KIPAR PONUDA HOTELA LETO 2021 - U pretraživač unesite željene paramatre: datum, broj osoba, broj noćenja, vrstu usluge, željenu kategorizaciju

CENA: Pomoć pri rezervaciji: 011 3281 947 / SPECIJALNA PONUDA: 065 8089 351

UPIT / REZERVACIJA

Kipar je ostrvska država u istočnom delu Sredozemnog mora. Ostrvo je dugo bilo raskršće između Evrope, Azije i Afrike, a još uvek su prisutni mnogi tragovi drevnih civilizacija - rimske, vizantijske i venecijanske.

Kipar se prostire na nešto više od 9.000 km2. To je, inače, najtoplije ostrvo Mediterana, sa oko 340 sunčanih dana godišnje. Zovu ga i Afroditino ostrvo, jer se, prema predanju, ovde iz morske pene rodila grčka boginja ljubavi. Najpoznatije letovalište na Kipru je Limasol, grad poznat po prelepim plažama. Nikozija je pravo mesto za ljubitelje spoja modernog i tradicionalnog. To je glavni grad Kipra još od 12. veka i turisti uglavnom uživaju u starom delu grada sa korzoom i kafićima na kaldrmi.

Info

* Glavni grad Kipra je Nikozija, sa oko 200.000 stanovnika.
* Prosečna temperatura vazduha leti je 34 stepena, a vode 25 stepeni.
* Do Kipra se stiže direktnim letom iz Beograda koji traje sat vremena.

PLAŽE:

Nissi Beach: Ovo je najpoznatija plaža od svih plaža Agia Nape. Ovde ćete videti zgodne devojke i muškarce, preplanule i nauljane i morate doći ranije kako biste zauzeli mesto za sebe. Nalazi se na oko 4 kilometra od centralnog trga. BBC radio 1 jednom je ovde organizovao svoju žurku. Takođe, "Nissi Bay Beach" bar pretvara se u klub u kojem nastupaju DJ-evi svaki dan.
 

Makronisos plaža: Isto toliko lepa (po nekima i lepša) kao Nissi plaža, ali malo dalja. Na ovoj plaži manja je gužva i više je porodično orijentisana. U prošlosti je ova plaža bila izbor MTV žurki na plaži. 
 

Grecian bay: Najbliža peščana plaža centru Agia Nape. Plaža je prekrasna, proteže se preko tri uvale istočno od male ribarske luke. Nije toliko popularna kao prethodne dve, ali je jednako lepa.