Paradiski + prevoz + ski pas / 16-23. mart 2019. / 7 dana / bus - 16-23. mart 2019.

CENA: 369€ / SPECIJALNA PONUDA: 0

UPIT / REZERVACIJA

PARADISKI – RAJSKO SKIJALIŠTE U SRCU SAVOIA

Kao rezultat trenda povezvanjanja ski centara u jedan izuzetno veliki skijaški sistem, trenda koji pogotovu vlada u Francuskoj, u srcu Savoia, nastao je Paradiski, sistem koji povezuje tri skijaška područja: La Plagne, Peisey-Vallandry i Les Arcs.

Faktički skijalište je nastalo 2003. godine kada su La Plagne i Les Arcs povezani žičarom Vanoise Express jednom od najvećih i najmodernijih žičara. U pitanju je jedinstvena na svetu double-decker gondola, kapaciteta od čak 200 ljudi, koja u 4 minuta vožnje premošćuje 1800m, brzinom od 12.5 m/s. Velelepni pogled iz gondole na Ponthurin dolinu sa 380 m visine, čak i one najravnodušnije ostaviće bez daha.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 08. mart - petak.  Polazak iz Beograda u poslepodnevnim satima.
- 09. mart - subota. Dolazak u naselja Arc 1800 u poslepodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
- 10-15. mart. Šest dana skijanja u u ski centru Paradiski.
- 16. mart - subota. Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta). 
- 17. mart - nedelja. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz na relacijii Beograd - Arc 1800 - Beograd.
- Sedmodnevni smeštaj u apartmanima u mestu Arc 1800.
- Šestodnevni ski pas za oblast Les Arcs.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi iznosi:
Apartmani LES ARCS 1800
- Smeštaj u 5-krevetnom studiji + prevoz + šestodnevni skipas -  369 evra

 Smeštaj je u odabranim apartmanima, a gore navedena cena je izražena po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman poseduje kreveta. U slučaju da u apartmanima boravi manji broj osoba, potrebno je izvršiti odgovarajuću doplatu za prazan krevet i to:
- doplata za smeštaj 2 osobe u 5-krevetnom apartmanu iznosi 165 evra po osobi,
- doplata za smeštaj 3 osobe u 5-krevetnom apartmanu iznosi 75 evra po osobi,
- doplata za smeštaj 4 osobe u 5-krevetnom apartmanu iznosi 30 evra po osobi,

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.


Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana. 

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi.

Ski pas Paradiski: Doplata za proširenje osnovnog Les Arcs, na 6-dnevni skipas koji uključuje celu ski oblast Paradiski (La Plagne  + Les Arcs) sa 400km ski staza iznosi 30 evra.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji.
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, moraćete da ih rentirate. Naša preporuka je da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire.

Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 400 evrapo apartmanu, a plaća se gotovinski na recepciji aparthotela. Ukoliko posedujete deviznu kreditnu karticu, depozit se može regulisati i blokiranjem sredstava na kartici u navedenom iznosu. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

NAPOMENE:
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.