Beč-letnji koncert bečke filharmonije u Šenbrunu 2019 - 20. jun-23 jun 2019/2 noci /bus/DNEVNA VOŽNJA

CENA: 139€ / SPECIJALNA PONUDA: 125€ do 15.5.

Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom  da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorame do ukusa kolača.
Koncert čuvene Bečke filharmonije se ubraja u vrhunske događaje koncertne scene. Park ispred dvorca Šenbrun će se pretvoriti u jedinstven koncertni podijum na otvorenom. Čuveni orkestar na taj način Bečlijama i svim turistima priredi jedinstveni događaj. 

Program putovanja: 

(20.06.2019.) BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ Sastanak putnika u 05:30 h. Polazak autobusa u 06:00 h. Vožnja preko Novog Sada, Horgoša, teritorijom Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beč. Smeštaj u hotelu. Odlazak autobusom oko 18:15h do dvorca Šenbrun gde u 20:15h počinje besplatni koncert Bečke filharmonije kao poklon građanima Beča i svim gostima. Nakon koncerta povratak u hotel autobusom. Noćenje.

(21.06.2019.) BEČ – BEČKA ŠUMA – SEGROTE – BEČ Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Opera, Folksgarten, Muzej primenjene umetnosti, Prirodnjački muzej, Carska palata, Parlament, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn...Šetnja starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: Katedrala Sv. Stefana, Mocartova rodna kuća, trgovačke ulice Kertner i Graben, zabavni park Prater... Slobodno vreme ili fakultativni obilazak čuvene Bečke šume u kojoj se nalazi zdanje Majerling. Ovde je često boravio Rudolf, jedini sin Franca Jozefa i čuvene carice Elizabete (Sisi). Poseban kuriozitet je da je u Majerlingu Rudolf usmrtio svoju ljubavnicu Mariju Večeru, a potom izvršio samoubistvo 1889. godine. Sledi obilazak velikog kompleksa jednog od najstarijih manastira u Evropi – Hajligenkrojca. Manastir je osnovan 1133. godine i pripada redu cistercita. Nakon obilaska, vožnja do Segrote, najvećeg podzemnog jezera na svetu. Nastalo je posle velike eksplozije u nekadašnjem rudniku gipsa 1912. godine kada se 20 miliona litara vode slilo u rudnik i pećine. Tokom Drugog svetskog rata u pećini se nalazila fabrika aviona u kojoj je bilo preko 2000 ljudi. Jedinstven doživljaj je vožnja brodićem po jezeru koje se nalazi na 60 m. ispod zemlje. Povratak u Beč. Noćenje.

(22.06.2019.) BEČ – NOVI SAD – BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Šenbrunu. Šenbrun, nekadašnja letnja rezidencija carske porodice, smatra se jednom od najlepših baroknih palata u Evropi, u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef… Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog nameštaja, Šenbrun deo UNESCO kulturne baštine. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 15:00 sati. Vožnja teritorijom Austrije i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

Kraj usluga

 

U CENU JE URAČUNATO:
- prevoz udobnim turističkim autobusom ili mini busom 
- tri noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* u širem centru Beča
-,prevoz autobusom do dvorca Šenbrun gde se održava besplatan koncert Bečke filharmonije u odlasku i u povratku, 
- razgledanje Beča sa stručnim vodičem
- troškove organizacije putovanja

U CENU NIJE URAČUNATO-FAKULTATIVNI PROGRAM-OBAVEZNA PRIJAVA I UPLATA U AGENCIJI: 
-Bečka šuma 25€
-Šenbrun (ulazica, prevoz audio guide- Gran tour) 30€

- međ. zdravstveno osiguranje -uplata u agenciji 
- ulaznice za muzeje, galerije...
   

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

POPUSTI  I DOPLATE:  ZA 1/1 SOBU:  Doplata za sobu 1/1 45€ . Specijalna ponuda važi za vlasnike Loylty Travel Klub kartice -700 rsd i članove Kluba 50.
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

  • dinarski po prodajnom kursu Banke Intese  na dan uplate za efektivu, 40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put
  • platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD
    na rate čekovima,
  • 40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu
  • avans 40%, ostatak odloženo - do 3 mesečne rate kreditnim karticama

OPIS SMESTAJNOG OBJEKTAHotel BOCK 3* Nalazi se u širem centru Beča, na liniji gradskog prevoza, na obali jezera, u blizini  tržnog centra SCS. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2  i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... www.hb1.at/de/hotel-boeck-brunn.html 

Hotel PYRAMIDE 4* iz lanca AUSTRIA TREND. Nalazi se oko 12 km od centra grada, na liniji gradskog prevoza, prekoputa velikog tržnog centra SCS. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2+1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... www.austria-trend.at/en/hotels/eventhotel-pyramide  TAČAN NAZIV BIĆE POZNAT 7 DANA PRED PUTOVANJE.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU
MOLIMO PUTNIKE DA 48h PRED PUT POZOVU AGENCIJU RADI POTVRDE MESTA I VREMENA POLASKA
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRAVEL KLUB

POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA

ORGANIZATOR PUTOVANJA BIKE&TRAVEL doo-OGRANAK TRAVEL KLUB
 LICENCA 117/2016 
Cenovnik br. 3 od 5.03.2019.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno