MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2022

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2022
12-15. februar 2022 - SRETENJE/DAN ZALJUBLJENIH / 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 129€ do 20.1.

Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske. Ista je situacija i sa okolinom glavnog grada - Budimpeštom! Želimo da vam pružimo četiri savršena dana u otkrivanju blaga davnih vremena. Arhitektonsko nasleđe Mađarske, istorijsko nasleđe tvrđava i dvoraca zaista je bez premca. Zato ne oklevajte. Rezervišite svoje mesto na vreme!

DOŽIVI SLOVENIJU 2022 (Ljubljana, Bled, Bohinj, Kopar, Piran, Postojna)

DOŽIVI SLOVENIJU 2022 (LJUBLJANA, BLED, BOHINJ, KOPAR, PIRAN, POSTOJNA)
13-16. februar 2022 - SRETENJE/DAN ZALJUBLJENIH / 4 dana / 3 noćenja u Ljubljani HOTEL HOLIDAY INN EXPRESS 3* / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 139€ do 20.1.

Slovenija, jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”. Krase je brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstveni spoj prirodnih atrakcija koje treba doživeti, kao što i glasi turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”! Obiđite sa nama Slovenačku rivijeru, 47 km raja, najveću luku ove regije Kopar i stari grad Piran. Uživajte u najslikovitijim mestima Slovenije - Bledu i Bohinju. Doživite čari jedne od najlepših prestonica - Ljubljane i parka Postojnska jama koji u svoj svojoj lepoti i veličanstvenosti nudi doživljaj koji ćete dugo pamtiti!