MORAHALOM BANJA Spa dan u Banji Eržebet **** Madjarska - Nedelja 19 maj (16 jun, 21 jul, 18 avgust) 2019 /bus DNEVNA VOŽNJA

CENA: 2490 rsd / SPECIJALNA PONUDA: 1690 rsd

Morahalom se nalazi na nekih 14 km od graničnog prelaza Horgoš, odnosno oko 20 km jugozapadno od Segedina.   Ovaj gradić ima oko 6000 stanovnika i centar je ovog dela južne Mađarske. Banja i javna kupatila igraju značajnu ulogu u turizmu regiona, posebno što zbog svojih medicinskih karakteristika imaju izuzetne specifičnosti u čitavom ovom kraju . Na otvorenom, pored bazena sa lekovitom vodom nalazi se restoran Čarda Varga gde možete pojesti tradicionalni mađarski gulaš, langoš, ili pojesti nešto od brze hrane. Za rekreativce, tu je i olimpijski bazen koji je zimi natkriven. Bazen koji je napolju, može se koristiti i zimi, jer je voda u njemu topla. Napomena: Spa program se ne preporčije osobama sa kardio vaskularnim oboljenjem, proširenim venama, tumorom, infektivnim oboljenjima kože.

Banja Eržebet u Morahalomu ima  14 zatvorenih bazena, 7 otvorenih bazena, 8 sauna (infra i finskom saunom)  sa lečilištem i wellness uslugama. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je izmedju 35-39 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2.. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda. Na otvorenom, pored bazena sa lekovitom vodom nalazi se restoran Čarda Varga gde možete pojesti tradicionalni mađarski gulaš, langoš, ili pojesti nešto od brze hrane. Za rekreativce, tu je i olimpijski bazen koji je zimi natkriven. Bazen koji je napolju, može se koristiti i zimi, jer je voda u njemu topla. Napomena: Spa program se ne preporčije osobama sa kardio vaskularnim oboljenjem, proširenim venama, tumorom, infektivnim oboljenjima kože.

PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika ispred agencije u 5.30h. Polazak iz Beograda oko 6h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje do 14h obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 7h sa SP pumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića - okretnica autobusa br. 5. Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak u kasnim večernjim časovima. 

Kraj programa

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 
-prevoz turističkim autobusom ili mini busom na navedenoj  relaciji (AC, CD-DVD oprema)
-usluge predstavnika agencije ( turistički pratilac, vodič)
-troškove organizacacije i vođenje puta

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
-
obavezno putno zdrastveno osiguranje 
-doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena – ulaznicu, 2600 forinti  (PLACA SE U AGENCIJI)
-ostale  troškove koji nisu navedeni u program, lični troškovi
NAČIN PLAČANJA : prilikom rezervacije
POPUSTI  I DOPLATE:  Specijalna ponuda važi za vlasnike Loylty Travel Klub kartice -700 rsd i članove Kluba 50.
 

 

OPŠTE NAPOMENE :            

Organizator putovanja Bike & Travel doo ORGANAK TRAVEL KLUB   licenca OTP 117/2016 od  27.12.2016. Ovaj program putovanja važi sa cenovnikom br. 2/SR-17 od 11.12.2017 . Program će biti realizovan u slučaju 40  prijavljenih. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana od strane organizatora je najkasnije 3 dana pre datuma polaska. Opšti uslovi putovanja agencije TRAVEL KLUB   sastavni su deo ovog programa. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garanciju putovanja u visini 300.000.- eura kojom su putnici osigurani za slučaj insolventnosti i od odgovornosti organizatora turističkog putovanja po osnovu polise  broj  70005272  od  06.12.2017  zaključene kod kompanije “Dunav Osiguranje” a.d.o. koja se  može  aktivirati pozivom na broj telefona 0800 386 286  ili na email kontaktcentar@dunav.com .

  • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen

                                                 Bike & Travel doo OGRANAK TRAVEL KLUB , Strahinjića bana 2
                                                   PIB: 109673254, RAČUN: 205-236655-66 Komercijalna banka
                                                                                    Licenca OTP 117/2016

                  
                                                                                

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno