Izlet u Segedin DNEVNA VOŽNJA - Nedelja 19 maj (16 jun, 21 jul, 18 avgust) 2019/bus

CENA: 2599 rsd / SPECIJALNA PONUDA: 1790 rsd


preuzmite program putovanja (pdf)

Segedin je grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni grad županije Čongrad. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Takodje je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u ovom delu Evrope. Segedin je poznat i po restoranima u kojima su lokalni specijaliteti: halászlé (riblja čorba sa mnogo aleve paprike), pick salama, gulyás (gulaš), kolbász (kobasica), od slatkiša najpoznatija je doboš torta. Segedin je poznat po velikoj osunčanosti u toku godine i orjentalnom začinu koji je ovde donet u XVI veku, paprici..

PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika ispred agencije u 5.30h. Polazak iz Beograda oko 6h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje do 14h obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 7h sa SP pumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića - okretnica autobusa br. 5.Dnevna vožnja novosadskim auto-putem, sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima. Razgledanje i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska pravoslavna crkva.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru ( predlog za individualni obilazak TC ARKAD udaljenog  5 minuta od centra grada, http://www.arkadszeged.hu/sr) Organizovan odlazak do hipermarketa  Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. Polazak za Srbiju u ranim večernjim satima. Dolazak u Beograd oko ponoći.

Kraj usluga

 CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

  • prevoz turističkim autobusom ili mini bosom na navedenoj  relaciji (AC, CD-DVD oprema)
  • panoramsko razgledanje Segedina  
  • usluge predstavnika agencije ( turistički pratilac, vodič)
  • troškove organizacacije i vođenje puta

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • obavezno putno zdrastveno osiguranje 
  • individualne troškove

NAČIN PLAČANJA : prilikom rezervacije
POPUSTI  I DOPLATE:  Specijalna ponuda važi za vlasnike Loylty Travel Klub kartice -700 rsd i članove Kluba 50.
 

OPŠTE NAPOMENE :            

Organizator putovanja Bike & Travel doo ORGANAK TRAVEL KLUB  licenca OTP 117/2016 od  27.12.2016. Ovaj program putovanja važi sa cenovnikom br. 2/SR-17 od 11.12.2017 . Program će biti realizovan u slučaju 40  prijavljenih. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana od strane organizatora je najkasnije 3 dana pre datuma polaska. Opšti uslovi putovanja agencije TRAVEL KLUB 5 sastavni su deo ovog programa. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garanciju putovanja u visini 300.000.- eura kojom su putnici osigurani za slučaj insolventnosti i od odgovornosti organizatora turističkog putovanja po osnovu polise  broj  70005272  od  06.12.2017  zaključene kod kompanije “Dunav Osiguranje” a.d.o. koja se  može  aktivirati pozivom na broj telefona 0800 386 286  ili na email kontaktcentar@dunav.com .

  • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen

                                           Bike & Travel doo OGRANAK TRAVEL KLUB , Strahinjića bana 2
                                                   PIB: 109673254, RAČUN: 205-236655-66 Komercijalna banka
                                                                                    Licenca OTP 117/2016

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno