MAKO BANJA Hagymaticum -Spa izlet Madjarska - na upit

CENA: 2990 / SPECIJALNA PONUDA: 1990 rsd

UPIT / REZERVACIJA


preuzmite program putovanja (pdf)

Banja Hagymatikum se nalazi u mestu Mako na samo 30-ak km od Segedina. Epitet banja nad banjama u Mađarskoj dobila je na osnovu jedinstvenog objekta izuzetne ambijentalne vrednosti otvorenog u januaru 2012.g. u samom centru mesta, za koji je arhitekta Imre Makovec dobio najvrednija državna priznanja.  Pored ovoga, znamenitosti Makoa su Gradska kuća, barokna crkva Sv. Ištvana i hotel Korona. Banja Mako u sklopu svog turističkog kompleksa nudi dosta atrakcija za različite kategorije gostiju. Trenutno raspolaže sa pokrivenim i otkrivenim bazenom, toboganom, delom za saune (intimna, aroma, herba, svetlosna, solna i hagymatikum sauna), ledenim bazenom, školom plivanja odnosno zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, velnesima kao i prostorom posebno prilagodjenim deci mlađeg uzrasta i majkama sa bebama. Za mlade je između ostalog u ponudi i rekreativni deo sa prostorijama za bilijar, kartanje, stoni tenis, stoni fudbal, poker i drugo. U sklopu objekta nalazi se restoran sa delom za ručavanje, gde gosti mogu uživati u pauzi za topao domaći ručak, kafu, torte i kolače. Osim restorana tu je bar za kuliranje koji nudi ukusne voćne koktele, sendviče i poslastice

PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika ispred agencije u 5.30h. Polazak iz Beograda oko 6h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje do 14h obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 7h sa SP pumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića - okretnica autobusa br. 5.Vožnja autoputem ka banji Mako sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

Kraj usluga

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 
-
prevoz turističkim autobusom ili mini busom na navedenoj  relaciji (AC, CD-DVD oprema),
-usluge predstavnika agencije ( turistički pratilac, vodič),
- troškove organizacacije i vođenje puta

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- obavezno putno zdrastveno osiguranje ,
-ulaznica za banju 2900 forinti  (1100 rsd)  PLACA SE U AGENCIJI
 -
doplata za sauna 1200 forinti  (450 rsd) PLACA SE U AGENCIJI)
-
 ostale  troškove koji nisu navedeni u program, lični troškovi
NAČIN PLAČANJA : prilikom rezervacije
POPUSTI  I DOPLATE:  Specijalna ponuda važi za vlasnike Loylty Travel Klub kartice -700 rsd i članove Kluba 50.
 

 

OPŠTE NAPOMENE :            

Organizator putovanja Bike & Travel doo ORGANAK TRAVEL KLUB   licenca OTP 117/2016 od  27.12.2016. Ovaj program putovanja važi sa cenovnikom br. 2/HU-18 od 11.12.2018 . Program će biti realizovan u slučaju 40  prijavljenih. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana od strane organizatora je najkasnije 3 dana pre datuma polaska. Opšti uslovi putovanja agencije TRAVEL KLUB   sastavni su deo ovog programa. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garanciju putovanja u visini 300.000.- eura kojom su putnici osigurani za slučaj insolventnosti i od odgovornosti organizatora turističkog putovanja po osnovu polise  broj  70005272  od  06.12.2017  zaključene kod kompanije “Dunav Osiguranje” a.d.o. koja se  može  aktivirati pozivom na broj telefona 0800 386 286  ili na email kontaktcentar@dunav.com .

  • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen

                                                 Bike & Travel doo OGRANAK TRAVEL KLUB , Strahinjića bana 2
                                                   PIB: 109673254, RAČUN: 205-236655-66 Komercijalna banka
                                                                                    Licenca OTP 117/2016