREBINJE -MOSTAR
 Kasni doručak. Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet u Trebinje. Izlet počinjemo obilaskom Blagaja i izvorišta reke Bune na kojem se nalazi stara turska, sufijska Tekija – derviški samostan. Slobodno vreme za uživanje. Pu nastavljamo ka manastiru Tvrdoš  a nakon toga stižemo u TREBINJE. Obilazak grada započinjemo posetom Hercegovačkoj Gračanici odakle se pruža bajkovit pogled na čitav grad. Obilazak Arslanagića mosta ,koji je 1574 izgradio Mehmed paša Sokolović. Odlazak u  Stari grad (Kastel) poseta zanatskim radionicama, Osman pašina i Careva džamija iz 18 veka. Šetnju nastavljamo kroz Gradski park sa mnoštvom spomenika koje je čuveni pesnik Jovan Dučić poklonio svom gradu, obilazak Saborne crkve sa početka 20 veka. Slobodno vreme. Povratak u Mostar. Individualna REPRIZA NOVE GODINE Nocenje
4 dan: 02.01.2020 -JABLANICA (MOST NA NERETVI) -KONJIC-TITOV BUNKER-BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak putovanje do Konjica preko Jablanice sa panoramskim pogledom na most na Neretvi. Konjic predstavlja jedan od bisera Bosne i Hercegovine, upravo zbog bogate prirode koja ga u potpunosti okružuje. Reka Neretva teče kroz sam centar grada Konjica, dok veličanstvena planina Prenj dominira u pozadini. Stari deo grada Konjica je veoma lep za šetnju, kao i centar grada, iz koga se u svakom pravcu pruža živopisan pogled na okolinu i Neretvu. Fakultativna poseta Titovim bunkerima koji predstavljaju pravu atrakciju. Nastavak putovanja ka Beogradu.   Dolazak na mesto polaska  u večernjim časovima.
Kraj usluga.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA* (ograničen broj soba)

30.12.2020-02.01.2021

4*

109€

                 99€

                                                  UPLAĆUJE SE PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-
Prevoz autobusom od 18 do 80 mesta na relacijama navedenim u programu  (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom).
-S
meštaj u Mostaru u hotel Emen 4*  u srcu Mostara  na bazi 3 noćenja sa doručkom u u 1/2  sobama ili 1/3.
-Obilaske i turistička razgledanja prema programu.
-Usluge licenciranog vodiča/pratioca grupe.
- Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-
individualne troškove putnika
-putno zdravsrveno osiguranje
-boravisnu taksu 1,55€ po osobi po danu.
- fakultativne izlete (obavezna rezervacija u agenciji prilikom prijave): OBAVEZNA PRIJAVA I UPLATA  NA RAČUN  AGENCIJE:
-
Izlet u Počitelj , manastir Žitomilić i obilazak vinarije  sa degustacijom 2 vrste vina  hladnom platom ( pršut, 3 vrte sira , domaće masline i domaći hleb pršuta) 20€.
-DOČEK NOVE GODINE ( neogarničena konzumacija hrane , muzika uživo i piće dobrodošlice) 40€.
-Izlet Trebinje , Manastir Tvrdoš, Blagaj 20€.
-
 Vožnja čamcem po Neretvi 5€.
-Ulaznica Titov Bunker 10,5€.

NAPOMENA U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

POPUSTI  I DOPLATE:  ZA 1/1 SOBU:  Doplata za sobu 1/1 60€. Doplata za dodatno sedište 40€ .Doplata za izbor sedišta 15€. Boravisna taksa plaća se na recepciji hotela  oko 3,00 KM ili 1,55€ po osobi po danu

VAŽNA NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije TRAVEL KLUB  odvijaju se iz centra Beograda, Raspored sedenja u autobusu pravi se na osnovu datuma prijave i ne može se menjati osim uz doplatu za izbor sedišta. POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana)

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA : dinarski po srenjem kursu narodne banke , 40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put ,platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD na rate čekovima,40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu 
OPIS SMESTAJNOG OBJEKTA: Hotel Emen 4*se nalazi u centru Starog grada Mostara i na 2 minuta hoda od čuvenog Starog mosta. Sama zgrada, u kojoj je smešten hotel, je pod zaštitom Uneska i uključuje à-la-carte restoran. Svim gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i besplatan parking. Sve sobe su klimatizovane i imaju TV sa satelitskim kanalima. Sopstveno kupatilo opremljeno je kadom ili tušem. Pojedine sobe uključuju i balkon. Tačan naziv hotela biće objavljen na web stranici agencije : www.travelklub.rs najkasnije 7 dana pre puta    

        

       

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
  
PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 3 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRAVEL KLUB

POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA

ORGANIZATOR PUTOVANJA BIKE&TRAVEL doo-OGRANAK TRAVEL KLUB
 LICENCA 248/2020
Cenovnik br. 1 od 15.8 2020.

 

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno