KOPAONIK 2019- APARTMANI MUJEN - UZ MOGUĆNOST KORIŠĆENJA SUBVENCIONISANIH VAUČERA

CENA: 176e / SPECIJALNA PONUDA: UZ VAUČER

Kopaonik je najveći ski centar u Srbiji, bogat je sa odlično pripremljenim stazama koja skijašima pruža neizmerno uživanje! Ski centar Kopaonik poseduje ski staze za sve kategorije skijaša - od početnika do profesionalaca.

Skijanje na Kopaoniku

Ski centar Kopaonik prostire se na oko 62km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljena je staza "Malo Jezero".
Za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor ski vrtića sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Ski centar Kopaonik poseduje i sistem za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% skijališta. Ovim sistemom pokrivene su staze: Karaman A i B, Pančićev vrh, Duboka 1 i 2, Sunčana dolina, Malo jezero, Krst, Krčmar, Kneževske bare, Mali Karaman, Marine vode, Karaman i pripadajući ski putevi, kao i skijalište na Gobelji.

Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje sezona skijanja na Kopaoniku traje duže, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji mogu biti sigurni da će tokom zimske sezone moći da uživaju u odličnno pripremljenim stazama.

Ski staze na Kopaoniku su veoma dobro povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat.

Žičara četvorosed "Pančićev vrh" tokom čitave zimske sezone ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik omogućava.

APARTMANI MUJEN

Sa namerom da Vaš odmor učinimo prijatnim i nezaboravnim, potrudili smo se da Vam obezbedimo adekvatan komfor i ambijent apartmana u prirodnom i privlačnom stilu.
Nalazimo se u Vikend naselju, u mirnom i zelenom okruženju na sunčanoj strani Kopaonika, koje je idealno mesto za miran i opuštajući odmor daleko od gužve, svakodnevice i brzog ritma života.
Naše otmene vile pružiće Vam savremenu uslugu uz gostoprimstvo osoblja. Osećaj gostoljubive i domaće atmosfere imaćete u toku boravka u našim apartmanima. Shodno tome, biće Vam omogućeni jedinstven doživljaj i kompletno predavanje odmoru.Enterijeri apartmana su opremljeni prema najvišim standardima, pri čemu je akcentovana funkcionalnost i udobnost. U prelepom pogledu na guste smrčeve šume, možete uživati sa sopstvene terase uz jutarnju kafu, udahnuti svež kopaonički vazduh i dopustiti da sva Vaša čula budu zadovoljena.
Raznolika kuhinja sa nacionalnim i internacionalnim specijalitetima zadovoljiće sve Vaše zahteve.
Bogatstvom svoje ponude, kvalitetom usluge i autentičnim šarmom, naš hotel predstavlja značajan faktor za razvoj sportskog i kongresnog turizma na najlepšoj planini, Kopaoniku, koji, kako leti − tako i zimi, privlači turiste širom sveta.
Osetite i Vi nezaboravan i očaravajući dah prirode.

 

Individualni polasci 
 

Cene važe u periodu od 1. aprila do 1. decembra 2019. 

U CENU JE URAČUNATO:
 
-5 noćenja/6 dana u studio apartmanima (1/2) i standard apartmanima (1/4, 1/6)
-pun pansion (doručak,ručak,večera) - bečki način posluživanja 
 -neograničeno korišćenje SPA&WELLNESS centra (otvoreni,zatvoreni bazen sa jacuzzijem,finsku saunu, infracrvenu saunu,aroma - parno (tursko kupatilo), slanu sobu,tepidarijum klupe.
-parking za goste hotela,shodno raspoloživosti, sef za odlaganje dragocenosti, LCD sa kablovskom TV,WI FI internet
U CENU NIJE URAČUNATO:
-boravišna taksa trenutno je 100,00 dinara po osobi po danu za odrasle i 50,00 din za decu od 7 do 15 godina po danu.Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.  Osiguranje iznosi 30,00 dinara dnevno po osobi.
NAČIN PLAČANJA :
-Mogućnost korišćenja subvencionisanih vaučera u iznosu od 5.000 din, ostatak iznosa gosti uplaćuju u roku od 3 radna dana od kad se uradi rezervacija 

 POPUSTI I DOPLATE:
-Članovi Kluba (Loyalty Travel Klub ) ostvaruju pravo na specijalnu ponudu aranžmana .
 .

 

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno