OHRID-NOVA 2019 GODINA - 30 decembar 2018-02 januar 2019/3 NOĆENJA/DNEVNA VOŽNJA!!

CENA: 119€ / SPECIJALNA PONUDA: 99€ do 20.11.

Ohrid i Ohridsko jezero su svakako najveće i najposećenije turističke atrakcije našeg suseda - Makedonije. Jedno od najvećih i najstarijih prirodnih jezera u Evropi imalo je vremena da oko sebe izgradi dovoljno sadržaja za svačiji ukus. Za njegove prirodne vrednosti znalo se od davnina. Kad znamo da je Ohrid jedno od mesta na svetu koje se nalaze na UNESCO - voj listi svetske baštine i po prirodnim i po kulturno – istorijskim spomenicima, nema sumnje da privlači veliki broj turista tokom cele godine.

Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta, ali i tokom novogodišnjih praznika. Tada se mali Ohrid, sa svojim kaldrmama i slikovitim crkvama, pretvara u živahno mesto prepuno zabave. Grad u kome se prožimaju prošlost i sadašnjost. Uživajte u njemu na prelasku u 2019. godinu.

Program putovanja

30.decembar 2018: Beograd – Niš- Ohrid
Sastanak piutnika ispred agencije, Strahinjica bana 2  kod Kalemegdana u  6h. Polazak iz Beograda u 6.30h. iz Niša u 10h.  Dnevna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, obavljanja pasoških i carinskih formalnosti. Dolazak u Ohrid u kasnim poslepodnevnim časovima. Smeštaj u vili. Noćenje.

31 decembar 2018: Ohrid – Sv Naum

Panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada Ohrida poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa vodičem: Arheološki muzej, crkva Sv. Sofija iz XI veka, crkva Sv. Bogorodica Perivlepte (Sv. Kliment), izgrađena 1295. god. na vrhu starog grada, Rimski teatar. Obilazak crkve Sv. Jovana Bogoslova Kanea, jedne od najstarijih crkava u Ohridu. Obilazak stare čaršije i šoping u autentičnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim filigranskim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima.
Popodnevni fakultativni izlet  izlet za Sveti Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa. U povratku obilazak Biljaninih izvora i osveženje uz riblju čorbu. Povratak u Ohrid.  Slobodno vreme za individualno razgledanje grada i pripreme za najluđu noć. Uveče,  doček nove godine uz svečanu novogodišnju večeru  u izabranom hotelu (bogata trpeza sa aperitivom), kao i veseli makedonski i internacionalni muzički program. Gosti  mogu Novu Godinu dočekati na glavnom trgu sa bogatim muzičkim programom i vatrometom, u nekim kafićima sa konzumacijom ili fakultativno u restoranu hotela Aqualina sa bogatom večerom (neograničeno piće) i dobrim provodom. SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje.

1 januar 2019 - Struga
 Oko podneva  fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno - istorijskog grada… Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Ručak u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u Ohrid. Slobodno veče i repriza Nove Godine. Noćenje.

2 januar 2019: Ohrid – Skoplje – Beograd
Odjava iz smeštaja. Putovanje ka Skoplju. Panoramsko razgledanje grada – Skopska tvrđava – kale, crkva Sv.Spasa, Mustafapašina džamija. Nastavak puta za Beograd. Dolazak u Beograd oko ponoći (u zavisnosti od čekanja na graničnom prelazu).
Kraj aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji  / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
•smeštaj na bazi 3 noćenja   u 1/2 i 1/3 sobama
•panoramsko razgledanje Ohrida i Skoplja u pratnji vodiča 
•usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
•troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•putno zdravstveno osiguranje 
•individualne troškove – nepomenute usluge
•doplata za svečanu novogodišnju večeru  35 evra. -svečana večera - meni i neograničeno domaće piće uz muzički program
•doplata za reprizu Nove Godine 25 evra.-svečana večera - meni i neograničeno domaće piće uz muzički program.
FAKULTATIVNI IZLETI: (minimum 25 pax za realizaciju)-OBAVEZNA PRIJAVA I UPLATA U AGENCIJI: 
- SVETI NAUM SA ULAZNICOM I RIBLJA ČORBA NA BILJANINIM IZVORIMA  15 evra
IZLET ZA STRUGU I VEVČANE (sa uključenim ručkom u nacionalnom restoranu) 20 evra

PAKET IZLETA UPLAĆENIH U AGENCIJI 25€ umesto 35€  

POPUSTI I DOPLATE:
-Pravo na specijalnu ponudu imaju članovi Kluba 50 i vlasnici Loyalty Travel Klub kartice-vidi O NAMA
-Doplata za sobu 1/1 na upit

NAČIN PLAĆANJA:
•dinarski po prodajnom kursu poslovne  banke na dan uplate za efektivu,  40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put 
•platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS
•na rate čekovima, 40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu
•avans 30%, ostatak odloženo - do 3 mesečne rate kreditnim karticama  VISA, MASTER CARD I AMERICAN EXPRESS  

OPIS SMEŠTAJA:

Vila I kategorije, apartman ili hotel sa 3* .Sadržaj soba/apartmana: predviđeni broj ležaja, SAT TV, mini bar, WI-FI, sef, kupatilo, pojedine sobe imaju terasu. U apartmanima odvojena soba za spavanje.

 

OPŠTE NAPOMENE :            

Organizator putovanja Bike & Travel doo ORGANAK TRAVEL KLUB   licenca OTP 117/2016 od  27.12.2016. Ovaj program putovanja važi sa cenovnikom br. 4/M-18 od 9.10.2018 . Program će biti realizovan u slučaju 40  prijavljenih. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana od strane organizatora je najkasnije 3 dana pre datuma polaska. Opšti uslovi putovanja agencije TRAVEL KLUB   sastavni su deo ovog programa. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garanciju putovanja u visini 300.000.- eura kojom su putnici osigurani za slučaj insolventnosti i od odgovornosti organizatora turističkog putovanja po osnovu polise  broj  70005272  od  06.12.2017  zaključene kod kompanije “Dunav Osiguranje” a.d.o. koja se  može  aktivirati pozivom na broj telefona 0800 386 286  ili na email kontaktcentar@dunav.com .

  • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen

                                                 Bike & Travel doo OGRANAK TRAVEL KLUB , Strahinjića bana 2
                                                   PIB: 109673254, RAČUN: 205-236655-66 Komercijalna banka
                                                                                    Licenca OTP 117/2016

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno