ZANZIBAR -AFRIKA 2021/2022 KENDWU/NINGWI HOTELI 4* i 5*

ZANZIBAR -AFRIKA 2021/2022 KENDWU/NINGWI HOTELI 4* I 5*
INDIVIDUALNI POLASCI TOKOM CELE GODINE / avio-takse-transferi-hotel-vodic

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 990€

Najlepše plaže u kombinaciji sa ritmom Afrike, preukusnom hranom i divnim ljudima... Egzotičan raj! Upoznajte Stone Town, krenite tragovima Freddie Mercury-ja, uživajte u mirisima i ukusima frame začina, zaronite u najlepše tirkizno more, popijte koktel u čuvenom baru The Rock i još mnogo toga. Tropska priča koja nema kraja!

KUBA HAVANA I VARADERO HOTEL 4* i 5* (ALL INCLUSIVE)  2021/2022

KUBA HAVANA I VARADERO HOTEL 4* I 5* (ALL INCLUSIVE) 2021/2022
INDIVIDUALNI POLASCI TOKOM CELE GODINE !

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 1350€

Neodoljivi šarm Havane, oldtajmeri drečavih boja, ulični svirači, kohibe, rezidencija Ernesta Hemingveja, salsa u kućama muzike , muzej revoucije, cabaret tropicana, plantaže najkvalitetnijeg duvana – Pinar del Rio. Nestvarno lepe plaže Varadera. Marina park, plivanje sa delfinima.. Upoznajte Kubu , upoznajte Karibe, krenite na put u prošlost. Avantura i iskustvo koje ćete pamtiti čitavog života. Individualni prorami tokom cele godine ..

KAPADOKIJA - MESOPOTAMIJA - JESEN 2022

KAPADOKIJA - MESOPOTAMIJA - JESEN 2022
Termini u pripremi

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / USKORO !

Ukoliko ste radoznali, ukoliko znate da uživate u životu i ukoliko rado otkrivate neobične stvari Kapadokija je pravi izbor za vas. Uživaćete u čudesnim prirodnim formacijama, magičnom letu balona, istoriji , ali i raznim modernim atrakcijama. Sigurni smo da će Kapadokija , u prevodu zemlja lepih konja, ispuniti sve vaše snove i prevazići sva vaša očekivanja ❗

KUBA 2022-raj na Karibima (Havana, Trinidad, Santa Klara, Varadero all inclusive 4*)

KUBA 2022-RAJ NA KARIBIMA (HAVANA, TRINIDAD, SANTA KLARA, VARADERO ALL INCLUSIVE 4*)
30 maj-13 jun 2022 (avio-smestaj+transferi-vodič)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 1550€ / od 1499€

Turisti iz celog sveta posećuju Kubu da bi iskusili delić autentičnog kubanskog načina života, u najvećoj meri oblikovanog kubanskom revolucijom, vladavinom Fidela Kastra i američkim embargom. Međutim, šta je zapravo autentični kubanski način života? Neodoljivi šarm Havane, oldtajmeri drečavih boja, ulični svirači, kohibe, salsa u kućama muzike. Nestvarno lepe plaže Varadera. zalazak sunca i mohitosi na plaži Ancon, kupanje na El Nicho vodopadima, Santa Clara i memorijalni kompleks Če Gevara i još mnogo doživljaja koji ne mogu rečima da se opišu...Upoznajte Kubu , upoznajte Karibe, krenite na put u prošlost. Avantura i iskustvo koje ćete pamtiti čitavog života!

JORDAN - JESEN 2022

JORDAN - JESEN 2022
Termini u pripremi

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / USKORO !

Put u svetu zemlju, Izrael, je putovanje tamo gde se prošlost i sadašnjost prepliću u jedno. Ne propustite priliku da sebe i svoju ličnost obogatite novim saznanjima i duhovnim vrednostima.

ISLAND REJKJAVIK 2022

ISLAND REJKJAVIK 2022
TERMINI U PRIPREMI 2022 /bus, avio, transferi, hotel 4* B&B , vodic

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / USKORO !

Island, ostrvo koje ,,gori i dimi" , ostrvo nepreglednog zelenila i krajolika, uzbudljiva je i nesvakidašnja avantura. Ostrvo ima samo dva godišnja doba (leto na plus deset i zimu na plus pet stepeni Celzijusa, u proseku), i robuje čudesnoj rotaciji planete – tako što je pola godine okrenuto Suncu, a pola godine Mesecu. Zapravo, preko zime, koja traje od oktobra do aprila, na Islandu sviće u 11, a mrak počinje u 15 sati. Jedina prirodna atrakcija za to vreme, ali daleko od naseljenih mesta su aurore, polarna svetlost koja šara nebo. Od maja počinje dan, i to 24 sata: Sunce kao zalazi u dva ujutru, a ono što je islandska noć kod nas se naziva sumrakom i traje naredna dva sata. Ponoć pod sunčevim zracima (kad je lepo vreme) deluje nestvarno u gradu koji spava iza roletni ili navučenih zavesa.

DUBAI- GRAD MEĐU OBLACIMA  (AVIO+HOTEL +TRANSFERI+VODIČ -IZLETI I ULAZNICE UKLJUCENI U CENU !)

DUBAI- GRAD MEĐU OBLACIMA (AVIO+HOTEL +TRANSFERI+VODIČ -IZLETI I ULAZNICE UKLJUCENI U CENU !)
18-25 oktobar 2022 / 8 dana /7 nocenja sa doručkom /HOTEL 4*

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1190€ / 1150€

Dubai – Sjajan i glamurozan. Od „šoping festivala“, preko kitnjastih hotela, bezbroj šoping molova, restorana, barova i klubova, Dubai je kao nijedan drugi grad na svetu. Kupajte se u toplom moru sa pogledom na šumu najmodernijih solitera, popnite se na Burdž Kalifu, najvišu zgradu na svetu, posetite operu, ....Šta god da je vaš izbor, Dubai je grad koji morate posetiti i iznova mu se vraćati.

AVIO KARTE ZA CEO CVET

AVIO KARTE ZA CEO CVET
Termin i destinacija na upit ( travelklubsrbija@gmail.com)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / /