ISTANBUL AVIONOM -DOČEK NOVE GODINE 2021 - 6 dana /5 noci /HOTEL+AVIO ( INDIVIDUALNI POLASCI-TERMIN I BROJ NOĆENJA BIRATE SAMI)

CENA: od 299€ / SPECIJALNA PONUDA: od 199€

UPIT / REZERVACIJA


preuzmite program putovanja (pdf)

 

Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji stanuju i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo - isprepletene i neraskidivo povezane.

Program putovanja:

  hotel + avio  

Program putovanja:

Paket aranžman  hotel + avio    

1..dan BEOGRAD-ISTANBUL             

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Dolazak u Istanbul, pasoške i carinske formalnosti..Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u  izabranom hotelu  na bazi odabrane usluge. Noćenje.
2. – pretposlednji  dan ISTANBUL  Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodni dani za individualna razgledanja i posete. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta: poludnevno panoramsko razgledanje grada Istanbula-Plava džamija, Aja Sofija, Kapali čaršija, Top Kapi palata; poludnevno krstarenje Bosforom sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji; fakultativni večernji odlazak na tursko veče (večera i program). Noćenja.
Poslednji dan ISTANBUL-BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 10:00h-lokalno vreme. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Dolazak u Beograd .
Kraj usluga.

TERMIN, HOTEL, BROJ NOĆENJA BIRATE VI                              

HOTEL / Kategorija

Lokacija

 

 Tip sobe/

Usluga

Broj dana /

noćenja

Termin

Cena po osobi u

dvokrevetnoj sobi

Hotel Lola 3*

 

Standard ND

4/3

na upit

Od 169€

 

Standard ND

6/5

na upit

Od 179€

Grand Hotel Halic 4*

 

Standard ND

6/5

na upit

Od 199€

Hotel Royal 4* NOVA GODINA

 

Standard ND

6/5

na upit

Od 199€

  • Ponuda je informativnog karaktera i sačinjena je prema trenutoj raspoloživosti i dostupnim tarifama na letovima, kao i prema trenutnoj rasoloživosti u hotelima.
  • Cena može da se promeni u svakom trenutku i zagarantovana je samo uplatom

Izbor drugih datuma i hotela je moguć po drugim cenama
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
-Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd
-Aerodromske takse koje su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse.
-Kabinski prtljag 55x40x20 - 8kg
-Smeštaj u  izabranom hotelu u dvokrevetnim standardnim sobama, na bazi noćenja sa doručkom.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
-Povratni transfer do hotela -50€ 
-Veći kofer do 23kg - doplata od 15 do 30 € u zavisnosti od izabranog leta.
-Vodiča - putovanje je individualno

-Fakultativne izlete - mogućnost organizovanja - na upit
-Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika prema uslovima Uniqua osiguranja
 -Nepomenute usluge
 FAKULTATIVNE IZLETE– OBAVEZNA PRIJAVA I UPLATA U AGENCIJI do 10 dana pred polazak.
-   Velika tura (3 sata) – 30€ sa uključenim navedenim obilascima, uslugama lokalnog vodiča i ulaznicom za Aja Sofiju
-   Poseta i obilazak Topkapi palate – 20 € sa uključenom ulaznicom
-  Doček nove godine – Krstarenje Bosforom sa večerom i folklornim programom - 90 € (obavezna prijava u agenciji)
-  Prinčevska ostrva – tročasovni program sa uključenim uslugama vodiča i kartama za feribot i gradski prevoz od centra Istanbula do luke – 25 €
- Repriza Nove godine u  orijentalnom restoranu sa trbušnim plesom – 30 €
-  Dolmabahče palata – 25 € sa uključenom ulaznicom i uslugama vodiča
Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate ,a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner .
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:Plaćanje aranžmana je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Gotovinski, preko računa ili platnim katicama - uplata 100% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 5 dana pre početka korišćenja aranžmana POPUSTI: Umanjenje za dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju 10%. DOPLATA za sobu 1/1 na upit.
POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA ARANŽMAN ISTANBUL:
Rezervacije su NON-REFUNDABLE-bez povracaja novca.

