DOČEK NOVE 2019 GODINE HOTEL ZEPTER 5* -Krstarenje kanjonom Drine - 31 decembar 2018-03 januar 2019/bus /2ND +2 svečane gala večere

CENA: 230€ / SPECIJALNA PONUDA: 199€ do 20.11.

UPIT / REZERVACIJA

Bajina Bašta, čarobno lep grad u zapadnoj Srbiji, po mnogima je jedan od najlepših gradova sveta. Smešten je na prekrasnom mestu, na obali bistre reke Drine, a u podnožju planinske lepotice Tare. Mnogi turisti i putnici namernici dolazili su i dolaze da uživaju u lepotama koje ovaj gradić, u svojoj prelepoj okolini, nesebično pruža. Ako se pitate, koji je to motiv pored koga putnici najčešće zastanu, najduže ostanu, od čije lepote im zastaje dah, koji je to motiv najčešće fotografisan i koji se nalazi na skoro svim reklamno-turističkim biltenima Bajne Bašte i Srbije, većina njih će odgovoriti: Kućica na steni! 

Perućac je turističko naselje udaljeno od Bajine Bašte 13 km, na desnoj obali reke Drine. U neposrednoj blizini je velika brana hidrocentrale, odakle počinje jezero, dugačko 54 km, čiji se veličanstveni kanjon prostire sve do Višegrada.

Krstarenje kanjonom reke Drine 

Na ovoj plovidbi  uživaćemo u lepoti prirode, u staništima biljnih i životinjskih vrsta Nacionalnog parka Tara, ušću reke Žepe u reku Drinu, proći ćemo kroz najuži deo kanjona, kroz kamp Stari Brod, pored manjih potoka i rečica, srednjovekovnih utvrđenja...

Na desnoj, a delom i levoj obali Drine, s obe strane Rzava, koji se tu uliva u Drinu, na istoku Bosn

Plovidba kroz rečni tok koji krivuda i prolazi kroz useke, uživanje u zelenoj boji koja odmara oči i unosi iskonski mir u dušu posmatrača. Završetak puta kod hidrocentrale, koja je uzrok nastajanja akumulacionog jezera Perućac. Stvaranje veštačke akumulacije nije narušilo iskonsku lepotu ovog kraja, već je dopunila turističku razglednicu Bajine Bašte.

Program putovanja:
1. dan BEOGRAD – SUNČANA REKA – SOKO GRAD - VRHPOLJE – BAJINA BAŠTA

Polazak  iz Beograda u 7.30h, vožnja  ka Podrinju. Vino, pesma, muzika da vam “podigne” raspoloženje još u autobusu. Vožnja pored Šapca i Banje Koviljače, kraći odmor u etno restorana „Sunčana reka“. Šetnja i obilazak kompleksa koji se nalazi na samoj obali Drine. Polazimo uzvodno Drinom ka Bajinoj Bašti. Vožnja pored hidroelektrane Zvornik i Zvorničkog jezera. Obilazak Soko Grada i manastira Sv. Nikolaja.. Veličanstven ambijent upotpunjuje pogled na staru tvrđavu i veliki krst koji dominira okolinom. Odmor i pauza za ručak u etno selu Vrhpolje. Vožnja najlepšim delom Drine, pauza za fotografisanje kod čuvene kućice na steni. Dolazak u Bajinu Baštu. Odlazak do „vesele  fabrike“ - BB Klekovače. Kratko upoznavanje sa proizvodnjom rakije i neizbezna degustacija nekoliko vrsta rakija.  Priprema za najluđu noć. Gala Novogodišnja večera uz muzički program švedski sto-veliki izbor hladnih predjela, toplih i glavnih jela, od kojih izdvajamo specijalitete internacionalne i domaće kuhinje , open bar-šampanjac u ponoć i neograničeno domaće piće/open bar piće, muzika, ples… SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje u zoru.
2. dan BAJINA BAŠTA – PERUĆAC –BAJNA BAŠTA
Kasni Doručak.  Fakultativno odlazak na jezero Perućac, i ukrcavanje na brod . Nezaboravna plovidba kanjonom Drine. Obilazak Perućca ... A kad počne da pada mrak, pripremamo  se za REPRIZU NOVOGODIŠNJEG DOČEKA. Novo jutro dočekaćemo uz večeru, pesmu i igru. Noćenje.
3. Dan: BAJNA BAŠTA-BRANKOVINA (VALJEVO) -BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja ka Valjevu  i dolazak u Brankovinu . Znamenitosti Brankovine su sabrane u kulturno-istorijski kompleks koji obuhvata Crkvu Svetog Arhangela Mihajla i Gavrila-zadužbinu Prote Mateje Nenadovića, Protinu školu, sada Muzej školstva u I srpskom ustanku, Desankinu školu sa muzejskom postavkom posvećenoj velikoj poetesi, staru sudnicu, vajat porodice Nenadovića i Desanke Maksimović, kao i stare kuće „sobrašice“ u prelepoj porti brankovačke crkve. Dolazak u Beograd u poslepodnevnim  satima.
Kraj usluge.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-prevoz turističkim autobusom ili mini busom ( mesta se odredjuju prema datumu prijave) 
-Smeštaj u hotelu sa 5* Zeper Dina na bazi 2 nocenja sa doručkom  u sobama 1/2 ili 1/2+1 
-Obilazak Sokograda , manastira Sv. Nikole , Sunčane reke , Vrhpolja I Brankovine
-Degustacija u "veseloj fabrici" BB Kleka
-Uslugu turističkog vodiča(pratioca) 
-Troškove organizacije putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:  
-Plovidbu brodom –Krstarenje Drinom- uplata i prijava u agenciji!
-ostale Individualne troškovi putnika koji nisu navedeni u programu
-boravišnu taksu i osiguranje cca 180 rsd po danu
POPUSTI I DOPLATE:
-Doplata za ručak u Vrhpolju 800 rsd –prijava i uplata u agenciji!
-Članovi Kluba ostvaruju pravo na specijalnu ponudu aranžmana. 
-UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ: 15€ 
Način plaćanja: dinarski po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate za efektivu,  40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put 
- na rate čekovima, 40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu
OPIS SMEŠTAJA: Hotel Zepter Drina 3* se nalazi na gradskom trgu, okružen zelenilom u pešačkoj zoni. Hotel raspolaže sa 70 luksuzno i moderno opremljenih smeštajnih jedinica i 4 apartmana,dva restorana, piceriju, dve terase. Sobe su kategorije: standard (41) i de luxe (29), koje zadovoljavaju standard od 5 zvezdica. Sve sobe sadrže wi-fi, TV, toalet, telefon..

 

OPŠTE NAPOMENE : Organizator putovanja Bike & Travel doo ORGANAK TRAVEL KLUB   licenca OTP 117/2016 od  27.12.2016. Ovaj program putovanja važi sa cenovnikom br. 4/SR-18 od 9.10.2018 . Program će biti realizovan u slučaju 40  prijavljenih. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana od strane organizatora je najkasnije 3 dana pre datuma polaska. Opšti uslovi putovanja agencije TRAVEL KLUB   sastavni su deo ovog programa. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garanciju putovanja u visini 300.000.- eura kojom su putnici osigurani za slučaj insolventnosti i od odgovornosti organizatora turističkog putovanja po osnovu polise  broj  70005272  od  06.12.2017  zaključene kod kompanije “Dunav Osiguranje” a.d.o. koja se  može  aktivirati pozivom na broj telefona 0800 386 286  ili na email kontaktcentar@dunav.com .
                                           Bike & Travel doo OGRANAK TRAVEL KLUB , Strahinjića bana 2
                                                PIB: 109673254, RAČUN: 205-236655-66 Komercijalna banka
                                                                               Licenca OTP 117/2016