Spa dan u Banji Eržebet **** u Morahalomu - SVAKE SUBOTE

CENA: 2499 rsd / SPECIJALNA PONUDA: 1599 rsd

UPIT / REZERVACIJA

Morahalom se nalazi na nekih 14 km od graničnog prelaza Horgoš, odnosno oko 20 km jugozapadno od Segedina.   Ovaj gradić ima oko 6000 stanovnika i centar je ovog dela južne Mađarske. Banja i javna kupatila igraju značajnu ulogu u turizmu regiona, posebno što zbog svojih medicinskih karakteristika imaju izuzetne specifičnosti u čitavom ovom kraju . Na otvorenom, pored bazena sa lekovitom vodom nalazi se restoran Čarda Varga gde možete pojesti tradicionalni mađarski gulaš, langoš, ili pojesti nešto od brze hrane. Za rekreativce, tu je i olimpijski bazen koji je zimi natkriven. Bazen koji je napolju, može se koristiti i zimi, jer je voda u njemu topla. Napomena: Spa program se ne preporčije osobama sa kardio vaskularnim oboljenjem, proširenim venama, tumorom, infektivnim oboljenjima kože.

Banja Eržebet u Morahalomu ima  14 zatvorenih bazena, 7 otvorenih bazena, 8 sauna (infra i finskom saunom)  sa lečilištem i wellness uslugama. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je izmedju 35-39 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2.. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda. Na otvorenom, pored bazena sa lekovitom vodom nalazi se restoran Čarda Varga gde možete pojesti tradicionalni mađarski gulaš, langoš, ili pojesti nešto od brze hrane. Za rekreativce, tu je i olimpijski bazen koji je zimi natkriven. Bazen koji je napolju, može se koristiti i zimi, jer je voda u njemu topla. Napomena: Spa program se ne preporčije osobama sa kardio vaskularnim oboljenjem, proširenim venama, tumorom, infektivnim oboljenjima kože.

POLASCI

Septembar  09.09.   16.09.   23.09.   30.09.

Oktobar   07.10.   14.10.   21.10.   28.10.

 

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Beograda u 6h ispred prostorija Kluba 50, Strahinjića bana 2, kod  Kalemegdana.  Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Dolazak na mesto polaska oko ponoći. turizmu regiona, posebno što zbog svojih medicinskih karakteristika imaju izuzetne specifičnosti u čitavom ovom kraju . Na otvorenom, pored bazena sa lekovitom vodom nalazi se restoran Čarda Varga gde možete pojesti tradicionalni mađarski gulaš, langoš, ili pojesti nešto od brze hrane. Za rekreativce, tu je i olimpijski bazen koji je zimi natkriven. Bazen koji je napolju, može se koristiti i zimi, jer je voda u njemu topla. Napomena: Spa program se ne preporčije osobama sa kardio vaskularnim oboljenjem, proširenim venama, tumorom, infektivnim oboljenjima kože.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

  • prevoz turističkim autobusom ili mini busom na navedenoj  relaciji (AC, CD-DVD oprema)
  • usluge predstavnika agencije ( turistički pratilac, vodič)
  • troškove organizacacije i vođenje puta

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • obavezno putno zdrastveno osiguranje 
  • ulaznica za banju Eržebet
  • ostale  troškove koji nisu navedeni u programu
  • lični troškovi

NAČIN PLAČANJA :

  • prilikom rezervacije
 

POPUSTI I DOPLATE:

-  Članovi Kluba ostvaruju pravo na specijalnu ponudu  aranžmana* 
-  Ulaznica za banju-2000 forinti (oko 6,5-7 eura), plaća se kod vodiča (teretana, frizer, solarijum , pojedini wellness tretmani-masaže..se dodatno naplaćuju).

 

OPŠTE NAPOMENE :            

Organizator putovanja Bike & Travel doo ORGANAK TRAVEL KLUB   licenca OTP 117/2016 od  27.12.2016. Ovaj program putovanja važi sa cenovnikom br. 2/SR-17 od 11.12.2017 . Program će biti realizovan u slučaju 40  prijavljenih. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana od strane organizatora je najkasnije 3 dana pre datuma polaska. Opšti uslovi putovanja agencije TRAVEL KLUB   sastavni su deo ovog programa. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garanciju putovanja u visini 300.000.- eura kojom su putnici osigurani za slučaj insolventnosti i od odgovornosti organizatora turističkog putovanja po osnovu polise  broj  70005272  od  06.12.2017  zaključene kod kompanije “Dunav Osiguranje” a.d.o. koja se  može  aktivirati pozivom na broj telefona 0800 386 286  ili na email kontaktcentar@dunav.com .

  • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen

                                                 Bike & Travel doo OGRANAK TRAVEL KLUB , Strahinjića bana 2
                                                   PIB: 109673254, RAČUN: 205-236655-66 Komercijalna banka
                                                                                    Licenca OTP 117/2016