Lola hotel 3* : Objekat The Lola Hotel nudi klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom i poslugom u sobi, a nalazi se na idealnom mestu u centru Istanbula. Ovaj objekat udaljen je 1,4 km od Kapali čaršije, 1,5 km od Aja Sofije i 2,9 km od Pijace začina. Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop i zajednički salon . Sve hotelske sobe za goste sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u objektu The Lola Hotel. Popularna odredišta u blizini objekta The Lola Hotel su Konstantinov stub, Plava džamija i Bazilika Cisterna. Najbliži aerodrom je Aerodrom Istanbul, udaljen 42 km od hotela. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

Grand Hotel Halic 4* Objekat Grand Hotel Halic se nalazi na dobroj poziciji u centru četvrti Bejoglu u Istanbulu. Iz hotela se pruža pogled na zaliv Zlatni Rog.Trg Taksim i Kula Galata udaljeni su par minuta hoda. Hotel poseduje bazen u zatvorenom i spa centar. Hotelske sobe i suite jedinice lepo su uređene i imaju prostor za sedenje opremljen flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Gostima su na raspolaganju grejanje, klima-uređaj i besplatan WiFi. Na raspolaganju su vam i tradicionalni hamam, suva sauna i usluge masaže. Na najvišem spratu nalazi se restoran Adali koji nudi turska predjela i ima jedinstven pogled na drevni Istanbul. U baru sa bilijarskim stolovima i muzikom uživo možete da probate žestoko alkoholno piće raki sa ukusom anisa. Tradicionalna turska kafa služi se u baru u foajeu Rude De Pera. Tramvajska stanica Tunel u dinamičnoj Ulici Istiklal udaljena je 5 minuta hoda od hotela Grand. Stanica uspinjače Bejoglu je udaljena samo 100 metara i njome se direktno stiže do mosta Galata. Do najbližeg tržnog centra Demiroren AVM stiže se za samo 10 minuta hoda. Tržni centar Cevahir udaljen je 5 km.  Na recepciji možete da dobijete kartu za gradski prevoz.

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ: -Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanjeSmeštaj treće osobe ili deteta 2-12 godina u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem)
NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:-Kontinentalni doručak je lagani jutarnji obrok, koji se služi u ograničenim količinama, i sastoji se od jedne vrste peciva, džema ili marmelade, maslaca ili margarina, čaja, filter kafe.
-Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotela, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (TV-posebni kanali, troškovi telefona, interneta, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara i slično.)-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se posle 15h00/ datuma početka smeštaja do 10h00 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.-Organizator putovanja ne može uticati na spratnost; poziciju sobe; površinu sobe; broj sobe; veličinu ležaja, pomoćnog ležaja, sofe, fotelje. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel, shodno raspoloživosti.
VAŽNE NAPOMENE:-Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. - Promena datuma putovanja smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza.-Travel Klub ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.-U slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report)-Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja .Agencija Travel Klub zadržava pravo promene redosleda i sadržaja programa putovanja usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati, predvideti ili u kratkom vremenskom periodu otkloniti.
-Travel Klub nije odgovoran ukoliko se promeni datum, vreme polaska, sadržaj ili redosled fakultativnih izleta i poseta - zbog lokalnih praznika, radova na saobraćajnicama i lokalitetima, štrajkova, saobraćajnog kolapsa, vremenskih prilika.

-U Turskoj ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je overena saglasnost drugog roditelja.

-Turistička viza za građane Republike Srbije, u okviru turističkog aranžmana, koji putuju putnim ispravama RS nije potrebna. Potreban je pasoš koji važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja, slobodna stranica u pasošu.

-Travel Klub ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.

-Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.

-Depozit/Kaucija: Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu. U pojedinim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela (check-out) daje se nalog za povraćaj depozita. Isti može biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja.

- Važne napomene:-Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza, ali pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečje pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.-Kod transfera aerodrom-hotel - aerodrom, autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu,a u zavisnosti kako zbog konfiguracije terena tako i u najvećoj meri u zavisnosti od saobraćajne prohodnosti. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI  2 PUTNIKA- INDIVIDUALNI POLASCI 
TERMINI I BROJ NOĆENJA  SU NA UPIT 
KLIJENTU ĆE BITI PONUDJENE POJEDINAČNE USLUGE AVIO PREVOZA ,  HOTELSKOG SMEŠTAJA
 I DRUGIH USLUGA PO ŽELJI
TRAVEL KLUB NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE USLOVI REZERVACIJE  (ODABRANE AVIO KOMPANIJE I HOTELA)
POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA

BIKE&TRAVEL doo-OGRANAK TRAVEL KLUB
LICENCA 248/2020
Cenovnik br. 1 od 20.09.2020.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno