Zimski wellness kamp Hotel Omorika ***TARA 2019 - 19 -25 februar 2019 / 7 dana/pun pansion/bus

CENA: 27.990 rsd / SPECIJALNA PONUDA: 25 990 rsd -5000

Planina Tara

Na krajnjem zapadu Srbije, gde Drina pravi najveću okuku u svom toku, smeštena je najlepša srpska, a ujedno i jedna od najlepših planina Evrope – Tara. Malo je mesta sa toliko zelenila, mira i tišine. Dobar deo planine Tara zbog svojih izuzetnih prirodnih retkosti 1981. godine je proglašen nacionalnim parkom. Prosečna nadmorska visina od 1000 do 1200 metara i netaknuta priroda idealan su spoj za odmor i oporavak. Najviši vrh, Zborište, visok je 1 544 m i nalazi se na 4,5 sata hoda  jugozapadno od hotela “Omorika“. Od ukupne površine koju Tara zahvata, preko 70% čine guste četinarske šume.. Planina krije i hrani izuzetno bogat životinjski svet..Ono što slavi planinu Taru jeste drvo neizmerne lepote, Pančićeva omorika. Naš  čuveni botaničar Josif Pančić tragao je dvadesetak godina za drvetom, za koje je čuo da postoji, ali nije znao gde. Posle mnogo lutanja sreo se sa njom 2. avgusta 1875. godine na brdu Vis, u selu Zaovinama, gde se danas nalazi prelepo gorsko jezero tirkizno zelene boje. Kažu da planina Tara ima najviše pozitivne energije i izuzetnu koncentraciju negativnih jona koji su od vitalnog značaja za zdravlje ljudi.

Hotel “Omorika***”

U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor  i rekreaciju.Sve sobe su sa direktnom telefonskom linijom i TV aparatom-satelitski program.

Pored hotelskog restorana, na raspolaganju je i banket sala, VIP salon, aperitiv bar, poslastičarnica, terasa, prodavnica suvenira, frizerski salon, salon lepote, ambulanta, biblioteka i niz drugih sadržaja koji gostima boravak čine prijatnim.Hotel nudi sadržaje kao što su: poluolimpijski zatvoreni bazen sa saunom, teretana, kuglana, stoni tenis, bilijar, internet kabinet, ambulanta, biblioteka. Bežični internet je dostupan u holu hotela i svim salama. U neposrednoj blizini hotela je trim staza duga 1900 metara sa sportskim spravama, 10 km uređenih šetnih staza u borovoj šumi, dva teniska terena i tereni za rukomet, košarku i odbojku kao i ski staza duga 300 metara pogodna za školu skijanja. Hotel u svom sastavu ima kongresnu salu sa potrebnom audio-vizuelnom opremom i više manjih sala za rad (radionice i predavanja).

 

Cilj sedmodnevnog kampa je  aktivan odmor i rekreacija , poboljšanje fizičkih sposobnosti,  očuvanje i unapređenje zdravlja. Sedmodnevni program je jedinstven, zasnovan na savremenim metodama vežbanja, učenja, druženja i sticanja novih veština. Radom kampa rukovode, iskusni treneri i profesionalni animatori (rekreatori).
SEDMODNEVNI PROGRAM:.
17.februar,  Beograd-Tara
Sastanak grupe kod Kalemegdana, Strahinića bana 2 u 07h.  Dolazak u hotel oko podneva. Ručak . Odmor. Ostatak dana prema rekreativnom programu.Večera.
28-22. februar , Tara (Kaludjerske bare)
Wellness kamp prema utvrdjenom dnevnom  programu
23. februar , Tara-Beograd
Doručak. Šetnja, slobodno vreme. Povratak za Beograd. Dolazak na mesto polaska u večernjim satima. Kraj usluge.
 

U CENU JE URAČUNATO:
-
prevoz  turističkim autobusom  od 16-83 mesta (klima, radio, dvd) 
-6 noćenja sa punim pansionom (švedski sto)
-smeštaj  u komfornim sobama 1/2, na upit  1/3 ili ¼-porodična
-Sportsko-rekreativni program : svakodnevno grupno vežbanje u sali, organizovane šetnje (tracking – više pravaca različitih dužina), sportska takmičenja u hotelu (bilijar, kuglana, stoni tenis),  zabavni program , (diskoteka ,bar), korišćenje  hotelskog bazena, saune i teretane .
 -Usluge turističkog pratioca i rekreatora
-troškove organizacije i realizacije putovanja
U CENU NIJE URAČUNATO:
-boravišna taksa trenutno je 100,00 dinara i osiguranje 2,06 dinara dnevno po osobi (podložna je promeni)
-fakultativni program:  organizovani izleti sa autobusom u pratnji lokalnog vodiča – od 700 dinara u zavisnosti od destinacije (manastir Rača, Mokra gora, Zaovine, Perućac, Banjska stena i dr.) . Fakultativni program organizuje lokalni partner. -individualni troškovi
NAČIN PLAČANJA :
-Uplata rezervacije  u minimalnom  iznosu od 40%, ostatak 15 dana pred put.
-Mogućnost plaćanja na rate (gotovinom do polaska ) ili čekovima gradjana do  31.03.2019
 1. rata- rezervacija u iznosu 30% , ostale rate pristižu 10 ili 25. u mesecu.
 POPUSTI I DOPLATE:
-Članovi Kluba (Loyalty Travel Klub ) ostvaruju pravo na specijalnu ponudu aranžman .
-Doplata za 1/1 sobu 700 dinara dnevno
Napomena: Mogućnost korišćenja subvencionisanih vaučera od 5000 rsd ukoliko budu aktuelni u 2019 godini. (umanjenje kroz poslednju ratu) .
Hotel “Omorika***”:.Sve sobe su sa direktnom telefonskom linijom i TV aparatom-satelitski program.Pored hotelskog restorana, na raspolaganju je i banket sala, VIP salon, aperitiv bar, poslastičarnica, terasa, prodavnica suvenira, frizerski salon, salon lepote, ambulanta, biblioteka i niz drugih sadržaja koji gostima boravak čine prijatnim.Hotel nudi sadržaje kao što su: poluolimpijski zatvoreni bazen sa saunom, teretana, kuglana, stoni tenis, bilijar, internet kabinet, ambulanta, biblioteka. Bežični internet je dostupan u holu hotela i svim salama. U neposrednoj blizini hotela je trim staza duga 1900 metara sa sportskim spravama, 10 km uređenih šetnih staza u borovoj šumi, dva teniska terena i tereni za rukomet, košarku i odbojku kao i ski staza duga 300 metara pogodna za školu skijanja.).
 

Cilj sedmodnevnog kampa je  aktivan odmor i rekreacija , poboljšanje fizičkih sposobnosti,  očuvanje i unapređenje zdravlja. Sedmodnevni program je jedinstven, zasnovan na savremenim metodama vežbanja, učenja, druženja i sticanja novih veština. Radom kampa rukovode, iskusni treneri i profesionalni animatori (rekreatori).

POSEBNE NAPOMENE:

 • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 •  Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.
 •  Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.   Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...

 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

 • Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.

 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)
 • Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. istaknut u prostorijama agencije
Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno