TRAGOM BIBLIJE- IZRAEL I JORDAN 2023

TRAGOM BIBLIJE- IZRAEL I JORDAN 2023
U PRIPREMI !

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / USKORO !

Put u svetu zemlju, Izrael, je putovanje tamo gde se prošlost i sadašnjost prepliću u jedno. Ne propustite priliku da sebe i svoju ličnost obogatite novim saznanjima i duhovnim vrednostima.

KUBA 2023 -Ako me nema, potrazite me na Kubi !

KUBA 2023 -AKO ME NEMA, POTRAZITE ME NA KUBI !
12-23 mart 2023 / 12 dana/ 10 nocenja (PREMIUM 4* i LUX 5* PROGRAMI )

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2199€ / 2099€

Kuba je neki drugi, za nas prilično čudan svet — a da biste od tog sveta dobili samo najbolje, treba da razumete kako život tamo funkcioniše. Kuba nije samo karipski raj i uživanje na plaži, vec i zemlja bogate kulture i čarobnih pejzaža, zemlja u kojoj se živi skromno i drugačije. Na ovom putovanju naučićete i ponešto više o sebi, svojim granicama i pogledima na svet. Kuba je put iz snova, avantura i iskustvo koje ćete siguro pamtiti čitavog života !

DUBAI- GRAD MEĐU OBLACIMA  (AVIO+HOTEL +TRANSFERI+VODIČ -IZLETI+ULAZNICE +2 VECERE !)

DUBAI- GRAD MEĐU OBLACIMA (AVIO+HOTEL +TRANSFERI+VODIČ -IZLETI+ULAZNICE +2 VECERE !)
8-15 januar, 21-28 januar, 15-22 februar, 18-25 mart 2023 / 8 dana /7 nocenja sa doručkom /HOTEL 4*

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1390€ / 1350€ do 5.12.2022

Dubai – Sjajan i glamurozan. Od „šoping festivala“, preko kitnjastih hotela, bezbroj šoping molova, restorana, barova i klubova, Dubai je kao nijedan drugi grad na svetu. Kupajte se u toplom moru sa pogledom na šumu najmodernijih solitera, popnite se na Burdž Kalifu, najvišu zgradu na svetu, posetite operu, ....Šta god da je vaš izbor, Dubai je grad koji morate posetiti i iznova mu se vraćati.

Japan 2023 (TOKIO-KJOTO)

JAPAN 2023 (TOKIO-KJOTO)
TERMINI U PRIPREMI avio-takse-transferi-voz Šinkasen-hotel 3*-vodic

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / /

Vodimo vas u Japan, ostrvsku zemlju istočne Azije koja predstavlja izolovan svet jedinstvene kulture i pejzaža. Upoznavanje ove zemlje započinjemo iz njegove prestonice Tokija. Osim toga upoznaćete i Nikko, Jokohamu, Kjoto, Osaku, Naru i Hirošimu. Čeka vas i vožnja čuvenim japanskim vozom, najbolji suši, najlepše palate i upoznavanje autentičnog Japana!

NJUJORK 2023

NJUJORK 2023
U PRIPREMI !

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / /

Njujork je država u državi. Njegov duh retko se sreće bilo gde drugde na planeti i prožima sve različitosti

ISLAND -ZEMLJA VATRE I LEDA -REJKJAVIK 2023

ISLAND -ZEMLJA VATRE I LEDA -REJKJAVIK 2023
U PRIPREMI 2023 /bus, avio, transferi, hotel 4* B&B , vodic

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / /

Island, ostrvo koje ,,gori i dimi" , ostrvo nepreglednog zelenila i krajolika, uzbudljiva je i nesvakidašnja avantura. Ostrvo ima samo dva godišnja doba (leto na plus deset i zimu na plus pet stepeni Celzijusa, u proseku), i robuje čudesnoj rotaciji planete – tako što je pola godine okrenuto Suncu, a pola godine Mesecu. Zapravo, preko zime, koja traje od oktobra do aprila, na Islandu sviće u 11, a mrak počinje u 15 sati. Jedina prirodna atrakcija za to vreme, ali daleko od naseljenih mesta su aurore, polarna svetlost koja šara nebo. Od maja počinje dan, i to 24 sata: Sunce kao zalazi u dva ujutru, a ono što je islandska noć kod nas se naziva sumrakom i traje naredna dva sata. Ponoć pod sunčevim zracima (kad je lepo vreme) deluje nestvarno u gradu koji spava iza roletni ili navučenih zavesa.